Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
válasz
Mercutio_ #523 üzenetére
Az a helyzet, hogy azok pont nem tetszenek. Vagy legyen szappantartó, vagy tükrös. Szerintem - bár ez nélkülözi a személyes tapasztalatot - ha már a kicsi méret a lényeg, akkor egy tükröshöz hasonló milc nem lesz sokkal kisebb. Okés, hogy evf meg esetleg jobb szenzor, stb, de ha már milc, akkor szerintem legyen "kompakt". Persze ha az ember telét akar rápakolni, akkor jó ha van fogása, de a legnagyobb amit én egy ilyenre ráraknék az egy 50-es manuál. (Ezek ugye az én jelenlegi preferenciáim. Nem lődözök kismadarakra, nem kell a nagytele tartomány semmihez.)
(#525) MC Pite Igazából a lag volt számomra az érdekes. Réges-régen, egy messzi, messzi galaxisban azt olvastam, hogy az evf azért tud lagolni rendesen, már csak ezért is idegenkedtem tőle. Bár igaz, hogy ezt tényleg régen olvastam, azóta meg a fejlődés nem állt meg.
Nem bántam meg a K-30-at, de ha lehet 70 környékén venni használt milcet valami alap obival, akkor erősen elgondolkozok rajta. Majd a nyáron.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Időnként kérdezik, hogy miért pont m4/3 gépeket és objektíveket használok? Íme a magyarázat!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali fotós kérdések órája
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lexus, Toyota topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest