Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A világ legrosszabbul örzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
A Hazai Pálya rovat 2004 óta majdnem minden szombaton megjelenő termékajánló. Nem x-es cikk, mert mi írjuk, tehát nem kész tartalmat teszünk ki pénzért, de annyiban szponzorált, hogy a cikk elején, logóval szereplő hirdető partnerek termékeiből, akcióiból válogatunk hétről hétre, ezért nem a teljes piacot lefedő merítés, hanem egy önkényes válogatás egy-két termékkörből, néhány boltból. Az oldalletöltések számát elnézve a cikk -- szponzorált volta ellenére -- töretlenül népszerű, sokan szeretnek belőle ötleteket meríteni a jelek szerint, és a cél is főleg ez, hogy újdonságokat, érdekességeket, akciókat mutassunk.
Le lehet írni a véleményeket, hiszen ezért van a fórum többek között, de a személyeskedést és a másik olvasó véleményének minősítgetését a továbbiakban kérjük mellőzni, illetve törölni fogjuk.
-
Predatorr
őstag
A fölös háborúskodáshoz: a marketing egy termék bevezetését jelenti a piacra. Amit "reklám"-ként ma kapunk, az a féknyúzás netovábbja kamu megnevezésekkel (lásd USB3.2 gen 1 és társai) és egyéb hazugságokkal, beleértve a "mi mire jó" típusú megtévesztéseket és a "most pont éppen ezért megy fel az ára, aminek éppen szezonja van). Ha valóban a termékeket jellemeznék, nem lehetne eladni ennyi szemetet a húsárak duplájába kerülő zöldségektől az eleve gyári hibás autókig.
-
dagonya
aktív tag
-
Misi_D
tag
Nagyjából így vagyok én is. De megértem mind a két oldalt, mert lássuk be: "támogatott tartalom", ennek igen gyenge jelzésével. A partnereink szó, hát hogy is mondjam, az nem egészen ezt jelenti.
Tényleg csak azt nem értem, h ha a régi userek nagyrészt úgyis tudják, miről van szó, az újak pedig pár héten belül ki vannak/lesznek tanítva a kommentek alapján, akkor mégis miért kell ez a nagy titkolózás: tényleg fájna bárkinek kitenni az x-et...? Csak és kizárólag támadási felületet jelent így azoknak, akiknek nem tetszik ez a módszertan. Van értelme?
Nyilván csak hipotetikus kérdés volt, mert biztos valamelyik "partner" kikötése - de ott sem értem: ha mindenki tudja, h mi ez, s ezt számukra is el lehet érthetően mondani, akkor miért kell támadási felületet biztosítani? Ez kinek jó? Előbb-utóbb a partnerek fikázása is el fog jönni ezen a vonaton haladva, azaz visszanyal a fagyi.Azért itt felvetném pl. az Indexen futó támogatott tartalom cikkeket is. Messziről jelezve vannak, kb. senkinek nem fáj, mindenki érti miről szól, és általában még érdekesek is azok a cikkek. Hát akkor? Tényleg okos döntés lehagyni itt az x-et? Ezzel a fenti kommentáradat le is lenne tudva, és mindenki lenyugodna a ..csába.
-
Az ajánlóban sokszor színes és tájékoztató jellegű dolgok vannak. Laptopokhoz nem értek, de az ilyen egereket, érdekes kiegészítőket szeretem benne. Évtizedes hagyomány a szombat délelőtti ajánló, aki nem újonc, az tudja miről van szó. Sokszor látok benne dolgokat,amire rákeresek , elolvasgattam a véleményeket, majd megrendeltem onnan ahonnan szoktam. Minek ezen spilázni? aki ide jár az oldalra az tudja hogy támogatásról van szó, így kell elolvasni és kész.Nem teszt.
-
MeszesKPT
őstag
Látom sokan napszúrást kaptak a hétvégén és már nem képesek értelmezni a partnereink szót.
-
rovtiv3
aktív tag
válasz
twollah1976 #71 üzenetére
Ez igen. Szerintem pedig az egész kommentszekciót kéne betiltani, mert ott is előfordul, hogy néhány renitens vitába keveredik a szerkesztőkkel. Továbbmegyek, az efféle "üzletrontókat" kemény pénzbírsággal kellene szankcionálni az oldal rentabilitásának érdekében, a visszaesőket vesszőzéssel, a notóriusokat letöltendő szabadságvesztéssel sújtani. Hadd tanulja a poroszos rendet a mocskos mezőgazdász!
-
twollah1976
őstag
Nem lenne egyszerubb ezeknel az ajanloknal letiltani a hozzaszolas lehetoseget es akkor nem kene minden heten azt olvasnom, hogy ez szar, az szar, amaz szar.
Mondjuk a hozzaszolasokat se kotelezo elolvasnom…
Az meg a masik fele a dolognak, hogy a lapot fikazok, anyazok konnyen azt veszik eszre, ki / le lesznek tiltva.
Utana meg puffoghatnak, hogy szolas szabadsag, demokracia, stb.
A lapcsaladon ilyen nincs, hogy szolas szabadsag, demokracia, itt kokemeny uzlet van es az uzletrontok szepen ki lesznek tessekelve a boltbol. -
Depression
veterán
Basszus, akkor most nem a tv2-nél dolgozó Bud Spencer ajánlja az arielt?
-
Shad0w
senior tag
Talán kezdem érteni. Valóban provokáló hangnemet ütöttek meg az elején.
Amit beírtak sztm az teljesen rendben van. Ahogy beírták az már vitatható. Nagyon nem jött át, hogy téged ez zavar. Én még most is azt látom azokban a hsz-eidben, hogy fizetett hirdetés és ne firtassuk az árakat. Pedig a cikk ugyanannyira szól az árakról is mint a termékekről, szal kibeszélni az árakat teljesen helyénvaló.
De peace, nem akartam én összeveszni, csak nem értettelek. Legközelebb egyértelműbb leszel, biztos vagyok benne.
-
Bocsánat, de nem kívánok több bitet pazarolni erre a témára, mert felesleges. Azok ellen keltem ki, akik minden cikk alatt nyafognak, hogy ez olcsóbban van itt, az egész cikksorozat szar, minek van, különben is a pisti a múlt héten jobb laptopot vett feketén a sarki fűszerestől 5 év garival. Nem erről szól! És amikor néha megpróbáljuk erről őket felvilágosítani, lesz az, amit feljebb végigolvashatunk. Felesleges szócséplés kb.
-
Shad0w
senior tag
-
Shad0w
senior tag
Igen! Fogalmam sincs miért keltél ki ennyire és hiába olvasom a hsz-eidet nem lelem a választ. Szóval ha nekifutnál mégegyszer annak én nagyon örülnék. Ezt komolyan gondolom, semmi szarkazmus.
Teljesen belefér egy akciós cikk alá olyan hsz, hogy hol máshol milyen akciók vannak. Erősen témába vág.
Természetesen nyilvánvaló, hogy kiskereskedők támogatásával készülnek ezek a cikkek. Ezt már csak belegondolom, de valószínű, hogy az eggyütműködésük nem merül ki ennyiben, simán el tudom képzelni, hogy cserébe 0. napon (vagy korábban) kap a PH! valamit tesztre tök ingyen, stb.
Egyébként ja, nálam is csak gondolatindítónak szolgál ez a cikk és amikor látok valami érdekeset akkor mindig benézek a fórumba mert vagy mondanak jobb akciót vagy valakinek már van tapasztalata ugyanarról a termékről vagy stb. -
Lenézem??? Én? Hol írtam ilyet???
Továbbra sem ajánlás, a istenit már. Elolvastad Te amiket korábban írtam vagy csak trollkodsz itt?
Figyelj látom fogalmad nincs én itt miért is keltem ki, kik ellen beszélek, de hagyjuk is, mert kedvem nincs magyarázkodni, mikor látszólag direkt nem akarod felfogni.
Minek írja be, hogy talál jobb árat, mikor ez a cikk nem a jobb árról szól, hanem x cég akciójának bemutatásáról??
Az, hogy a cucc már szar, azt szerintem be lehet írni, de még mindig nem ajánlós cikk, azaz nem arról szól, hogy ezt vedd meg mert ez a tuti. Hanem most épp ez van náluk akcióban.
A Hétvégi HW "ajánló" jelenleg nekem olyan, hogy esetleg ötletet ad egy új cucc beszerzésére, többre valóban nem feltétlen alkalmas, de mivel a lapcsalád fennmaradásához szükséges, le kéne nyelni a keserű pirulát.
Ha komolyan ez a cikk váltja ki a legnagyobb népharagot, akkor azt is értem miért az van politikailag jelenleg hatalmon, aki... -
Shad0w
senior tag
Az a bajom, hogy mélységesen lenézed a PH!-t, egy szarhalom az egész és közben azokat köpködöd akik ezt leírják. Mármint én ezt hámoztam ki.
Referenciák:
#11: "Aki ez alapján az ajánló alapján rohan a boltba megvenni a terméket azt sajnáljam? Mert ostoba és nem néz utána..."
Magyarul: aki PH! ajánlást megfogad az ostoba#24: "Ezek a szponzorok ezt várják el, hogy az épp akciós termékeiket reklámozza az oldal. Ha nem tetszik, tessék havi szinten annyival támogatni őket amennyi a fennmaradáshoz szükséges, vagy pedig tsss."
Támogattam* havi szinten annyival amennyit kértek mégis kint van ez az írás ezzel a tartalommal. Nem létezik az az opció amiről beszélsz. Te is pontosan tudod, hogy mi van a prémium tagságban, jobban mondva mi nincs benne (a szombati HW ajánló) és mégis azt mondod, hogy ha fizetsz akkor más lesz. De nem.Nekem semmi bajom a cikkel, csak veled. Nem létezik az amiről beszélsz. Meg hogy lehet az, hogy nekimész annak akinek pontosan ugyanaz a véleménye mint neked?
Miért ekkora bűn ha valaki beírja a fórumba, hogy valamiből talált jobb árat? Vagy ha azt mondja egy laptopra, hogy fabatkát sem ér és nem igazán kéne ajánlgatni (visszakanyarodunk az ostoba PH! olvasókhoz)?*2 év prémium tagságot kifizettem, de időközben lement a szinvonal és már nem támogatom őket. Erről nem fröcsögtem sehol, szimplán nem fizetek. Ennyi. A lényeg, hogy hiába fizet valaki külön, konkrétan nincs jelentősége ha a hétvégi HW ajánlót nézzük.
-
Belevau:
"A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek..."Partnerek (fizetett hirdetés) által kiadott akciók bemutatója. Sehol sem szerepel az ezt ajánljuk, illetve én nem találtam, lehet nem voltam figyelmes. Innentől megint csak nem értelmezitek a cikket/leírását.
(#56) dagonya: Bocsmá de rajtad és a kommentjeiden nem tudok mást, csak megbotránkozva röhögni. Vagy fejet csóválni, magam sem tudom, mert rettentő sok vegyes érzelmet vált ki belőlem az összes megnyilvánulásod, 99%-ban negatív értelemben. Ehhez viszont gratulálok, kevés ilyen emberrel találkoztam eddig. Trollok közt bajnok lennél.
(#52) Shad0w: Nem sikerült akkor jól megfogalmaznom, van ez így.
Nem kötelező fizetni a PH-nak, és pontosan tudod mik járnak a fizetésért. Innentől ezt megint csak nem értem...
A cikk reklám, nem célja a legjobb árat adni. Kövessem meg magam hogy a lelked okés legyen? Azóta párszor leírtam már a véleményem, hadd ne kelljen már megint... -
Shad0w
senior tag
Félreértesz. A hozzászólásaidból én azt olvastam ki, hogy ez a szombati ajánló egy fizetett hirdetés és mindenki kussoljon amíg ingyen olvassa a PH!-t. De én hiába fizetek* a PH!-ért ez a cikk ugyanúgy ott marad ugyanezzel a tartalommal.
Szóval én nem értem miért kellett behozni a "fizetést". A jelenlegi helyzeten** egyáltalán nem változtat ha fizetek, ha nem.
*Bizony, PH!-ért lehet fizetni is
**Ja, te is elmondtad, hogy szar ez a szombati cikk mert nem méri fel az árakat a magyar piacon. Csak, hogy ki is legyen mondva. -
rovtiv3
aktív tag
Elnézést, hogy beleugatok, de azért volna itt a dolognak egy másik vonatkozása.
Aki a köz elé tárja az írásait, annak bizony viselnie kell ennek felelősségét, még akkor is, ha kritizálják, még ha némileg alaptalanul is. (Magam is publikáltam már ezt-azt mindenféle oldalakon, és ez az első dolog, amit megtanultam.) E felelősség jóval nagyobb akkor, ha a szerző az olvasóiból él. Ez röviden azt jelenti, hogy az író-befogadó viszony távolról sem mellérendelő, itt bizony az olvasó a főnök, nem csak mert belőle élek, hanem mert a drága szabadidejének egy részét a szövegeimre áldozza. Ezért logikus érvekkel lehet ugyan vitatkozni a kritikával szemben, de az olvasóimmal személyeskedni, őket kritizálni, lekicsinylően fogalmazni SOHA. És hangsúlyozottan tökmindegy, hogy éppen kinek van igaza.
Elnézést, hogy épp most és épp neked, de már többször olvastam ehhez hasonló megnyilvánulásokat a szerzőktől az oldalon. -
sb
veterán
Itt egy kicsit elakadtam, pedig bevallom, először a felháborodottak ellen akartam kommentelni, de amit érvként előhoztok az ebben a formában szerintem nettó csúsztatás.
Első kérdés: mi van az első bekezdésben? Én nem látom pontosan definiálva a cikk célját.
1. Le van írva egyértelműen, hogy ez szponzorált tartalom? (computerbase.de: cikk címében a főoldalon ott virít egyértelműen).
2. Szponzorált reklám vagy valós ajánló? Tehát leírásra kerülnek (vala) ami éppen van a partnernél... vagy ajánlottak is valóban ezek a cuccok? Nem mindegy. Előbbi sima reklámcikk, a másikban ott a saját véleményetek, tehát a felelősségetek.
Jelen bevezetőből azt látom, hogy ajánlott... pedig vannak benne nem igazán ajánlani való cuccok. Mindig (vagy minőségben, vagy árban). Tehát akkor logikailag visszakanyarodtunk az eredeti kérdéshez: Ezt most ti ajánljátok és így negatívnak tekinthető jogosan a tartalom? Vagy a szponzor ajánlja és akkor erős ferdítés a "tisztázó" első bekezdés, mint "ajánlat".És nyilván az is nettó hülyeség ami más részéről itt felmerült: Fenn kell tartani a lapcsaládot ezért mehet ilyen (akármilyen) formában is minden ajánlat. Nem. Tiszta formában mehetne, a direkt arcba tolt reklám is jöhet 50db oldalanként, ha tök egyértelmű.
De ennyi. Ezen felül a működtetés és annak megoldása nem az olvasó felelőssége. Ilyen alapon a szegény távgyógyító is csak a fenntartása miatt, jóhiszeműen tolja a hülyeséget az arcunkba. De nem releváns, mert közben jó célért teszi. Ugyanitt rézf*szú bagoly eladó... -
dagonya
aktív tag
válasz
Depression #46 üzenetére
nagyon eredeti hasonlat. arra soha nem gondoltam volna, hogy valaki a szombati ph! reklámcikk és a dugás között talál analógiát, dehát mindenki a maga módján boldogul.
-
-
dagonya
aktív tag
válasz
Depression #39 üzenetére
szerintem mindenki okos nagy gyerek már, én majd eldöntöm mit csinálok a fiókommal, meg a véleményemmel. köszönöm.
ha szövegértési asszisztenciára van szükség, akkor már korábban leírtam mit értek az idézett kijelentésem alatt.
-
-
dagonya
aktív tag
igen, az evidens hogy az újság/cikkírás elemi elvei már egy ideje nem érvényesülnek a ph!-n. pont ezt teszik szóvá sokan, de tényleg gumicsont már, a ph! meg ezt egyszerűen trollkodásnak véli és pusztán személyeskedéssel és cenzúrázással gondolja kezelni, nemigen várható előrelépés.
-
Garfield.37
tag
Szerintem ennek a rovatnak túl sok értelme nincs is.
-
Chaser
legenda
én továbbra is egy kommentre reagáltam, ami azt állította, h a cikk címe más...
tartalmat illető dolgokat sztem hagyjuk
most veszek egy akci nélküli routert, legolcsóbb boltnál is 2e ft-tal olcsóbb, és nem nimand bolt, nem hirdetik akciónak, és nem is láttam hirdetve sehol ( : megtaláltam shopban és leütöttem
nem egyszer, nem kétszer, nem tízszer láttam olyan ajánlásokat itt, hogy az első sarki boltban jobb ajánlat volt
meg olyan tápokat ajánlani, amit jóérzésű ember max leköp, itt a ph-n ajánlani olyat? ne hülyéskedjünk már - pláne h adott bolt árul értelmes tápot is, akár értelmes áron -
értem én, h pénzből él a ph is, de van egy szint, ami alá szerény véleményem szerint nem kellene lemenni, nem azt mondom, h a ph jó hírnevét lehúzzák ezek a dolgok, az már megtörtént, csak nem kellene nulla alá lemenni
- adott cikkel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, nem olvastam el, feljött a listában és benéztem - -
Oda van írva az elején, de ezt már kitárgyaltuk a 28-as hsz-ben is. Emiatt pattogni már igazán csak az tud aki direkte keresi a konfliktust.
Cenzúra nem volt ha jól látom csak épp lehet normálisan is kritikát fogalmazni, eddig kvázi csak böfögést láttam.
Az ovis elveid itt nem érvényesülnek, bocs. -
Csepy
őstag
válasz
Luck Dragon #25 üzenetére
Hiába a jó (szerű) kijelző, ha az egész gép a spótolástől bűzlik. Filléres, kopgós, recsegős műanyag ház, iszonyatos billentyűzet. Sajnos Inspiront venni az alsóházban rémálom. Inspiron 7000, vagy latitude 5000/7000 széria. Nyilván, árban totál máshol tartunk akkor már, de minőségben is. Azokat élvezet használni.
-
kromatika
veterán
Köszi az össze foglalót.
-
dagonya
aktív tag
egy cikk színvonala, etikája, hitelessége abszolút nincs összefüggésben azzal, hogy én "ingyen" olvasom, vagy adok érte egy balaton szeletet. ha egy cikk megjelenik azt valaki névvel vállalja, azért kap fizetést (vagy nem), saját döntése alapján cselekszik. semmi közöm hozzá. ahhoz se hogy miért és ahhoz se hogy mennyiért csinálja. ha a megjelenő publikációt kritizálom, vagy támogatom az meg az én szabad döntésem. ha ebben bármilyen módon korlátoznak az meg cenzúra. ezek ilyen egyszerű ovis elven alapuló viszonyrendszerek.
-
dagonya
aktív tag
leszarom a lapcsaládot, meg hogy ki tartja el. ha megjelenik egy "ajánló" amit a híresneves lapcsalád egyik szerzője névvel vállal és nem kurvanagy betűkkel van odaírva, hogy a "tökömtudja milyen gyártó/forgalmazó reklámját olvasod te hülye" akkor az nettó megtévesztés, hazugság, félrevezetés ... ahogy tetszik. mindegy milyen a "mai világ". ez bármilyen interpretáció legalja. abban se vagyok biztos hogy megfelel elemi sajtóetikai elvárásoknak.
-
válasz
SunMount3r #26 üzenetére
Szerintem te valami más világon élsz, és itt csak turista vagy
Az marketing és az etika szavak egy mondatban való használata meg inkább naívságra vall.-> Ez csak a te gondolkozásodat jellemzi. No comment. Erre várom az értelmes, okos kifejtést/ellenpéldát, már ha menni fog. Addig csak újabb böffentés.
Ha neked az jött le, hogy szeretem a behülyítést, akkor nagyon fordítva ülsz a lovon és/vagy nem megy az értő olvasás, másra nem tudok gondolni.
Szeretem a cikk eredeti lényegét: Informál, bemutat újdonságokat, reklámoz. Ennyi. Felnőtt emberként tudom helyén kezelni a dolgot. Pár tagnak ez hétről hétre annyira nehezére esik, hogy idejár sírni. Általában ignorálom őket, de most kivételt tettem, és lásd máris beléd botlottamNem értem a színvonal hogy jön ide? Leírom utoljára: FIZETETT HIRDETÉS! Azt kell beleírni, amit a fizető mond. Amíg ingyen olvasod a PH-t, addig szerintem balf*szság rinyálni ilyenért. Ha lenne egy magazin, amire előfizetsz, és abban romlana a cikkek színvonala azt mondom igazad van, nem azt kapod a pénzedért, de itt???
A normális megvitató hsz az most mi is? Majd Te eldöntöd, hogy melyikre lehet pattanni, és melyiket kell átlépnem?
Szakmai szinten mi a gond? Írja hogy ez a legjobb cucc most a piacon, ezt vedd? Ez a legjobb ár, ezt vedd? Etikailag hol itt a problem, fejtsd már ki
Újságírói szempontból itt mi az elvárásod? Ez nem egy Cash Flow...Ne betűzz, mert elröhögöm magam
-
SidCorky
őstag
Ott van a probléma, hogy látszólag mindenki tudja, hogy máshol olcsóbban meg lehet kapni az ajánlott termékeket, mégis minden héten elolvassa és beböfögi (és itt most nem konkrétan a negyedik komment szerzőjére célzok, nem akarok személyeskedni). Ha már ilyen szépen végigolvassa az illető az egészet (mert nyilván így van, egyébként hogy tudna mindent lesavazni), akkor az első bekezdést is ajánlom figyelmébe, ahova pontosan le van írva, hogy mi a cikk célja.
SunMount3r: "Az előbbi hsz.-eddel csak a saját "érverésed" alatt vágtad a fát. Ilyen cikk az van (az a baj is, hogy van ilyen, ill. hogy sajnos ezek szerint valamilyen szinten szükség van rájuk), lesz is és normálisan és értelmes módon ezeket megvitató hsz.-ek is lesznek, amíg le nem tiltják róluk őket. Te meg be jössz ide ezért... CSAK ezért.?!" Te meg bejössz ide ezért, csak ezért, hogy megmondd neki, hogy nem tetszik a véleménye azzal kapcsolatban, hogy neki mi nem tetszik?
Neked is ugyanazt tudom mondani, ha tudod, hogy promóció, minek olvasod és minek mész a topicjába károgni? Tele vagyunk szakmai cikkekkel (ami a többségi hiedelemmel ellentétben a saját véleményünkről szól), lehet azokat is olvasni, ami pedig nem érdekel, arra nem kell rákattintani.
-
Akula
őstag
De jó nézni a veteránok és a titánok háborúját
Na, ezért nem járok én színházba, van itt minden
-
SunMount3r
nagyúr
Az marketing és az etika szavak egy mondatban való használata meg inkább naívságra vall.-> Ez csak a te gondolkozásodat jellemzi. No comment.
Röviden: te szereted az ilyen behülyítős/totál hülyének nézős mű akciós promókat, meg teszteket. Akkor egyed, mert megfelel neked ez a "színvonal" de ne kellejen már nekünk is (akik hsz.-eit itt kritizáltad), mert attól még neked semmiben nincs igazad, sőt... Az előbbi hsz.-eddel csak a saját "érverésed" alatt vágtad a fát. Ilyen cikk az van (az a baj is, hogy van ilyen, ill. hogy sajnos ezek szerint valamilyen szinten szükség van rájuk), lesz is és normálisan és értelmes módon ezeket megvitató hsz.-ek is lesznek, amíg le nem tiltják róluk őket. Te meg be jössz ide ezért... CSAK ezért.?! Ez szerinted rendben van? Minden korrekt, szakmailag, etikailag, újságíróilag, emberileg számodra?! Ok, go on, de akinek van egy kis sütni valója az nem szívja be a konstans &zaretetést. Mert ez az. Betűzzem?
(Szeretem ezt a lapcsaládod és a színvonal mostanábani leereszkedése miatt is írom ezt, de mert csak az imént ki lett provokálva).
-
Dell 3583-as noti egész dizájnos és nagy piros pont jár az FHD matt kijelzőért is. A többi pedig pótolható apróság. Bár már akkor olyan összeget érne el aminél lehet már inkább más gépet választanék .
-
válasz
SunMount3r #23 üzenetére
Te tartod fent a lapcsaládot? Tudod hogy napi/heti/havi szinten miből vagy mennyiből gazdálkodnak?
Kell a reklám, mert kell a bevétel, sajnos ez egy ilyen világ hogy nem mosolyra adják a pénzt illetve az egyéb szolgáltatást.
Aki csak kattintgat az nem "tudatos" vásárló, azokat nem fogom sajnálni, akkor napestig sírhatnám tele a párnám.
Ezek a szponzorok ezt várják el, hogy az épp akciós termékeiket reklámozza az oldal. Ha nem tetszik, tessék havi szinten annyival támogatni őket amennyi a fennmaradáshoz szükséges, vagy pedig tsss. Az állandó rinya kikészítő, a bizonyítvány magyarázás meg főleg. Kedves "Naphegyező"...
Az marketing és az etika szavak egy mondatban való használata meg inkább naívságra vall. -
SunMount3r
nagyúr
Ja, és aki csak úgy kattintgat " nagy hardveres oldalon" és esetleg ránéz a Topic-ra is, annak is feleslegesek ezek az infók? Ez az, hogy hol tart manapság a hazai konzumer színvonal tájékozottságban, az szerinted rendben van?... Szerinted ezek a hsz.-ek őket tekintve is feleslegesek? (Valahol némelyeknek is el kell kezdeni "értelmesen gondolkozni" ezen a téren...)
Meg egyáltalán, valami "online marketing etika" van még? Tehát szerinted az se kéne, még csak a látszata sem? Nyomjuk akkor fullba a @&ŁßÁ-t, 24/7 ?! (Mert ezek már azon is túl vannak lassan...) Hmmm... Farkasbácsi?
-
Predatorr
őstag
Szomorú, hogy az eldobható laptop kategória már 150e fölé kúszott, és még a hulladék is 120e.
Billentyűzeten, ha már gémörnek mondják, legyenek már game-gombok! A Strixemen van 10 + 3, és mind jól jön. 30e-ért vettem anno cherry red verziót. -
Akula
őstag
Lila hűtőborda. Jajj
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Permet Elek #9 üzenetére
A 8gb 2400Mhz ram+240ssd(akár M.2-es is) +15-20e ft = 175-180e ft még így is, nem 200e!
A maradékból + egér+laptophűtő, hogy ne főjön meg az M.2 ssd az öledben. -
válasz
Pro Koryak #7 üzenetére
Aki ez alapján az ajánló alapján rohan a boltba megvenni a terméket azt sajnáljam? Mert ostoba és nem néz utána esetleg hol olcsóbb? Hagyjálmár a hülyeséggel.. Csak böfögtél egyet, hogy "átverés" azt most várod a vállveregetést hogy "Úúú haver megmentettél, majdnem vettem egy gépet 10k-val drágábban"??
-
tibaimp
nagyúr
Arctic Accelero Xtreme IV --- a bolt csak 1 év gart ad rá (még ki is hangsúlyozzák, így egyből kiszúrtam), megnéztem az oldalukat simán 6 év a gar, és a nagykereben is megnéztem ott is 72 hónap, szóval ennyit erről a boltról is, jó kis gar-csalós mint sok másik!!
-
Permet Elek
senior tag
válasz
Pro Koryak #2 üzenetére
Ja meg lehet venni máshol 40 ezerrel kevesebbért, fele rammal és ssd nélkül.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Pro Koryak #7 üzenetére
A "Szemfényvesztő akciók" cím talán találóbb lett volna...
-
Az SSD hűtés jó ötlet, és nem vészes az ára.
-
40.000-es billentyűzet és csak műbőrre futja?
Kabaré
-
válasz
Pro Koryak #2 üzenetére
Hardver ajánló a címe, nem "Legjobb áron kínált cuccok piaca". Ha ez eddig nem tűnt fel, akkor a hiba az Ön készülékében van
-
törölt tag
válasz
Pro Koryak #2 üzenetére
Máshol nem fizettek a reklámért.
-
Pro Koryak
addikt
Még jó, hogy vannak akciós Acer laptopok. Az már nem annyira, hogy van amelyiket laza 40e ft-tal olcsóbban is meg lehet venni máshol.
Ennek az ajánlásnak így mi értelme?????????????????????????
Inkább átbaszás!!!!!! -
IamMenyus
tag
Picit "dellfogult" a megfogalmazás:
„az Acer mostantól az eddigi kettő helyett már három év garanciával forgalmazza notebookjait, beleértve az alacsonyabb árkategóriás eszközöket is.”
„A Dell kínálatában szintén gyakori a hároméves garanciaidő”Az a szintén szerintem nem illik oda..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A hordozható számítógépek mellett perifériákkal és hűtési megoldásokkal készültünk a napos hétvégére.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Építő/felújító topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO FlexScan Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/240SSD/Nvidia2GB/Magyar/Excellent)
- Latitude 7330 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest