- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Az őskövületeket, irodai egereket (MX1000, Performance MX) hagyjuk, azok eleve nem játékra vannak, hanem hogy bírják 1 hónapig az irodában töltés nélkül. A jobb gémer egereknél már nincs súlykülönbség, a rosszabbak meg nem érdekesek, mert úgyse azt fogom megvenni. A futottak még kategóriát felesleges beleszámolni.
A madzag mindenhova beakad, ha emelőt használsz, azzal is csak kis területen belül növeled a mozgatási szabadságot, wirelessel meg az ágyból is működik.
"pont azt irtam, hogy ez mar nem lesz nagy muveszet osszezsufolni"
Szerintem se, de még nem csinálták meg, és kicsit megsürgettem őket, hátha pont a PH-t olvassák.
"konnyu wireless noti eger regota van"
Van, de nem játékra alkalmasból. Nekem meg pont arra kéne. A normál egér nekem túl hosszú, a csuklóm az asztalon van, ha lefele húzom az egeret, hamar beleütközik.
-
Dr. Akula
félisten
Már ezzel is megdőlt az elméleted hogy nehezebb lenne az aksi. A kábel viszont mindig ellenállást fejt ki az egér mozgatására, húzza-tolja, csak a baj van vele, wirelessel ilyen nincs.
"Es pont ezert hoztam fel a V470-et, mert mar akkor is megvolt a kistomegu kismeretu eger."
Ennyi erővel egy A4-es papírlapot is felhozhattál volna, a kis tömeg ott is megvolt. A kritériumot viszont pont annyira nem teljesíti mint a V470. Nem az volt a cél hogy legyen 1 db akármi ami könnyű, hanem hogy EZT a wireless gamer cuccot zsúfolják picit összébb abban a szellős normál egérházban, hogy rendesen lehessen mozgatni az asztalon. Wireless gémer egér notiegér méretben továbbra sincs, nemhogy 8 éve.
-
Dr. Akula
félisten
Nem, azzal kezdtem hogy ezt az egészet amit most normál nagyságú egérben meg tudnak csinálni, azt csinálják meg végre notiegér méretben is. Eddig nagyban se volt, nemhogy kicsiben.
Viszont 1 alkatrésszel mindig könnyebbek lesznek, ez a kábel. Mostmár az aksi könnyebb mint a kábel.
-
Dr. Akula
félisten
"De a gamerseg nem igazan tomegnovelo tenyezo."
Nem is mondta senki hogy a tömegét kéne növelni, hanem azt hogy a méretét csökkenteni."A radios cuccoknal a plusz akku az ami nagyot dob rajta"
Már ez se feltétlen igaz, a normálisabb wireless egerek (G900, G Pro) könnyebbek sok madzagosnál is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A tajvani gyártó nem mehetett el szó nélkül a Logitech G PRO Wireless kavarta hullámok mellett, és megpróbálja a saját térfelére billenteni a mérleg nyelvét.
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest