Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Az őskövületeket, irodai egereket (MX1000, Performance MX) hagyjuk, azok eleve nem játékra vannak, hanem hogy bírják 1 hónapig az irodában töltés nélkül. A jobb gémer egereknél már nincs súlykülönbség, a rosszabbak meg nem érdekesek, mert úgyse azt fogom megvenni. A futottak még kategóriát felesleges beleszámolni.
A madzag mindenhova beakad, ha emelőt használsz, azzal is csak kis területen belül növeled a mozgatási szabadságot, wirelessel meg az ágyból is működik.
"pont azt irtam, hogy ez mar nem lesz nagy muveszet osszezsufolni"
Szerintem se, de még nem csinálták meg, és kicsit megsürgettem őket, hátha pont a PH-t olvassák.
"konnyu wireless noti eger regota van"
Van, de nem játékra alkalmasból. Nekem meg pont arra kéne. A normál egér nekem túl hosszú, a csuklóm az asztalon van, ha lefele húzom az egeret, hamar beleütközik.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A tajvani gyártó nem mehetett el szó nélkül a Logitech G PRO Wireless kavarta hullámok mellett, és megpróbálja a saját térfelére billenteni a mérleg nyelvét.
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest