Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceeeboy
tag
Meg lehet azzal döngetni szerintem egy-két falat

Igazából régebben szerettem volna én is bazinagy hangfalakat meg egy f@sza erősítőt, de az a korszakom elmúlt. Mostanában amúgy is inkább kint vagyok, nem szeretek itthon ülni. Amikor viszont itthon vagyok, akkor non-stop megy a muzsikéria
zsigus:
Az is meglehet egyébként, de én pl. a tévével vagyok ugyanígy. Egy jópár éves még csak nem is síkképcsöves tévé van a szobámban, idén be sem volt még kapcsolva. Erre végképp nincs igény. Egyedül akkor tévézek, amikor eszem, mert a nappaliban van tévé (akkor sem rtl..discovery, natgeo, spektrum ilyesmiket). Na jó nem mondom, ezektől függetlenül bírna a belem egy 3D Smart TV-t, de 1. pénzem sincs rá, 2. soha nem lenne kihasználva.
Addig-meddig írogatok itt, hogy egyre feljebb tekertem a hangerőt, és figyelem a hangzást
-
zsigus
őstag
Szerintem mindenkinek lenne igénye a jobb hangminőségre (ahogy a képminőségre is van), de ehhez egyrészt "túl kellene látni" a kommersz gyártókon, mert sajnos az igazi minőséget képviselő gyártók nem igazán reklámoznak és nincsenek a köztudatban, másrészt nem olcsó mulatság egy komolyabb rendszer (persze nem az 50m/pár kategóriára gondolok, mert ez majdnem mindenkinek csak álom).
Viszont legalább az élettartamuk rendben van.

laceeeboy: Vannak nálam sokkal hozzáértőbb emberek is (itt a PH-n is), de azért köszi.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest