Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
horvathb555 #109 üzenetére
A tracking aim a forma és tömeg nem ment annyira vele, mint a jóval könnyebb, tojásformájú egereimmel.
-
horvathb555
újonc
Sziasztok!
"A rakétázás és railezés kézre esett vele, bár a tracking aimet követelő lightning gunnal akadtak kisebb nehézségeink"
Itt vajon mire gondolt pontosan a szerő? Az aláhúzott részre értem a kérdést. Másik játékban (CSGO) nekem is jönnek elő az egérrel furcsaságok, de a készülék teljesen jól működik. A G PRO előtt egy G703-at is használtam rövid ideig, ahol szintén jelentkezett a furcsa jelenség. Bizonyos helyzetekben mintha elvesztené pontosságát az egér. Minden más téren szerintem rendben van a "kis" gépem. -
donki
senior tag
Vagy ghub, vagy gaming sw. Kettő együtt nem lehet. A ghub végülis nem olyan rossz, ha rászánod az időt, és 3-4 nap alatt beállítod azt, amit egy átlagosan rossz szoftveren is csak 5 perc lenne beállítani. Lényeg a lényeg, az új eszközöket már csak a ghub ismeri fel, szóval sok választásod amúgy sincs.
-
Sziasztok,
Ma újra raktam a Win 10-et , majd felakartam rakni a gaming sw-et az egérhez, és ez fogad.
[kép]
a G hub az fent van ott is betudom állítgatni végül is a dolgokat, de ezt a felületet már megszoktam és inkább ezt használnám a G hub helyett. Mit tudok tenni az ügy érdekében ?
Először a G hub-ot tettem fel, mert hirtelen azt hittem az kell, majd utána feltettem a gaming sw-ét is, de az meg ezt írja " nem észlelhető eszköz" Esetleg ha letörölném a G Hubot, akkor jó lenne ? -
törölt tag
válasz
Synthwave #105 üzenetére
Nálam is "B" munka egérnek vált be igazán, jobb és bal kezemben egyaránt használom, kényelmes.
jó sok inputot kapott, burkolaton kifényesedés nyomai a görgő felett, bal-gombon és oldalain is láthatóak.Gyári switch-ek, encoder, teljesen épek, pontosak, de még mindig hangosak egy kicsit.
Világítás nélkül, 500Hz-en, úgy hogy ki/be van kapcsolhatva bő egy hetet elmegy.
-
válasz
miklosbard #48 üzenetére
Amúgy még mindig nálam van, és itt is marad.
Az eddigi ~10 hónap alatt röviden a tapasztalatok:
-ugye baromi reszponzív, ez nem is volt kérdés
-nagyon kényelmes az a kis dongle, főleg, hogy az egér belsejében is szállítható
-ha beledugod a kábelét, két gépen is tudod használni, mert akkor a zsineg lesz az elsődleges, géppel összakapcsoló tényező, nem a dongle
-valóban nagyon jó kis akksi van benne, elég ritkán kell tölteni
-melózni, lapival hurcolni, a mindennapokra tökéletes, single playerre is az, de multizni jobban szeretem a Logi MX300/Ninox Aurora vonalat, mert azok söprögetés közben nem akarnak kiesni a kezemből - plusz ~10 grammal könnyebbek (ez teljesen szubjektív, formát/tömeget érintő dolog)
-a bal klikk mikrokapcsolója 7 hónap után elkezdett viccelődni (ez azért dühítene, ha fizettem volna a cuccért) ---> lesz csere japán Omronokra.
-
the dealer
tag
Nekem pont hogy hátrány a kicsi LOD. Sose tudtam kis LOD-dal rendelkező egerekkel játszani.
Nagy tesóján a G305-ön szerencsére be lehetett állítani nagyobb LOD-ot, ezért imádtam. -
"A kettőből lenne meg az ideális egerem, a Giga külső és az MX518 belső."
: >
Itt az abszolút mindennek sanyi az így nézne ki:
-Logitech MX300, a saját, jó öreg Avago ADNS-A2020-ával ---> bestest <3
-hardveresen fixált 500 Hz (így 3,91 m/s, 2 ms válaszidő mellett)
-belső fémsúly eltávolítva
-cpi-váltó elektronika eltávolítva
-Razer Diamondback 3G kábel / paracord
-SlickSurf / jaffa 2843 teflon(PnP, Win 6/11, ECC off, MarkC accelfix)
~70 gramm
Mindez egy Allsop Raindrop GigaPad XL padon.
-
Hát igen, japán Omront nem szabad várni, de ennek is megvannak a maga (bigott) okai. Ellenben a kínaiak közül ez a jobbik fajta.
"viszont én lehet hogy otthagytam volna a szerelést.
Jó lesz az majd holnap is jelszóval"Az asztal fölött görnyedve bennem is megfordult a gondolat, csak határozottan több erőszakot helyezve kilátásba. : D
-
csibe1
addikt
Mit ne mondjak jópofák a Loginál. Majd 50ropi a cuccos és erre beleteszi a kínai mikrokapcsolót?
Elmehetnek valamerre a smucig formájukkal. Nem fér bele ebbe az árba a normális kapcsoló?A teszt amúgy tetszett, viszont én lehet hogy otthagytam volna a szerelést.
Jó lesz az majd holnap is jelszóval.Nálam marad az MX518-as, van még egy tartaléknak a szekrényben.
Amennyit én játszok mostanában ahhoz bőven jó. A gépfejlesztés az egekbe szökő áremelkedések miatt bizonytalan időre el van halasztva.
Egy egér volt aminek a formája jobban bejött, kényelmesebb volt, a Gigabyte 6800-as; de annak meg a minősége volt vacak. (nem bírta a nagyobb rántásokat a szenzor, meghalt a görgő)
Az utódja meg két nap után adta meg magát.Kettőt rendeltem, mindegyik behalt; utána már nem volt kedvem szórakozni vele. (Giga6900)
A kettőből lenne meg az ideális egerem, a Giga külső és az MX518 belső. -
törölt tag
Ez most off, de arról nincs pletyka/infó, hogy a PRO billentyűzetet is újragondolnák vezeték nélkül? (A G613 tetszik, de lehetne egy darabosnál nagyobb választék ilyenből.)
-
fank70
csendes tag
A hülyének is megéri...
-
bencze
senior tag
Ha fele lesz akkor már csak egy 30-50% akciót kell kivárjak.
-
5150
aktív tag
Szerintem ezt nem támadólag, vagy lefitymálóan irták, hanem épp hogy neked akartak vele segiteni. Ugyanis az a4tech tényleg kispórolja nemhogy a jó, de még az értékelhető kategóriájú szenzorokat is az egereiből. Ettől neked meg sok embernek még tetszhet, ezt senki nem vitatja és köze sincs hozzá. Ugyanakkor vedd figyelembe, hogy ez a "lightspeed" technológia még baromi új és ki tudja hány évnyi fejlesztés eredménye (amit honorálni kell) és minden, ami új, vagy nem rendelkezik konkurenciával, esetleg monopol a maga területén, az drágább, főleg induláskor. Eddig is voltak wireless egerek, de csapnivaló volt a késleltetésük és baromi nehezek voltak. Gyakorlatilag ez az első (második..) olyan egér, aminél már nem veszel észre különbséget késleltetés tekintetében a komolyabb vezetékesekhez képest, kicsi a súlya és kiváló szenzort kapott (Én ennek a szenzornak az "előfutárával" szerelt egeret használok és már azt is hibátlannak érzem, pedig van sok egerem és egyik sem gagyi) Ha valakinek nincs igénye ilyesmire én azt mondom ne vegyen. Nekem például nincs és nagy eséllyel soha nem fogom megvenni, esetleg sok év múlva, mikorra már általánosan elterjedt lesz a technológia (és olcsóbb) feltéve, hogy érdekelni fog. Ugyanigy mercedest sem vennék, mert hidegen hagy, meg sajnálnám rá a pénzt (plusz az újak szarok ahogy hallom) De van sok ember, akinek megér mondjuk a grafikai munkájához ennyi pénzt egy egér és röhögve kicsengeti tudva azt, hogy a legkisebb munkájából is vehet 2 ilyet. És persze nyilván vannak vérpistikék is tehetős anyucival, ahogy irod, de ebből kiindulni blődség. Főleg ha azt vesszük, hogy a logitech jóléti államok piacaira fejleszti a drágább egereit, ottani fizetésekhez mérten. Lehet hogy egy német is húzza a száját az ár láttán 3800 eurós átlagfizetés mellett is, de akinek nem tetszik vagy kifogása van odaát sem veszi meg. Lehet árakon sopánkodni és valahol jogos is, de nézőpont kérdése. Én nem veszek ilyet. De nem is fitymálom le azokat, akik vesznek maguknak, tegyék. Meg a gyártót sem. Ilyen alapon ugyanis bemehetnék bármelyik prémium márka topikjába bárhol és teleirkálhatnám szabadidőmben összeset a véleményemmel, hogy mennyire túlárazott és adják fele annyiért és talán meggondolom. Mifelénk az a mondás tartja, hogy addig nyújtózkodj, amig kinyúlsz. Ha nem nyúlsz ki az máris tiszta haszon, mint a zsidó viccben, Tudod, mikor kohn találkozik grünnel és mondja neki "hallom boltot nyitottál". Erre az azt válaszolja "ne is mondd, tiszta ráfizetés az egész". "Akkor meg miért csinálod?" "Hát a sabbat az tiszta nyereség!"
-
-
mepet
addikt
"Aki egyszer kipróbált egy jó vezeték nélküli cuccot, többet nem akar majd vezetéket látni az életében."
Hát... ez a mondat kissé hiteltelenítette a szememben a többit.Számítógépem jelenleg asztali, volt már bazi drága "vezeték nélküli" laptopom is, nem jött be. Használtam már a legkorszerűbb wifit a laptophoz és az asztalihoz is, végül behúztam a LAN kábelt minden szobába, mert így az igazi. Volt már Logi vezetéknélküli egerem (igaz, az nem gamer volt, de akkoriban nem is játszottam), évente egyszer használtam az asztal helyett máshol is, így a köv. csere óta ismét vezetékest használok. Volt minőségi Logi K400 wireless billentyűzetem tapipaddal (igaz, csak másodlagosnak, ha a tévén használnám a pécét), de sosem használtam, így már az sincs meg.
-
-
Yany
addikt
válasz
Synthwave #79 üzenetére
Synth, nem tudnád valahogy összevetni az árkategóriában hasonló Sensei Wireless-szel? Nagyon kíváncsi lennék rá.
ps.: amúgy meg ez asszem a 2. írás tőled, amit olvasok és tetszik, hogy újra alapos anyag született itt a ph-n, gratula érte. Persze fejlődni mindig van hova, de nekem tetszik az irány
-
Alchemist
addikt
Az rendben van, hogy wireless, de el lehetne már felejteni a 2.4 GHz-es sávot a wireless beviteli eszközökkel (amelyek egyébként a gépek közelében vannak és simán bírnák a magasabb frekiket).
Olyan térben használhatatlanok, ahol is több BT-s, Zigbee-s, wifis eszköz is megy egymás mellett. Ilyen helyeken a routereket is átállítottuk már 5 GHz only üzemmódba, és jó, hogy még maradt néhány régi, 1 GHz alatt dolgozó egér/bill kombó. -
mgabi
senior tag
Pixelben 52 ezer, és már meg is indult a hypolás, hogy mennyire kurva jó. 52 ezer.
-
9000 pénz egy valóban jó egérért egyáltalán nem sok. Sőt, kifejezetten jó és visszafogott ár, ha vadonat új eszközről van szó.
Hát kérem, egy Trustnál nem nehéz jobbat találni, tekintve, hogy ipari hulladék kategória. : D
"Konklúzió olcsó vezeték nélküli egér játékra alkalmatlan..."
Bármilyen nem Lightspeedes wireless egér alkalmatlan rá, mindegy, hogy mennyibe kerül.
-
jbcs
tag
Póbáltam két vezeték nélküli egeret is játékra, az egyik pont egy A4Tech volt, de egyik sem működőtt. Az A4Tech G10-810 konkrétan játék közben megbolondult, körbe-körbe forgot a pálya
Konklúzió olcsó vezeték nélküli egér játékra alkalmatlan... -
-
válasz
scyllafren #70 üzenetére
Inkább utaltad volna nekem azt a pénzt PayPalon. : D
-
scyllafren
senior tag
Akkor en meg se szolaljak a G903-ammal, ami £150 volt
-
troviko
senior tag
Az árral kapcsolatban:
Először is ez valóban hivatalos Logi ár, ami akár egy 10-essl is olcsóbb szokott lenni a webshopokban.Másodszor, sokan írtátok, hogy ez az új technológia fejlesztése miatt ilyen magas, holott ez nem igazán fedi a valóságot. A fejlesztési költség max egy-két ezressel dobja meg az árakat. Ha megnézitek a korábbi G-Prok is ilyen áron mozogtak, még "hagyományos" technológiával.
Hero szenzoros és Lightspeed-es Logi egeret már lehet kapni 17-ért is, de a G603 is 20-25 között mozog, és volt az már olcsóbb is.Ennél az egérnél a cserélhető gombokat fizeted meg, a GPRO logót, és talán az a 31 csavart, ami belül van.
Az iránnyal kapcsolatban:
Sokan mondtátok, hogy jó az irány. Szerintem nem hogy jó az irány, de a valaha volt legjobb irány. Az, hogy ezt a technológiát kifejlesztették arra utal, hogy egyre inkább a wireless felé akarnak elmenni, és szerintem ez nagyon-nagyon jó dolog. Persze mindig lesznek hitetlen, maradi emberek, aki szerint a vezetékes jobb, de szerintük az XP a legjobb OS evör, a HDD jobb, mint az SSD, a blokkolás gátló és a menetstabilizáló elektronika az ördög műve (még akkor is ha a való világban emberek százezreinek az életét mentették már meg), mosni kézzel jó, a legjobb gép az, ami gőzzel megy, és a föld lapos.
Nekik valószínűleg mindig is lesz vezetékes alternatíva, és szerintem sem baj az, ha van ilyen alternatíva. No meg persze azt is vegyük figyelembe, hogy vannak olyan helyek (irodák, bemutató termek, stb), ahol a vezetékes jobb, mint a vezeték nélküli. De ez nem az ember otthona általában.
Szóval én nagyon örülök neki, hogy komolyan megy ebbe az irányba a Logitech (szerintem már korábban nekifeküdhettek volna), és remélem, hogy 1-2 éven belül a kínálat 80-90%-a (legalábbis a drágább cuccaiknál) már vezeték nélküli lesz.Aki egyszer kipróbált egy jó vezeték nélküli cuccot, többet nem akar majd vezetéket látni az életében.
-
Vanir
veterán
En eleg sok hulyeseget hallottam mar tole, a human benchmarkos meg sniper "tesztjei" kifejezetten nevetsegesek, es egyket reviewnal baromira erzodik, hogy meg van kenve. Szar kabelek, karcolo talpak, tobb millis gomb holtjatek, recsego burkolat, zorgo gorgo, szenne smoothingolt szenzor - mindre volt mar pelda, hogy elfelejtette megemliteni.
Egy dologra jok a videoi, jol korbemutogatja az egeret, de szakertelme semmi nincs. -
Egykutya kábellel és anélkül is.
----------------------------------------------------------
(#64) menthix: Ó, én fogtam már a fejem tőle. Volt, hogy gyakorlatilag kukaszökevényt magasztalt a szokásos zen-stílusban: nyilván így egyenlítette ki a szponzorált teszt számláját.
-
válasz
miklosbard #48 üzenetére
Ja, nem, már csak a forma miatt sem. Nem szándékozom váltani az Aurorá(ka)t.
Azért marad, mert maradhat.
Szerintem amúgy a melós laposhoz megy.
-
törölt tag
A Logitech honlapján írják a 47799 forintot. Az edigi gyakorlatból kiindulva az üzletekben azért egy kategóriával olcsóbb lesz. Szerintem simán 3-assal fog kezdődni az ára, ahogy több áruházban is elérhetővé válik. Ettől még egy drága egér marad, de azért mégsem mindegy.
-
miklosbard
csendes tag
erdekes lenne egy valaszthato meretu akksi kozepre helyezve, hogy a sulypontot ne boritsa nagyon fel, vagy esetleg ket kis ajto ala elol es hatul, mint ahova a gproba az usb csatlakozo megy szallitas idejere. Valaszthatna a vegfelhasznalo, hogy kunnyu egeret szeretne, vagy hosszu uzemidot.
-
bbaro
csendes tag
Ok. Mindenképpen átolvasom. Meggyőzhető vagyok a jobbra, ha nem 5x annyiba kerül. De mint írtam lehetőségem nem nagyon volt mást használni és mivel nekem bejött nem is nagyon keresgéltem tesztelgettem mást. De ha van jobb akkor nincs probléma. Hasonló árban, természetesen.
-
Saccco
nagyúr
Ha megnézed az egeres topik ajánlóját, akkor láthatod, hogy 6.000Ft alatt is vannak kiváló egerek.
Idézet innen:
"Optikai / lézeresRöviden: csak optikai.
Gyakori tévhit, hogy a lézeres jobb, mint az optikai. Épp ellenkezőleg. Sajnos a marketing ügyesen hitette el, főként a DPI-hype társaságában / segítségével."
Én is sokáig használtam egy általam jónak vélt lézeres egeret, amiről kiderült, hogy nagy kaka az egész.
Ha érdekel, itt megnézheted. Az M6980 volt az említett egér.Esetleg megcsinálhatnád a linkelt tesztet és beírhatnád oda a topikba.
-
bbaro
csendes tag
Nos mivel nem vagyok fanatikus GAMER ezért, mint valaki már előttem is írta,
nekem megfelel a 9.000HUF os x7-es.
Félreértés ne essék, nem azt mondtam, hogy ez a világ legjobb egere . Csak azt hogy lehetőségem soha nem volt sokkal drágább és jobb egeret használni mint az x7-es. Viszont az egyszerü olcsó optikai egereghez képest csúcsteljesítményű. Ezért nem is vagyok hajlandó 20-30 pláne 50ezret adni egy egérért. Aki saját pénzből és fizetéséből megengedheti magának az természetes, hogy ha igényt tart rá megveszi.
De mint tudjuk mindig vannak olyanok, akiknek apuka anyuka pénzéből semmi sem drága, és máris lehet villogni. -
5150
aktív tag
Ha jól értettem nincs kábeles módja: "hiszen a (töltő)kábel csatlakoztatásával"
Márpedig, ha nincs, akkor nehéz "lehetett volna egy összehasonlitás" nemlétező kábeles és vezeték nélküli módja között. Az mondjuk nem kizárt, hogy tévedek és van neki, de akkor meg azt nem érteném, miért lett külön kiemelve, hogy "töltő" kábel
-
Yany
addikt
Kíváncsi lennék, hogy egy Steelseries Sensei Wireless hol foglal helyet ehhez képest.
-
troviko
senior tag
A cikkben amúgy lehetett volna egy összehasonlítás, hogy kábeles módban mit tud az egér, és hogy van-e a kábeles és a vezeték nélküli üzemmódban ember által érzékelhető különbség.
-
troviko
senior tag
Ilyen technikával kéne egy jó MOBA egér, kicsit nagyobb üzemidővel (a korábbi egerek 500 órája jó lesz), és fele ennyiért. Köszi Logitech, várok...
-
miklosbard
csendes tag
-
-
lemusz
addikt
Én is évekig használtam őket, de hidd el inkább nevezhetők gagyinak, mint sem minőséginek. Megvannak az előnyeik, mint pl az egyik legalacsonyabb click latency, meg az anti vibrate funkciósok 0mm-es LOD-ja, de sajnos szenzor terén gyengék, mert pontatlan, jitteres a szenzoruk, ami az emberben nem is tudatosul mindaddig, amíg egy ajánlott szenzoros egérhez nem nyúl.
-
rovtiv3
aktív tag
Ezért az árért japán Omron is bőven beleférhetett volna, vagy legalább cserélhető kialakítású aljzat.
Plusz optomechanikus egérgörgő. Sajnálom, hogy az utóbbit elhagyta a Logitech. Én nagyon szerettem. -
rupert
tag
Tesoro Durandal. Magyar kiosztás, cherry MX blue/brown. Most vettem egy blue switch-est melóhelyre. Eddig meg vagyok elégedve vele.
-
bbaro
csendes tag
válasz
[Prolixus] #25 üzenetére
Szia. Egy lézeres x7 oscar XL-750es az nem nevezhető gagyinak szerintem
-
-
aerosmith
őstag
50 ezer forint!
50!!!4!!négy!
-
Köszi. Egy hétig nyúztam, de még meghatározatlan ideig nálam marad.
Jó kis egér tényleg, bár számomra akkor volna teljesen ideális, ha egy-az-egyben Logi MX300 / Ninox Aurora formája lenne, -5-10 grammal karcsúbban. Ellenben így is elég nagy fegyvertény.
"kicsit jobban szétszedted mint én"
Párszor már szó szerint a fejszétragadás határán lavíroztam, és hálát rebegtem az égieknek, hogy wombath mester vadászni ment az ABC-be, és nem hallja a szerelőpad felől érkező, Kazinczyt megszégyenítő, igen öblös passzusokat. : D
"Itt amúgy becsúszott..."
Az A-t én gépeltem el, a kötőjelet meg a korrektor. )
-
-
mepet
addikt
Tyű de szép belülről!
-
Szerintem Rocket Jump Ninját úgy alapvetően nem érdemes túl komolyan venni (egeres totyikban (és ESR-en) jópáran osztják ezt).
Amúgy szinte mindent lehet bárhogy fogni, csak megszokás kérdése. Persze létezik olyan kézméret-egérméret kombó, ami ezt vagy azt kizár, de mindig fenntartással kell kezelni MÁS SZEMÉLYEK ergonómiával kapcsolatos észrevételeit, tekintve, hogy a lehető legszubjektívebb tényezőről beszélünk.
-
Kansas
addikt
válasz
miklosbard #32 üzenetére
Melyik gyártótól rendelve tud ilyet? Illetve ez a belépő(20-30e-árú) típusokra is igaz?
(#31) tisn: pl. Cougar 200K, de az nem mechanikus, hanem "csak" ollós, esetleg bármelyik ISO kiosztású mecha, csak nem sok van(magyar kiosztással még kevesebb) és a többség nem olcsó.
Valamiért a gamerek(itt a PH bill. fórumon is) az ANSI(US) kiosztásra vannak rágyógyulva. -
tisn
addikt
koszi a bill tippeket sracok
olyan van, amin teljes meretu az enter? -
micafighter
nagyúr
Köszi az újabb igényes tesztet
-
ribizly
veterán
-
törölt tag
Voltak régen vezetéknélküli egereim MX1000-esek kettő is.
Aztán visszatértek a vezetékesek, és annál is maradtam:
Logitech G500 (anyum azt használja, mert eladni már nem igen tudtam volna) a laptopjáhozLogitech G502 Proteus Spectrum (meghibásodott a led. javították garanciába, eladtam Vaterán)
Most pedig Razer DeathAdder Elite van. Új. Nem cserélném le erre a G PRO-ra.
-
Kansas
addikt
válasz
[Prolixus] #23 üzenetére
Akinek nem fontos a RGB, de a magyar kiosztás igen, annak MX-Brown kapcsolóval jó lehet a MSI GK-701 ~28e-ért
-
bbaro
csendes tag
Biztos van előnye, hátránya. Na meg hogy,újdonság. De minek is??
Max 9.000.-HUF-ért vesz az ember egy A4Tech X7 -est.
Madzagos tudom..... de évek óta csak ilyet használok.
Nem kell töltögetni normálisan elvezetve nem zavar a vezeték sem.
Ha csökken az ára biztos lesz akinek kelleni fog, most is biztos van, de semmivel sem tud többet nyújtani,
mint a nem is gagyi 7-9 ezer forintos társai. -
tntmax
aktív tag
Nekem ilyen AUKEY van otthon fél éve, amazonderől rendeltem, 4-5 nap alatt megjött.
Nagyon elégedett vagyok az eszközzel. -
menthix
tag
A Logi most valóban az asztalra csapott ezzel a technológiával, le a kalappal. Ha az ár nem lenne probléma viszont akkor is várnék, hiszen Rocket Jump Ninja szerint palm griphez viszonylag kicsi az egér. Ezt mindenki vegye figyelembe mielőtt megrendelné.
-
[Prolixus]
addikt
Azon túl amit Vanir írt, azért egy ilyen szintű vezetéknélküliség sem smafu, tegyük hozzá. Vezetékes egérbe beledugsz egy vezetéket, csókolom (kis túlzással). Itt nem (csak) azt kell megfizetni, hogy vezeték nélküli, hanem azt hogy ennek ellenére semmiben nem szenved hátrányt a vezetékessel szemben. Akksi súlya ellenére hihetetlenül könnyű, késleltetés ugyanolyan jó stb. Ez az amit más gyártó jelenleg nem tud. ÉS ezek a tények.
Nem mondom, hogy ez megér ennyivel többet. Szerintem is túlárazott, még így is. De azért ne seperjük már le az asztalról a dolgot annyival, hogy "pff csak mert vezeték nélküli 26 rugóval drágább".
-
tisn
addikt
melyik mecha bill van 20k koruli aron?
-
Szoszo94
őstag
Nem hiába, a 3310 is már kiakaszthatatlan. Azért vettem anno én is Avior 7000-et akcióban 15k-ért. Legjobb deal volt, évek óta szuperül szolgál és halálpontos. Kábelt szépen rögzítettem a headset tartójához, így az sem zavar
Úttörő ez a Logi, azért is ennyi az ára, de ezzel nem fognak még piacot hódítani. Viszont az irány jó
-
Vanir
veterán
Azért attól függ, hogy melyik 22 ezres Zowie-ra gondolsz (amik szintén undorítóan túl vannak árazva - szerencsére én soha nem fizettem 15-nél többet egyikért sem, pedig az összes újabb szériából volt nálam legalább egy). A B szériás EC-kben már 3360 van, azok jobbak, a Zowie-féle 3310 implementáció elég érdekesre sikerült (a legtöbb embernek - engem is beleértve - nem volt vele baja, de kimutatható, Y tengelyirányú érzékelési hibája van).
Mellesleg ennek a PRO-nak sokkal jobbak a gombjai, görgője, összeszerelési minősége. Szerintem a talp az egyetlen, amiben tényleg jobb a Zowie, meg ugye a forma is ide tartozhat, de az intuitív tényező.GuardiaN tudtommal Kinzuval tolja, ami szintén optikai, ráadásul egy elég érdekes szenzor van benne (VT5366).
TL;DR: nem tudja ezt a Zowie, pedig jó lenne, ha a többi gyártó is felzárkózna a Logi mögé.
-
mgabi
senior tag
válasz
[Prolixus] #8 üzenetére
22 ezres Zowie is tudja ezt csak vezetékkel, egyébként a Zowie vezetéke a legjobb, észre sem veszed. Vezeték nélküliség 26 ezerbe kerül. 26 ezer!!! Ezzel csak az a baj, ha minden perifériából a legjobbat veszed, akkor többe kerül mint a gép. Szóval meg kell húzni a határt valahol. Amúgy meg a fél csgo mezőny 3310-es szenzorral tolja még mindig, Guardian meg lézeres sensei-jel. Nem ettől lesz jó az aim
22 ezres Zowie-tól drágább, de jobb ár/értékű egér szerintem továbbra sincs.
-
5150
aktív tag
Szépen össze van rakva az egér, de ezt leszámitva kiváncsi lennék, mennyivel tud többet, mint kisebbik tesója a G305. Azt ugyanis láttam akcióban, mikor összefutottunk Fazz-al és eléggé meggyőző volt (ledarált mindenkit szokás szerint) Nyilván a G-Pro Wireless fejlettebb és újabb (pár hónappal) viszont a szenzoruk és a lightspeed tudtommal azonosak. Az áruk nem (18e VS 50e)
-
[Prolixus]
addikt
-
Saccco
nagyúr
válasz
[Prolixus] #8 üzenetére
+ az érdemi konkurencia hiánya.
-
[Prolixus]
addikt
Ha a méret jó, ez a legjobb egér a piacon amit pénzért lehet venni. Hihetetlenül könnyű, tökéletes szenzor, cserélhető gombok, szimmetrikus, vezeték nélküli és mégis felveszi a lépést a vezetékesekkel, és még elég sokáig is bírja. Ez kerül benne ennyibe.
A Logi durván megcsinálta. Nincs szükségem rá, de fúbakker ez milyen jó egér már. Nehéz nemet mondani rá. Úgy érzem Logi megcsinálta a nekem tökéletes egeret. És nincs "szinte".
-
Jim-Y
veterán
Gratu a cikkhez Synthwave, elsonek meg sem neztem a cikkszerzot, csak akkor amikor megemlitette a cikk a QL-t lol
-
lemusz
addikt
A pillanat amikor olvasod és olvasod, egyre jobban megjön hozzá a kedved, aztán az oldal alján meglátod az árcédulát.
-
mgabi
senior tag
Mi a fene van itt? 50 ezer????
Ebből az árból kijön egy jó mechanikus bill + egér + pad
VGA 400 ezer,
monitor 4K 144Hz HDR 650 ezer
egér 50 ezer
ram árak az egekben -
Vanir
veterán
Jó lett a teszt, királyok a képek (kicsit jobban szétszedted mint én
).
Viselkedése hasonló a PixArt PMW-3366A-éhoz
Itt amúgy becsúszott egy "A" a 3366 után, illetve nem kell kötőjel a PMW és a 3366 közé (nitpicking).
-
hemaka
nagyúr
50 rongy, lmao. Ahogy elottem is irtak, fele ennyiert talan, de engem annyira nem zavar a tyukbel.
-
X Factor
addikt
Tökéletes, csak kerülhetne fele ennyibe.
-
atus72
őstag
50e egy egér? na mentek a p***a!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Teszteltük a közepes méretű, Lightspeed technológiát használó, vezeték nélküli játékos egeret.
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (080)
- I9 11900k RTX 3090 Gamer pc
- AMD RYZEN 5 3400G proci eladó vagy VGA beszámítók +ráfizetéssel ha kell !
- Több Darab! Corsair HS80 RGB Wireless
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Acer Aspire E15 - Intel N2840 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 2-in-1 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I CAM I W10 I Gari!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest