Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
válasz
laceeeboy #64 üzenetére
MM-be neeeee! Valami hi-fi "studióba" inkább, ahol van bemutatóterem. Ilyet nem tudok fejből, csak házi-mozit.
-
zsigus
őstag
válasz
laceeeboy #58 üzenetére
Azért egy HDTV szerintem többet is lenne használva. Nálam is nagyjából ugyanez volt, a CRT-t szinte be sem kapcsoltam, most viszont jóval többet használom az újat. (smart szvsz nem ér semmit, nekem is az van, de minek).
A hanggal kapcsolatban pedig nem tudom mit mondjak. Ha azt mondom, hogy hallgass meg egy komolyabbat, akkor lehet, hogy sok pénzed bánná.
-
zsigus
őstag
Szerintem mindenkinek lenne igénye a jobb hangminőségre (ahogy a képminőségre is van), de ehhez egyrészt "túl kellene látni" a kommersz gyártókon, mert sajnos az igazi minőséget képviselő gyártók nem igazán reklámoznak és nincsenek a köztudatban, másrészt nem olcsó mulatság egy komolyabb rendszer (persze nem az 50m/pár kategóriára gondolok, mert ez majdnem mindenkinek csak álom).
Viszont legalább az élettartamuk rendben van.
laceeeboy: Vannak nálam sokkal hozzáértőbb emberek is (itt a PH-n is), de azért köszi.
-
zsigus
őstag
válasz
laceeeboy #47 üzenetére
Ez nem házi-mozi, hanem 2db hangdoboz...
Egyébként inkább egy sztereó rendszer ha nincs pénz normális házi-mozira. Nem tudom mennyiért vetted, de ennél valószínűleg 2db Jamo hangdoboz és egy alsó kategóriás Yamaha erősító is mérföldekkel jobb hangot produkálna. Egy hangdoboznál pedig nem a recsegés a fő "minőségmérce" a hangban.
Ezzel nem fikázni akarom a rendszered, de legközelebb nézz szét jobban.
-
zsigus
őstag
-
zsigus
őstag
válasz
laceeeboy #42 üzenetére
"Azóta is használom, akár játékhoz, filmhez, zenéhez, mindenhez teljesen tökéletes, nem is tudom, hogy lehetne-e ennél jobb hangzást "csinálni"?"
Ezt ugye nem gondolod komolyan?
Sztem menj el majd év végén a hi-fi show-ra, és hallgass meg egy high-end hangcuccot, egy speciálisan kialakított szobában (mondjuk egy 50 milliós Focal Grande Utopia párt), aztán meglátod, hogy milyen is a természetes hangzás (mintha előtted játszana a zenekar).
A (valószínűleg) egyutas kialakításba, a hangszórók minőségébe, a "doboz" kialakításába stb. pedig már inkább ne is menjünk bele...
-
zsigus
őstag
válasz
danikollar #9 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest