- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
#33253120 #142 üzenetére
Mit jelent az hogy 2/3-ad gamer?
Koca gamer?
Azt ajánlom, ha nagyon benne vagy a mobilos játékokban és epekedve várod az új Infinity Blade-et vagy mit, akkor iPhone. Vagy akár egy kézikonzol is jó, ha tudod magaddal cipelni.
Ha koca gamer vagy, akkor szerintem jó az Android is, úgyse tudod végigjátszani az összes csodát, sem időd sem kedved. Van androidra is néhány csoda azért.
Én a Samsungot ajánlom, Androidból talán ők csinálják a legjobb droidos telefonokat. Szoftveresen és hardveresen is az S széria.
Én PC-n játszom, nagyritkán mobilon, nekem ez így megfelel. Letojom, hogy milyen csodák jelennek meg iPhone-ra, esetleg megnézek róluk youtube videót azt kész, 450 ezerért nem fogok mobilt venni, pedig megtehetném. Meg azért PC-n az igazi játszani, sokkal több részletet látsz mint egy hiperfelbontású egérmozin.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Epson EH-TW740 Full HD Projektor 1500 óra üzemidővel
- LG 27GN800-B 2K IPS 144HZ 27
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest