- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
DemonDani #31 üzenetére
Szerintem meg azt nem lehet komolyan gondolni, hogy én 8 órát megállás nélkül netezek egy 10colos 3750 mAh-es telepről, de mind1 ezt én akkor hiszem el ha én magam nyúzom egy napot, de még akkor sem mert akkor meg nem 3750 mAh...
Ja értem. Tehát ha ezt leírja tíz tucat ember egy fórumon, az mind hazudik, egészen addig amíg TE magad meg nem győződsz erről. Vagy hazudik a gyártó, mégpedig úgy hogy számára az negatív legyen. Azta.... ez nem semmi felfogás.
Tehát az Eiifel torony is akkor lesz valós, ha látod a saját szemeiddel, addig kacsa. Értem. Jólvan.
ez totálisan szürreálisan hangzik
A Rockchip (a kínai gyártó) azt a tabletet 7 féle akksival forgalmazza, egészen 3500-8000mah teljesítményig (van 3250,3750,4800,5200,6000,7200,8000mah verzió) A megrendelő egyéni döntése hogy melyiker rendeli. Te komolyan azt hiszed hogy a Concorde berendel egy 8000-es verziót majd ráírja hogy 3750? OMFG.... Ha elmagyarázod ez miért jó nekik, én körbeharapom magam, de komolyan
-
DemonDani
addikt
válasz
blueMerle #29 üzenetére
Szerintem meg azt nem lehet komolyan gondolni, hogy én 8 órát megállás nélkül netezek egy 10colos 3750 mAh-es telepről, de mind1 ezt én akkor hiszem el ha én magam nyúzom egy napot, de még akkor sem mert akkor meg nem 3750 mAh...
A nagy gyátók már 6-7000nél járnak sőt a legújabbak már 10 közelében meg felette... Holott a kis hazai Concorde, egy előre gyártott kínai cuccal a 10 órás határhoz közel üzemel egy olyan aksival, amit még a 7col mellett használtak, de ott is már inkább csak régebben mert ott is 5khoz közelítenek
ez totálisan szürreálisan hangzik
(#30) erdoke
+1 lehet hogy minimum fényerővel érték el vagy nemtom ha ezt tényleg komolyan gondolják -
blueMerle
veterán
válasz
DemonDani #23 üzenetére
Egyik sem kamu, ugye gondolod komolyan hogy több tucat felhasználó fog hazudni? Lol.
Bizony 3750-es akksi van benne és bizony 8 órát röhögve kibír. Ebben nincs semmi kamu meg szenzáció, egyszerűen jól sikerült optimalizálni, épp ezért mondom hogy a Wayteq 100is-nél valamit erősen elszabtak mert üzemidőt tekintve majdhogynem egy szinten van a Concorde-al holott abban egy 8000-es akksi van. -
Gusztáv
addikt
Azért aksi szinten elég nagy kavar szokott lenni a különböző weboldalakon (jellemzően a kínai tableteknél). Igazából az lenne tiszta, ha mindig megadnák, hogy hány Wh-s az aksi.
-
DemonDani
addikt
iPad meg Androidos sufni kínai tábla azért nem 1 lapon említendő dolog nemde?
Az tuti hogy vagy a 8 óra a kamu vagy a 3750 mAh. Ez a kettő semmilyen esetre sem említhető egy lapon. a 8 óra lehet h a böngészőben álldogálás volt akkor vagy nem tudom, de hogy nem rendes használat az tuti
-
dgergely1987
csendes tag
sziasztok egy kis segítségeteket kérném
tabletgép vásárlásában
nem titkolom hogy egyáltalán nem értek a tabletekhez, úgyhogy fajtákat meg konkrét specifikációkat nem tudok írni hogy milyet szeretnék venni, hanem csak tulajdonságokat amiknek feleljen meg:
-7 colos kijelző
- telefonként is használhassam akár (ha jól tudom akkor ehhez kell hogy 3G-t tudjon?)
- aksi minél többet bírjon ne csak 3-4 órás használati időt
- wifi, bluetooth, kapacitív (multi touch) képernyő
- lehessen laptopról is tölteni akár (ha lehet, ne csak tápról)és akkor lenne hozzá, még pár kérdésem:
- billentyűzetet lehet csatolni ilyen pici tabletekhez? ha lehet akkor persze ez is szűkiti a választandó tábleteket
-mp3 zene, vagy egyéb formátumok mennek konvertálás nélkül rajtuk ugye?
- ugyenez vonatkozik a filmekre is?
- olyan program telepítése is lehetséges mint a qtorrent tabletre? és akár közvetlenül rá is tölthetek?
- és egy utolsó kérdésnavigáció az akkor nem gond ha van hozzá internet, de megoldható valahogy akkor is hogy működjön ha éppen nincs internet, lefedettség hiány vagy valami miatt?
legfőképpen böngészésre akarom használni (email, index, youtube, stb..), internet előfizetés mindenhogyan kell majd hozzá tudom, de mellette simán zenét hallgatni, képeket nézegetni, is akarok.
nagyjából ennyi
üdv,
gergelyui.: http://prohardver.hu/hir/ph_tv_viewpad_7.html ezt a tablet nekem pl tetszik, ViewSonic ViewPad 7, de gondolom van ebből már újabb, mert ez másfél éves teszt
-
blueMerle
veterán
-
blueMerle
veterán
Ez az akksi egy vicc.
-
lujó55
addikt
vérszegény
-
Gusztáv
addikt
válasz
Blindmouse #8 üzenetére
Igen, amennyi kínai modellben megjelent már ez a 9.7" IPS panel, biztos beindult valahol egy komolyabb gyártósor
. Mondjuk ez legyen a legnagyobb bajunk. 300 dolcsiért ez nagyon sok, ennek reálisan 200-250$ körül lenne az ára.
-
tjb007
nagyúr
A ViewSonic nagy előszeretettel alkalmazta korábban is a Rockchip RK2918 -át, szóval nagy valószínűséggel ebben is az lesz.
300 dollár (amiből már bőven veszek egy kétmagos tabletet) meg nagyon sok érte de ezt már megszokhattuk, egy olyan VS tablet nem volt még ami nem lett volna túlárazott. -
vlevi
nagyúr
Mennyi maradék Ipad 1 alkatrész van még a polcokon?
A kijelző mindenképpen kísértetiesen hasonló, mind méretben, mind felbontásban.Concorde 9.7 IPS tablet is pont ekkora. Azt nem tudom, 1, vagy 2 magos proci lesz ebben? Mert a concorde-ban egymagos van, és hát, valljuk be, néha megszenved a dologgal az az 1.
"Az Android 4.0 (ICS) operációs rendszerrel együtt előtelepítve érkezik a ViewScene 3D felhasználói felület,"
Akkor miért 2.3 droid, és SPB Shell 3D van a képen? -
xlife11
senior tag
2700 MAh LOL
-
erdoke
titán
Nem egy mérnöki bravúr, az már biztos. Az akksi 40 %-a az iPad 2-ének, miközben még nehezebb is.
50 % fényerő és intenzív terhelés mellett ez jó, ha 3,5 órát kibír. -
Ilyen áron? Esélytelen, vannak ennél jobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A 9,7”-es IPS kijelző mögött egy nem túl vérmes konfiguráció munkálkodik.
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Macbook Air 13" M3 - 2024, 8/256GB, 99% akku, Apple garancia ( 102)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest