Hirdetés
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceeeboy
tag
Egy 7.2-t szívesen megszólaltatnék a szobámban, de szerintem annak se lenne sok értelme, azon kívül, hogy hívhatnánk az üvegest. Egy 6 éves LG házimozim van, annak idején megkérték az árát, és erre is volt ám vakítás írva, hogy sokszáz watt. Lényegtelen. Azóta is használom, akár játékhoz, filmhez, zenéhez, mindenhez teljesen tökéletes, nem is tudom, hogy lehetne-e ennél jobb hangzást "csinálni"? Lényeg a lényegben, szerintem is tök felesleges 100k-t kidobni +5 nem létező magasra.
-
A mélyládával vigyázz!
Hallottam már 2x2500 Wattos JL Audio-kat (igen, ekkora VALÓS teljesítményre képes ládákat) kb. 30-40 négyzetméteres helyiségben.
Mozihangerőn ment és állítom, hogy az a két láda JOBB minőségű SZUB-basszust tolt, mint amilyet bármelyik hazai moziban hallhatsz!
A megfelelő energiájú szubbasszus hangok előállításához igenis szükség van több száz wattra, és nem a hangerő miatt.
Egy jól beállított házimozi rendszerben nem hallod a mélynyomót ill. nem az dominál, nem nyomja el a többi hangot (max. érzed), de hiányolnád, ha ki lenne kapcsolva.
Ez a szett persze hogy nem tud annyit.
A mélyláda is csak puffog, dübörög, erölködik de csak ennyit hallasz. Nem tudsz különbséget tenni a mély hangokban. Nincsenek részletek, mert azokban is rengeteg van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Alkoholista nevelde
- Spórolós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- World of Warships
- Horgász topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Eladó egy pixel 7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest