Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hunluki

senior tag

válasz ConseQuence #114 üzenetére

Igaz tablet, de most vettem pár játékot rá, nagyságrendileg 5k huf körül költöttem. PC-re már nem is tudom mit vettem meg utoljára, igaz ott begyűjtögettem mindent akciókban, amikor van időm azokat jászom. De sajnos többet vagyok úton ésvagyper lusta mint a dög, ilyenkor marad a tabletes játékvilág. Ugyanúgy szórakoztató, van benne kihívás, hozza a játékélményt.

Kőkemény PC gamernek tartom magam, ennek ellenére black fridaykor szeretnék PS4-et venni plusz ahogy látod tabletes "mobil gaming"-re se sajnálom ha jó az élmény. Mások is írtak jó pár példát ahol nagyon megy a mobil gaming, relatíve egyszerű rá fejleszteni (pc/konzolhoz képest), ennek ellenére ha berobban akkor dől belőle a lé. Márpedig a játékgyárosok nem pusziért csinálnak játékokat hanem pénzért.

Persze csak hogy ellenpélda is legyen, tegnap picit több időm volt, szóval leültem a gép elé és 5 órán át püföltem a witchet 3-at :)

• hunluki

senior tag

válasz micafighter #62 üzenetére

Apró kiegészítő infó gyerekekkel kapcsolatban:

Többnyire ők nem költhetnek játékra, nincs playstore-hoz kártya rendelve nekik, szóval két verzió marad:
    Vagy néznek reklámot, vagy várnak amíg letelik x idő.

Két unokaöcsémet tudom hozni példának, 9-12 évesek, két teljesen más jellem. Ugyanannál a játéknál a nagyobbik ha bejön egy reklám akkor beragel, kilép a játékból, jó esetben le is törli és keres valami mást. Kicsi ilyenkor elmegy inni/enni/wc-re aztán nyomja tovább.

Magam részéről úgy vagyok vele hogy iPad mini 4-en játszom és azon kapom magam hogy egyre többet. A gép elé csak akkor ülök be ha legalább 2-3 órát rá tudok szánni, az meg sajna elég ritkán fordul elő. Ellenben tablet megy ágyba lefekvés előtt, munkába menet, munkából jövet, (ha unalmasabb a nap akkor munkában is, pl éjszakai műszakban amikor kb semmi nem történik), sőt néha van hogy 2 órányi kádban ázás után jövök rá hogy le kéne állni a motorsport managerezéssel. Méretben pont optimális (próbáltam normál méretűt, nekem túl nagy), teljesítményben bőven jó, nekem ez a "kézikonzol" amin tudok filmezni meg netezni is. Merem remélni hogy lesz utódja, bár látva mostanság az alma féle ámokfutást nem igazán fűzok hozzá sok reményt :(

Új hozzászólás Aktív témák