Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • SunMount3r

  veterán

  válasz Tsebacsi #24 üzenetére

  Az marketing és az etika szavak egy mondatban való használata meg inkább naívságra vall.-> Ez csak a te gondolkozásodat jellemzi. No comment.

  Röviden: te szereted az ilyen behülyítős/totál hülyének nézős mű akciós promókat, meg teszteket. Akkor egyed, mert megfelel neked ez a "színvonal" de ne kellejen már nekünk is (akik hsz.-eit itt kritizáltad), mert attól még neked semmiben nincs igazad, sőt... Az előbbi hsz.-eddel csak a saját "érverésed" alatt vágtad a fát. Ilyen cikk az van (az a baj is, hogy van ilyen, ill. hogy sajnos ezek szerint valamilyen szinten szükség van rájuk), lesz is és normálisan és értelmes módon ezeket megvitató hsz.-ek is lesznek, amíg le nem tiltják róluk őket. Te meg be jössz ide ezért... CSAK ezért.?! Ez szerinted rendben van? Minden korrekt, szakmailag, etikailag, újságíróilag, emberileg számodra?! Ok, go on, de akinek van egy kis sütni valója az nem szívja be a konstans &zaretetést. Mert ez az. Betűzzem?

  (Szeretem ezt a lapcsaládod és a színvonal mostanábani leereszkedése miatt is írom ezt, de mert csak az imént ki lett provokálva).

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák