- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
siva
aktív tag
válasz
kaller1 #11768 üzenetére
Engemet is megszívatott ez, és amikor visszatettem egy 2.1 -s romot akkor is ezt csinálta (hiába már a kezdetek óta file Expert -el wifin küldtem át amit akartam, usb-t semmire) na akkor lett nekem gyanús a dolog, hogy én lehetek a balfék, szóval le kell húzni az üzenősort (felül) USB-s eszközre klikkelni és engedélyezni az adathozzáférést. Innentől kezdve már írható adattárként lesz látható...
Valszeg ezt kell csinálni 2.2, 2.3 Romnál is, de én most egy időre nem vágok bele
Új hozzászólás Aktív témák
ma A T-Mobile Pulse után a Vodafone is saját márkás Android gépet dobott piacra.
- Windows 11
- Eredeti játékok OFF topik
- GTA VI
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest