- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- RAM topik
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceeeboy
tag
Egy 7.2-t szívesen megszólaltatnék a szobámban, de szerintem annak se lenne sok értelme, azon kívül, hogy hívhatnánk az üvegest. Egy 6 éves LG házimozim van, annak idején megkérték az árát, és erre is volt ám vakítás írva, hogy sokszáz watt. Lényegtelen. Azóta is használom, akár játékhoz, filmhez, zenéhez, mindenhez teljesen tökéletes, nem is tudom, hogy lehetne-e ennél jobb hangzást "csinálni"? Lényeg a lényegben, szerintem is tök felesleges 100k-t kidobni +5 nem létező magasra.
-
A mélyládával vigyázz!
Hallottam már 2x2500 Wattos JL Audio-kat (igen, ekkora VALÓS teljesítményre képes ládákat) kb. 30-40 négyzetméteres helyiségben.
Mozihangerőn ment és állítom, hogy az a két láda JOBB minőségű SZUB-basszust tolt, mint amilyet bármelyik hazai moziban hallhatsz!
A megfelelő energiájú szubbasszus hangok előállításához igenis szükség van több száz wattra, és nem a hangerő miatt.
Egy jól beállított házimozi rendszerben nem hallod a mélynyomót ill. nem az dominál, nem nyomja el a többi hangot (max. érzed), de hiányolnád, ha ki lenne kapcsolva.
Ez a szett persze hogy nem tud annyit.
A mélyláda is csak puffog, dübörög, erölködik de csak ennyit hallasz. Nem tudsz különbséget tenni a mély hangokban. Nincsenek részletek, mert azokban is rengeteg van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest