Hirdetés
- Objektívek topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Vagy a streamaudiot, vagy a hi-fi barlangot,korner-audiót.. ott lehet helyesen megitélni és ot kapni szaktanácsot akár olcsó, belépó modelekre. M és hasonló csak az LG és hasonlóra kapnál ajánlatot,amin épp nagyobb árrés van.
-
laceeeboy
tag
Megtörténhet, hogy ráfüggnék én is egy újabb TV-re. A hangtechnikával meg annyit cseszegetsz, hogy valamelyik nap elmegyek valami Mediamarktba, vagy valahova (mediába is láttam már 1,5 milliós hangfalat (1db!) volt külön hangcucc részleg, sötétítéssel, f@sza zenékkel és körbenézek

Bár pénz most nincs sajnos semmi ilyesmire. -
laceeeboy
tag
Csak az irónia miatt írtam házimozit, azt is idézőjelben. Egyébként ide tényleg csak azért néztem be, hogy megtudjam mi ez a csoda, aztán rájöttem, hogy tényleg csak parasztvakítás az egész.
Még egyszer: tuti, hogy vannak jobbak mint a kis LG-m, de sosem voltam nagy szakértője ezeknek, nekem hang-hang azt kész. (Annyi kínom van, hogy ne recsegjen, hanem csak szépen tisztán, ezért is hoztam fel az imént)
Azért, ha elviszem az ötöst, lesz egy rendes mozi-szobám, téged foglak felkeresni, hogy rendezd be a megfelelő high-end cuccokkal
Ui.: Tehát azért kezdtem el kötekedni az ilyen fúdejónak' mondott milliós hangcuccokal, mert azon kívül, hogy tisztán szóljon nincs más nagy igényem hangtechnika terén, éppen ezért nem is vagyok mérvadó a témában, csak jöttem érdeklődni

-
laceeeboy
tag
Akkor maradjunk annál a verziónál, hogy jelenleg totálisan meg vagyok elégedve a házimozimmal, tényleg nagyon szép hangja van még mindig, nem recseg, nekem teljesen természetes hangzást ad. Persze, biztosan vannak ettől sokkal jobbak is, csak szerintem egy átlagfelhasználónak nincs rá szüksége, na meg nem fog 50 millióért "házimozit" venni

Új hozzászólás Aktív témák
- Objektívek topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Proxmox VE
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest