- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- UHD filmek lejátszása
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Gothic 1-el játszottam, kb 2/3-nál lehettem amikor elakadtam, az istenért nem tudtam megtalálni valami tárgyat, ami a továbblépéshez kellett.
Azóta kimaradtak a Gothic/Risen játékok...
A kérdés az lenne, hogy a Riesenben mennyi a Fetch-quest (szaladj ide oda mint egy kifutófiú) illetve, hogy a Risen sorozatot lehet-e a végén kezdeni, mennyire függ össze?
üdv
J. -
alevan
őstag
válasz
GypsFulvus2 #7 üzenetére
Mi ezért szeretjük a Dark Souls-al egyetemben.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
GypsFulvus2 #7 üzenetére
Pont ezért nem tetszik jó pár embernek. Igazad van rétegjáték, rajongóknak tetszeni fog szerintem.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
MortalVenoM #5 üzenetére
Meg hát ez a Gothic-Risen vonal mindig is rétegjáték volt, és az is marad. Túl nehéz, nem csilivili, nem elég "trendi" a közízlésnek. De nekünk pont ezért tettszik.
-
MortalVenoM
tag
"Reméljük, a vállalat most megkapja azt a nemzetközi elismertséget, amire kis túlzással 2000 óta várnak."
a grafika miatt, sajnos, biztos, hogy nem, pedig megérdemelnék! örülök a gothicos vonalnak, de én nagyon megszerettem az előző rész hangulatát is, a főhőssel együtt. a lényeg, hogy nagyon várom a játékot!! -
CocooN-z
őstag
Gothic forever, bár fura h ez a sorozat nekem kimaradt.
Jó a zene, gondolom a játék alatt lesz -
Ellia
addikt
Hát érdekes, Risen 2 után vannak fenntartásaim - az nekem nagyon nem tetszett. Itt a videóban tetszik amit látok, de mindenesetre kíváncsi vagyok az első értékelésekre.
-
Hunzoza
csendes tag
Jó látni hogy visszatérnek a Gothic-os vonalhoz. A Gothic sorozatnak volt egyfajta varázsa, amit a többi rpg azóta sem képes visszaadni. A harcrendszer változása tetszetős, remélem kiegyensúlyozottabb lesz mint a Risen 1-2 -ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A kiadó a megjelenés előtt pár nappal összegyűjtötte, mit várhatunk a Gothic-sorozat készítőinek új játékától.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest