- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen notebookot vegyek?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Vagy a streamaudiot, vagy a hi-fi barlangot,korner-audiót.. ott lehet helyesen megitélni és ot kapni szaktanácsot akár olcsó, belépó modelekre. M és hasonló csak az LG és hasonlóra kapnál ajánlatot,amin épp nagyobb árrés van.
-
laceeeboy
tag
Megtörténhet, hogy ráfüggnék én is egy újabb TV-re. A hangtechnikával meg annyit cseszegetsz, hogy valamelyik nap elmegyek valami Mediamarktba, vagy valahova (mediába is láttam már 1,5 milliós hangfalat (1db!) volt külön hangcucc részleg, sötétítéssel, f@sza zenékkel és körbenézek
Bár pénz most nincs sajnos semmi ilyesmire. -
laceeeboy
tag
Csak az irónia miatt írtam házimozit, azt is idézőjelben. Egyébként ide tényleg csak azért néztem be, hogy megtudjam mi ez a csoda, aztán rájöttem, hogy tényleg csak parasztvakítás az egész.
Még egyszer: tuti, hogy vannak jobbak mint a kis LG-m, de sosem voltam nagy szakértője ezeknek, nekem hang-hang azt kész. (Annyi kínom van, hogy ne recsegjen, hanem csak szépen tisztán, ezért is hoztam fel az imént)
Azért, ha elviszem az ötöst, lesz egy rendes mozi-szobám, téged foglak felkeresni, hogy rendezd be a megfelelő high-end cuccokkalUi.: Tehát azért kezdtem el kötekedni az ilyen fúdejónak' mondott milliós hangcuccokal, mert azon kívül, hogy tisztán szóljon nincs más nagy igényem hangtechnika terén, éppen ezért nem is vagyok mérvadó a témában, csak jöttem érdeklődni
-
laceeeboy
tag
Akkor maradjunk annál a verziónál, hogy jelenleg totálisan meg vagyok elégedve a házimozimmal, tényleg nagyon szép hangja van még mindig, nem recseg, nekem teljesen természetes hangzást ad. Persze, biztosan vannak ettől sokkal jobbak is, csak szerintem egy átlagfelhasználónak nincs rá szüksége, na meg nem fog 50 millióért "házimozit" venni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest