Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
Csabroncka #38 üzenetére
Nos, jómagam is bakeliten (vinyl) nőttem fel, hallottam néhányat...Éppen erre alapozom a véleményemet. Minimális por elég volt és a tű már szedte is össze a zajt, nyilván kezdetben csak apró percegés fomájában hallottuk, de sokadik lejátszást követően már rendesen pattogott...főleg két dal között lehetett hallani, a dal közben már elnyomta a zene, de klasszikusoknál, nyugodtabb, szellősebb zenei részeknél szinte végig jelen volt a sercegés, mely a lejátszások számával arányosan egyre erősebbé vált. Fejhallgatóval kikerülhetetlen volt. Arra már ki sem térek, milyen szinten volt sérülékeny ez a típusú hanghordozó, de tán a valaha létezett egyik legkényesebb rendszer volt mind közül, beleértve a rémséges kazettát is...
Sokan inkább csak nosztalgiáznak ezzel kapcsolatban és mint tudjuk, az idő mindent megszépít...Sokan nagyanyáinkra is úgy emlékeznek, mint akik mindent tudtak gyógyítani kerti növényekkel, pedig sajnos messze nem!
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : i9 13900KF/// 32 GB DDR5 /// RTX 4080 SUPER 16GB /// 1TB NVME
- GAMER PC : i9 10850K /// 64 GB DDR4/// RTX 4070 12 GB /// 2TB SSD
- Apple MacBook Air 13 M1 2020 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 2019 16" 16/500 GB 12 hónap szavatosság számlával!
- Apple Watch 8 Cellular (Esim) 41 mm, 12 hónap garanciával, 100%-os akkumulátorral + ajándékkal
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest