Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- Tabletekre is megérkezett a One UI 7
- UHD filmek lejátszása
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
én továbbra is egy kommentre reagáltam, ami azt állította, h a cikk címe más...
tartalmat illető dolgokat sztem hagyjuk
most veszek egy akci nélküli routert, legolcsóbb boltnál is 2e ft-tal olcsóbb, és nem nimand bolt, nem hirdetik akciónak, és nem is láttam hirdetve sehol ( : megtaláltam shopban és leütöttem
nem egyszer, nem kétszer, nem tízszer láttam olyan ajánlásokat itt, hogy az első sarki boltban jobb ajánlat volt
meg olyan tápokat ajánlani, amit jóérzésű ember max leköp, itt a ph-n ajánlani olyat? ne hülyéskedjünk már - pláne h adott bolt árul értelmes tápot is, akár értelmes áron -
értem én, h pénzből él a ph is, de van egy szint, ami alá szerény véleményem szerint nem kellene lemenni, nem azt mondom, h a ph jó hírnevét lehúzzák ezek a dolgok, az már megtörtént, csak nem kellene nulla alá lemenni
- adott cikkel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, nem olvastam el, feljött a listában és benéztem -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A hordozható számítógépek mellett perifériákkal és hűtési megoldásokkal készültünk a napos hétvégére.
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One UI zápor esett a hétvégén
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Autós topik
- További aktív témák...
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest