Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbaro
csendes tag
Nos mivel nem vagyok fanatikus GAMER ezért, mint valaki már előttem is írta,
nekem megfelel a 9.000HUF os x7-es.
Félreértés ne essék, nem azt mondtam, hogy ez a világ legjobb egere . Csak azt hogy lehetőségem soha nem volt sokkal drágább és jobb egeret használni mint az x7-es. Viszont az egyszerü olcsó optikai egereghez képest csúcsteljesítményű. Ezért nem is vagyok hajlandó 20-30 pláne 50ezret adni egy egérért. Aki saját pénzből és fizetéséből megengedheti magának az természetes, hogy ha igényt tart rá megveszi.
De mint tudjuk mindig vannak olyanok, akiknek apuka anyuka pénzéből semmi sem drága, és máris lehet villogni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kés topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lexus, Toyota topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DeLL Precision 7550 workstation, Intel Core i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/NVIDIA T1200/15,6" FHDIPS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest