- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- 10 Gbps-os, övre akasztható SSD-vel adott magáról hírt a Patriot
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RAM topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Az őskövületeket, irodai egereket (MX1000, Performance MX) hagyjuk, azok eleve nem játékra vannak, hanem hogy bírják 1 hónapig az irodában töltés nélkül. A jobb gémer egereknél már nincs súlykülönbség, a rosszabbak meg nem érdekesek, mert úgyse azt fogom megvenni. A futottak még kategóriát felesleges beleszámolni.
A madzag mindenhova beakad, ha emelőt használsz, azzal is csak kis területen belül növeled a mozgatási szabadságot, wirelessel meg az ágyból is működik.
"pont azt irtam, hogy ez mar nem lesz nagy muveszet osszezsufolni"
Szerintem se, de még nem csinálták meg, és kicsit megsürgettem őket, hátha pont a PH-t olvassák.
"konnyu wireless noti eger regota van"
Van, de nem játékra alkalmasból. Nekem meg pont arra kéne. A normál egér nekem túl hosszú, a csuklóm az asztalon van, ha lefele húzom az egeret, hamar beleütközik.
-
Dr. Akula
félisten
Már ezzel is megdőlt az elméleted hogy nehezebb lenne az aksi. A kábel viszont mindig ellenállást fejt ki az egér mozgatására, húzza-tolja, csak a baj van vele, wirelessel ilyen nincs.
"Es pont ezert hoztam fel a V470-et, mert mar akkor is megvolt a kistomegu kismeretu eger."
Ennyi erővel egy A4-es papírlapot is felhozhattál volna, a kis tömeg ott is megvolt. A kritériumot viszont pont annyira nem teljesíti mint a V470. Nem az volt a cél hogy legyen 1 db akármi ami könnyű, hanem hogy EZT a wireless gamer cuccot zsúfolják picit összébb abban a szellős normál egérházban, hogy rendesen lehessen mozgatni az asztalon. Wireless gémer egér notiegér méretben továbbra sincs, nemhogy 8 éve.
-
Dr. Akula
félisten
Nem, azzal kezdtem hogy ezt az egészet amit most normál nagyságú egérben meg tudnak csinálni, azt csinálják meg végre notiegér méretben is. Eddig nagyban se volt, nemhogy kicsiben.
Viszont 1 alkatrésszel mindig könnyebbek lesznek, ez a kábel. Mostmár az aksi könnyebb mint a kábel.
-
Dr. Akula
félisten
"De a gamerseg nem igazan tomegnovelo tenyezo."
Nem is mondta senki hogy a tömegét kéne növelni, hanem azt hogy a méretét csökkenteni."A radios cuccoknal a plusz akku az ami nagyot dob rajta"
Már ez se feltétlen igaz, a normálisabb wireless egerek (G900, G Pro) könnyebbek sok madzagosnál is. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egyszer nem szerepel benne.
Ahogy a kákán is a csomót sem.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Hogy ne ötvenhatszor írjam le ugyanazt a szót egy cikken belül.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest