- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Én is nagyon várom, mert az ATV2 nagyon bevált XBMC-s, airplayes médiajószágnak. 2-3 havonta futok egy kört a neten a törés kapcsán, mert szívesen upgradelnék (pláne hogy itt az aprón is lehet már szaros 10eFt-ért ATV3-at kapni), de nekem úgy tűnik hogy inkább az van, hogy nem nagyon érdekli a csapatokat a téma, mindenki az iphone/ipad JB-re koncentrál.
Talán az apple előjön idén a 4-es ATV-vel, amin lesz appstore támogatás, és akkor jobban fókuszba kerül a dolog, és rámennek a mesteremberek a kérdésre.
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
Hmmm, sajna a jelenlegi AppleTV-t se tudtak meg megtorni, pedig mar nem mai gyerek... Aki mkv-kat akar lejatszani, annak AppleTV nem igazan alternativa.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
KraX
őstag
válasz gyurkikrisz #98 üzenetére
Nezd, igaz ez nem tul elegans megoldas, de a lehetoseg mar most adott (apple tv rev2-ig biztosan), hogy JB utan raksz ra xbmc-t es x-elheted is ki a netflix es hasonlo itthon egyelore nem mukodo szolgaltatasokat, ami csak ido kerdese es jon az ujabb revisionokre is. Ennyi.
For the God Emperor!
-
addikt
Valamint egy lightning kábel árából lehet kapni lightning<->micro usb átalakítót, ha valaki nem bír meglenni nélküle. Így néz ki, szinte zavaróan kicsi, bárhol elfér:
http://assets.ilounge.com/images/reviews_apple/lightningmicrousb/1.jpg
Ettől függetlenül a jó büdös francot se érdekli az egész kérdéskör, amióta mobilom van (17 éve), talán ha kétszer kerültem olyan helyzetbe hogy úristenmostazonnalvennemkellegykábelt, ezért aztán nem is lihegem túl a dolgot. Persze azt megértem, hogy valamibe bele kell kötni, hisze elhangzott az "A" betűs cég neve, ezt nem szabad szó nélkül hagyni. Sose legyen ennél rosszabb fogás az iphone-on, és akkor rendben leszünk.
[ Szerkesztve ]
-
Youri
veterán
válasz gyurkikrisz #123 üzenetére
http://www.usbgear.com/images/USB3-MAMB.jpg
íme a microUSB 3.0
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
Parallaxis
addikt
A micro usb egységes, nem úgy mint a lightning, amit kitalált az Apple hogy neki legyen jó
Ha a microUSB csak fele olyan jó lenne, mint a Lightning, akkor nem kellett volna az Apple-nek sem kitalálni valami mást ami a következő 10-15 évre kiszolgálja az eszközeit.
A microUSB már most elavult megoldás. -
buvartacsko
addikt
válasz gyurkikrisz #132 üzenetére
Mióta megvan a telefonom nem volt a fentebb felsoroltak közül egyikre se. Problem solved.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz buvartacsko #131 üzenetére
Akkor ahhoz veszel 600 forntert egy gyagyibbat. Problem solved.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
buvartacsko
addikt
válasz gyurkikrisz #130 üzenetére
Szerintem aki ilyen drága telefont vásárol magának azt már nem fogja földhöz vágni 2-3 évente egy 5 ezres, ha egyáltalán sor kerül ilyenre. A telefon árához képest nem sok szerintem. Mi van akkor hogy ha veszel egy 8-10 ezer forintos telefont, akkor már elég mókás 2000 forintos töltő kábelt venni hozzá, nem?
[ Szerkesztve ]
-
gyurkikrisz
őstag
válasz buvartacsko #129 üzenetére
Kiforgatod a szavaimat! Menj el innen
Nem arról van szó hogy elromlik-e, hanem hogy drágábban. Egy jó minőségű Micro USB 2000 Ft, a Lightning meg 5000
-
buvartacsko
addikt
válasz gyurkikrisz #128 üzenetére
Nagyon gyakran szoktak elromlani a kábelek, teljesen igazad van. Amúgy kb bármelyik mobilos boltban lehet kapni ilyet, meg media marktban stb... Nem hiszem hogy hetekig tart beszerezni egyet, de azt se hogy napokat. Az enyém 2 éve perfect pl.
[ Szerkesztve ]
-
gyurkikrisz
őstag
válasz buvartacsko #127 üzenetére
Mindenből sikerül szemelyeskedést csinálnod. Ebben vagy tehetséges. De ha sikerült volna értelmezni, akkor nem arról volt szó hogy elhagyom-e vagy sem. Vagy hogy nehezebben tudj belekötni a példámba: Ha elromlik, akkor a sarki elektroüzletben kis eséllyel kapsz egy speckó csatlakozót
Boss: Köszi a beszólást, feldobtad a délelőttöm
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz gyurkikrisz #125 üzenetére
És akkor mi van? Érdekes módon 2 év alatt egyszer sem fordult még elő hogy ne lenne nálam a töltőm amikor kell. Annyi a titok hogy viszem magammal olyan helyekre ahol több időt fogok tölteni, persze kell hozzá némi agy, hogy ennyi mindent fejben tarts, de ez hála istennek nem szokott gondot okozni!
Azt se igazán értem, miért nagy gond egy 2 grammos kábelt magadnál hordani.
[ Szerkesztve ]
-
^Boss
őstag
válasz gyurkikrisz #125 üzenetére
érdekes, hogy tudatlanul hogyan égetheted le ennyire magadat.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz buvartacsko #124 üzenetére
Érdekes, ha hirtelen kellene valahol micro usb töltő, 100x gyorsabban találnék egyet (akár Tescoban), mint egy lightningot.
-
buvartacsko
addikt
A lighting nem csak a gyártónak jo, hanem a felhasználóknak is. Persze kényelmetlen hogy nincsen minden sarkon egy, de érdekes van olyan helyzet amikor micro USB sincsen, akkor az is szar, nem?
-
gyurkikrisz
őstag
válasz Parallaxis #122 üzenetére
A micro usb egységes, nem úgy mint a lightning, amit kitalált az Apple hogy neki legyen jó
-
Parallaxis
addikt
válasz gyurkikrisz #121 üzenetére
Ugye tudod, hogy butaságot írsz?
Dokk portos csatiról volt szó, nem az újabb lightning csatiról, ott meg nincs semmi elektronika, csak két csatlakozó és kábel, ezzel elrontani kicsit nehéz bármit is.
Ennyi erővel ne használj utángyártott microUSB csatit seAz Lightning csatinál már más a történet, de nem is arról beszélt a jó ember.
[ Szerkesztve ]
-
gyurkikrisz
őstag
válasz Parallaxis #120 üzenetére
Max elbaszódik a 200k-s telód, az meg semmi
-
Parallaxis
addikt
válasz gyurkikrisz #117 üzenetére
Kábeltől nem fog semmi felrobbanni, ne keverd az utángyártott töltőkkel
-
Youri
veterán
válasz gyurkikrisz #117 üzenetére
Az iPhone-t megveszed egy vagyonért, aztán a kábelen akarod visszaspórolni?
RTX ON
-
gyurkikrisz
őstag
válasz Parallaxis #116 üzenetére
Utangyartott kábel. Aztán mikör jön panaszkodni Alma topicba panaszkodni hogy felrobbant a cucca, akkor le lesz oltva hogy utángyártott kábel
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
válasz Kapszaicin #112 üzenetére
egyáltalán van-e fogalmuk arról, hogy miből áll a Havi fizetés, mennyi munkát kell érte ott hagyni az adott munkáltatónál.
Tőlünk nyugatabbra ahol a gyártók valódi célcsoportja lakik, ott egy-két heti zsebpénzéből megveszi a gyerek.
Nem az Apple-t kéne hibáztatni az itthoni bérhelyzet, adó és egyéb sápok miatt, nem ők tehetnek róla, hogy te keveset keresel itthon.
25000ért vettem egy S3 mini-t, s hát kicsit azt is soknak találtam.
Ezért különbözünk, nekem a Note 3 is kevés
Azt mondja Apple = Quality.
Mondj légyszi bármit, ami minőségi termék és fillérekért adják...
a büdös életbe többet nem veszek apple terméket. nagy hiba volt
Persze, hisz az Apple hibája, hogy balfék vagy és elhagyod a dolgaid, meg az ő hibájuk az is, hogy nem tudsz körülnézni és megvenni egy francos kábelt utángyártva kb. 1000 Ft-ért. Semmi gond, maradj a Samsung S3 Mininél, ha neked ez jelenti a minőséget, akkor semmi gond. Sokan vesznek Tesco gazdaságos termékeket és semmivel sem rosszabb emberek mint mások, csak az elvárásaik alacsonyabbak másokénál, vagy a pénzük kevesebb (igaz, ők nem akarják megmagyarázni, hogy a gyengébb a jobb, csak azért mert nem telik másra).
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz Kapszaicin #114 üzenetére
Próbáld megmagyarázni hogy miert szar az a kábel legyszi. A probléma az hogy tájékozatlan vagy. Ha tudod előre hogy nem akarod megfizetni akkor nem hagyod el.
-
Kapszaicin
tag
válasz buvartacsko #113 üzenetére
Érdekes a neved blöki, de talán nem ártana egy ember bokájánál feljebb látnod. odalentről...
a lényeg nem azon volt hogy elhagytam a kábelt, hanem hogy milyen irdatlan magas áron és mekkora haszonnal adják ezeket a szxxokat.[ Szerkesztve ]
Intel i7 3770K, Gigabyte 7970, A-data sp900 128GB, 1TB WD BLACK, Fsp Raider 650W
-
buvartacsko
addikt
válasz Kapszaicin #112 üzenetére
Nem az Apple hibája hogy elhagyod a dolgaid.
-
Kapszaicin
tag
Nekem az jutott eszembe ha ezeket a sorokat olvassa néhány iphoneért sorba álló amiket te írsz meg a futurama videó/youtube linket nézik meg, az a shrekkes szamár jelenik meg előttük. "Te is így nézel ki?" mondattal a szamár alatt. tényleg gáz, nem is tudom hányan dolgoztak ezek közül bármilyen munkát is, egyáltalán van-e fogalmuk arról, hogy miből áll a Havi fizetés, mennyi munkát kell érte ott hagyni az adott munkáltatónál. Nekem az egyetlen apple teló a 4-es tetszett egyedül, de, sosem venném meg. még használtan sem, 25000ért vettem egy S3 mini-t, s hát kicsit azt is soknak találtam.
Vettem németben egy applet azt a kis lejátszót, a picike csak pár gomb van rajta, 49 euro volt, hát tényleg jó meg kicsi meg minden. elhagytam a kábelt, vagyis elveszettnek hittem, bementem hogy nem-e van e kis kábel mondom 5 eurónál több nem lehet, mégha apple sem. azt mondja a csávó 21 euro. Meg a K...a anyáád,.... ezt.. nektek.. Azt mondja Apple = Quality. Quality mi? a büdös életbe többet nem veszek apple terméket. nagy hiba voltIntel i7 3770K, Gigabyte 7970, A-data sp900 128GB, 1TB WD BLACK, Fsp Raider 650W
-
Parallaxis
addikt
válasz gyurkikrisz #106 üzenetére
Ja, a híres neves Itunes Radio, ami nincs Magyarországon
Erről nekem nem szólt senki, lehet ezért tudom használni
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz gyurkikrisz #109 üzenetére
Es kit erdekel hogy mit csinál átlag filléres igénytelen torrent Pisti ??? Hidd el hogy ezeket a dolgokat nem nekik csinálja az Apple. Ok mehetnek a sarki delikateszbe gépet ossze heggeszteni es torrentezhetnek ncorerol 24/7.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz buvartacsko #107 üzenetére
Ebben sehol sem látom a torrent kliens utáni epedezést. Az hogy megemlítettem mit csinál Átlag Józsi, közel sincs ahhoz amire te gondolsz.
-
vicze
félisten
válasz Parallaxis #103 üzenetére
Nem igazán vagy tisztában, a szerzőjogi háttérrel ezen a téren főleg itthon. A TV kb. kizárt itthon, nézd meg az iTunes filmes kínálatát itthon (szinkronost). Netfilx is mocsok nehezen tud EU-ben előre törni emiatt. US-ben meg iszonyatos konkurencia van már ott is, és hát nem látom túl kifizetődőnek bármennyire is logikus út lenne.
Te meg azt nem látod, hogy amit mondasz már létezik más szolgáltatóknál és eléggé HW független dolog, az hogy Apple csinál egy másikat mint iTunes Radio, attól nem lesz sikeres, ahogy a Radio se az.
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz gyurkikrisz #106 üzenetére
Mai ember hát ugye mit csinálna, letorrentelné az eget is. Nos, ez gondolom nem lesz engedve, marad az Itunes, ahol meg 15 dolcsi egy album. Egy egész szorozat kb 80 dolcsi, megnézel néhány sorozatot, és egy nextgen konzol áránál vagy. Egy netflix+spotify előfizetés havi 15 dollár, sokkal inkább megéri mint ez az Apple konzol
-
gyurkikrisz
őstag
válasz Parallaxis #103 üzenetére
Ja, a híres neves Itunes Radio, ami nincs Magyarországon És még az Itunes Tv-t is be kell majd hozni ide, az is jó lesz. +1 év. Addig jó lesz asztalláb alá a cucc.
buvartacsko: Kérlek idézd a mondatomat, ahol torrent kliensért esedeztem. Kérlek. Kérlek.
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
válasz gyurkikrisz #100 üzenetére
paralízis fórumtárs
A nénikéd!
nagy bőszen rávágta hogy az mióta Apple szolgáltatás. Valóban nem az, de az a menüpont csak virtuális porfogónak lesz az imádott TV-ben
Az Apple mindig is saját ökoszisztémát alakít ki a hardverei köré, ez az alap. Nos ezt el fogjuk mi is érni és tudjuk használni. Az, hogy külsős fejlesztők megoldásai mennyire lesznek elérhetők, az nem az Apple-n múlik, így ezt felhozni elég nagy butaság szerintem.
-
-
Parallaxis
addikt
Az iTunes Radio mintájára lesz majd iTunes TV, saját, testre szabott csatornákkal, ennyi...
Az a gond, hogy te is úgy gondolkodsz, hogy abból próbálsz valami elképzelést felépíteni, ami jelenleg elérhető, de arra nem gondolsz, hogy egy új hardverhez új szolgáltatási kör is tartozik, amit majd csak eztán fognak bevezetni és nagyjából halovány lila fingunk sincs róla, hogy mit fog tartalmazni.
-
buvartacsko
addikt
válasz gyurkikrisz #100 üzenetére
Mi a probéma? Bármilyen letöltött mp3-at tudsz rajta hallgatni, streameled a gépedről.
Xbox One-ra linkelj légyszi egy torrent klienst, mert fentebb azt hiszem ezt említetted mint az Apple TV egyik hiányossága.
-
vicze
félisten
válasz Parallaxis #67 üzenetére
"iTunes Store már több évtizede így működik"
Jó de 100éve mikor az első iPhone megjelent még nem volt.Enyhe rajongói túlzás magvolt. iPhone-ra 2008-óta van AppStore, a "2G"-re még szépen kábelen töltögetted föl és nem volt központi store. OSX-re pedig csak 2011 óta van.
Maga az iTunes Store valóban 11éves, de csak zenére volt használható 2008-ig.Hogy más rendszereken mióta vannak online repositoryk had ne mondjam.
Ezenkívül 100%-osan egyetértek azzal amit mondasz, a valós médiák világa lejárt.
[ Szerkesztve ]
-
gyurkikrisz
őstag
válasz buvartacsko #99 üzenetére
lol
Megnéztem mi a szar volt az Apple TV-ben, hát nem ott figyel benne a netflix? Amire ugye paralízis fórumtárs nagy bőszen rávágta hogy az mióta Apple szolgáltatás. Valóban nem az, de az a menüpont csak virtuális porfogónak lesz az imádott TV-ben
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
Azt is megmagyarázhatnád hogy miért próbálsz olyan dolgokról beszélni amihez nem értesz? A hozzászólásodból azt látom, hogy azt sem tudod miről beszélsz. Szerintem ameddig nem vágod hogy működik pl az Apple TV addig nem hiszem hogy okosságokat kellene mondanod.
Az meg hogy milyen konzolról beszélsz azt nem értem...
[ Szerkesztve ]
-
gyurkikrisz
őstag
válasz Parallaxis #97 üzenetére
Mindkettőtöknek: Oké hogy megveszed a konzolt vagy TV-t 100 dolcsiért, de ami utána jön, az lesz a valóban költséges. Le lettem oltva, mikor a netflixet vagy pandorát hoztam fel, így hát élek a feltételezéssel hogy Itunes lesz benne. Mai ember hát ugye mit csinálna, letorrentelné az eget is. Nos, ez gondolom nem lesz engedve, marad az Itunes, ahol meg 15 dolcsi egy album. Egy egész szorozat kb 80 dolcsi, megnézel néhány sorozatot, és egy nextgen konzol áránál vagy. Egy netflix+spotify előfizetés havi 15 dollár, sokkal inkább megéri mint ez az Apple konzol.
-
Parallaxis
addikt
válasz gyurkikrisz #95 üzenetére
A tobbi mind ujdonsag volt, ez meg egy mar kitalat otletet testesit meg (lasd xbox one), nem lesz akkira siker.
Ezzel egyrészt az a gond, hogy fingod sincs róla (meg úgy általában az Apple-n kívül senkinek), hogy mit is fognak piacra dobni. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy ahogy az iPhone a mobil piacot, úgy ez az új eszköz az otthoni szórakozást is alapjaiban át fogja alakítani.
Másrészt sem az iPhone, sem az iPad nem volt a maga nemében újdonság, mind smartphone, mind tablet létezett előttük is. Ami újdonság volt, az az volt, hogy teljesen más irányból közelítették meg a dolgokat, nem a kisszámú geek közösségnek szántak új játékszert, hanem a hétköznapi embernek jól használható eszközt. Ezzel gyakorlatilag fejreállították az egész iparágat.
Ezt a nem lesz akkora sikert meg már hallottuk Mr Balmertől is, aztán az idő nem igazán őt igazolta.
-
KraX
őstag
válasz gyurkikrisz #95 üzenetére
Lehet, hogy nem lesz hiszen egy mar letezo termek plusz szolgaltatasarol beszelunk (jatek). 100 usd a jelenlegi ara, amit remelem tartanak majd, akkor en mindenkeppen beszerzek egyet otthonra. Kollegak kozott tobben hasznalnak xbmcvel felvertezett apple tv rev2-t es nem nagyon panaszkodtak, sot, de en mar varok vele ha eddig vartam.
For the God Emperor!
-
KraX
őstag
válasz gyuribácsi88 #91 üzenetére
Megintcsak elo kell hozakodnom ket nem oly regi peldaval:
- iphone, Steve Ballmer kirohogte, a nokia legyintett ra. Latjuk az eredmenyt...
- ipad, szinte kivetel nelkul mindenki temette. Tulmeretes iphone, sot! Ipod... Az eredmenyt ugyancsak latjuk.- apple tv (konzol), ?
Szerintem jo lesz ez is. Amig nincs netflix es tsai addig (es vszinuleg azutan is, hasznalok rajta xbmc-t). Ha pedig nem fogja futtatni a project cars szintu jatekokat, na bumm. Nem is szamitok erre, viszont egy limboval, vagy ahoz hasonlo szinvolas kis jatekokkal tokeletesen el lehet lenni. A metal api miatt pedig igenis lehet szamitani grafikailag komoly(abb) alkotasokra is ha valakinek ez kell a boldogsaghoz. Kulonbozoek az igeny szintek. Nyilvan egy hc gamert nem fog kielegiteni, de nem is az a celkozonseg.
[ Szerkesztve ]
For the God Emperor!
-
gyurkikrisz
őstag
válasz Parallaxis #89 üzenetére
mindenki hill climb racingezni akar a tv-jén
-
Parallaxis
addikt
válasz gyuribácsi88 #91 üzenetére
Na jó azért egyvalamit tisztázzunk. Az apple konzollal nem fogsz se Destiny-t se Project Cars-t játszani.
Az elmúlt pár évben az Apple már fejreállított egy teljes iparágat, pedig mindenki meg volt róla győződve, hogy az lehetetlen
Ha tényleg belefognak valamibe, akkor én nem fogadnék ellenük...
--
Egy Steam-hez hasonló megoldással vígan hozhatják a high-end konzolok minőségét, a szerver hátterük adott hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Na jó azért egyvalamit tisztázzunk. Az apple konzollal nem fogsz se Destiny-t se Project Cars-t játszani.
Mindenki azt vesz amit akar, amit én írtam az az én véleményem erről a témáról, ennyi.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Alex91
félisten
válasz gyuribácsi88 #88 üzenetére
Megveszi az ember az AppleTV-t, es lesz otthon konzolja, media lejatszoja es PC-je is... 3 in 1!
[ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Parallaxis
addikt
válasz gyuribácsi88 #88 üzenetére
Nem látom ennek az apple konzolnak az értelmét, mert ha játszani akarok akkor ott a ps vagy az xbox (kinek mi) ha filmet akarok nézni akkor ott a médialejátszó, minden másra meg ott a pc. De aki ezeket egy helyen szeretné élvezni az épít magának egy brutál HTPC-t, ami játékra is jó, megfelelő méretű házzal elfér benne egy komoly VGA is pl egy gtx780.
Majd szólj, ha mindezt megoldod 100 dollárból, mert az Apple TV ennyibe kerül és nem valószínű, hogy a következő változata többe kerül majd.
Sokan elfelejtik, hogy az iOS-re már most ott van több 100 ezer játék, amikkel megfelelő kontroller esetén vidáman el lehet lenni egy TV-n is. Az Apple-nek nem kell betörnie a játékkonzolok világába, mert már évek óta ott van és köszöni szépen elég jól megy a szekér.
Ha és ez elég feltételes HA megnyitja az Apple TV rendszert a fejlesztők felé, akkor csak ezt a már meglévő piacát fogja kiterjeszteni a nappalik felé.Igen, valószínű grafikai tudásban nem fog felérni a top konzolokkal, de megfelelő játékélményt nyújtó szoftverekkel és jól kezelhető kontrollerrel ezt szépen lehet ellensúlyozni, ugyanis a játékélményt elsősorban nem a valósághű grafika adja.
-
addikt
válasz buvartacsko #87 üzenetére
A legtöbben a netflix miatt veszik ezeket a kütyüket, de nincs még nálunk netflix, talán 2015-ben lesz (talán) de biztos hogy nem olyan árakkal mint amerikában. Nem látom ennek az apple konzolnak az értelmét, mert ha játszani akarok akkor ott a ps vagy az xbox (kinek mi) ha filmet akarok nézni akkor ott a médialejátszó, minden másra meg ott a pc. De aki ezeket egy helyen szeretné élvezni az épít magának egy brutál HTPC-t, ami játékra is jó, megfelelő méretű házzal elfér benne egy komoly VGA is pl egy gtx780.
Feltesz rá egy xbmc-t, vesz hozzá egy vezetéknélküli egér+billt, meg egy xbox360 kontrollert (vezeték nélkülit) a normálisabb HTPC-hez meg még távirányítót is adnak, és így 3in1 megold mindent egy géppel.
-
buvartacsko
addikt
válasz Whysperer #86 üzenetére
gondolom erről hírből sem hallottál még.
Szomorú ha a fürdőszobád kevesebbet er $99nal.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
Hja értem szóval egy olyan Console lesz ami TV-be van bújtatva. "Apple TV, amivel játszani is lehet." Tök jó,nem Konzol ,de közbe mégis az. értem szóval Nem tojás hanem tojás összetevőkből készülő kocka,de mivel más köntösbe lesz bújtatva ezért nem konzol!! 8) (#84) LordX -- pont ez az ,hogy így is tökre problémás kiszolgálni az Xboxot meg a PS4 meg PC-t még jön a Apple is aki feldob egy új problémát " Igen szóval többszálas játékokat kellene végre írni ,hogy ne legyen BF4 féle bakik,de hé srácok írjátok már rá egy kisebb teljesítményű hardware-re is mert Mi csinálunk egy olyan konsole-t amit nem konzol ,de játszani is lehet majd rajta! továbbá "Ezzel szemben az Apple pont fordítva gondolkodik, és a fókusz a filmek, illetve a zenék lejátszása" Kafa szóval csinál valamit ami már rég megvan oldva és olyan áron amin itt veszek UK-ba 100 CM-es FULL HD smart TV-t meg egy PS4 vagy pc-t és tudok vele durván is játszani nem cask paintballal.--- (mondom ezt nem consoles ként Angliába csak itt mindenki ezt veszi) Továbbá nem egy 9 milliós magyar piac a mérvadó és ahol egy Apple függő Angliába egy ilyet nem fogsz eladni mert mindenki a ps4-ért van oda ebbe a királyságba oda akar betörni egy olyan dologgal az Apple ami még kevesebbet fog tudni az árban egyen értékű megoldásokkal?
Itt konkrétan ez a probléma ami miatt nem haladunk előre. "Gyakorlatilag a fejlesztők innentől kezdve nem a Microsoftnak könyörögnek majd egy-egy újítás beépítésénél, hanem az Apple-t és az AMD-t kérik meg erre, és a redmondi óriáscég rögtön kényszerhelyzetbe kerül."
Ahelyett ,hogy ezek a nagy cégek együttesen haladnának előre, nem egymással versengenek és találják ki a fölösebbnél fölösebb konstrukciókat ,hogy piaci részesedést érjenek el más más szegmensekben. konkrétan lyukakat kutatnak és azt ki foltozza be gyorsabban mert ott az Ő tapasza lesz 8).
Cím: Konzol lesz ,de mégsem -- Szóval Ló lesz ,de mégis kutya 8) -->> ilyen Tórzszülésekre van szükségünk ,hogy fejlődjünk.
Mindegy szerintem ez egy fölösleges dolog mert mi itt Amazonozunk , netflixezünk játszunk telefonoktól kezdve Console és Pc szegmensben tv-n és projektoron szóval nem tudom ezt hova lehet majd még beszerelni . talán a fürdő szobába befér,ah nem kerül többe mint a fürdőszoba! 8)
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
KraX
őstag
válasz gyuribácsi88 #75 üzenetére
Ravarrok egy xbmc-t es viszon' latas'.
Nekem ennyi pont eleg lesz.
[ Szerkesztve ]
For the God Emperor!
-
Whysperer
addikt
Elmondom mi a baj ezzel. Az ,hogy a Console-t pont azért istenítik mert ,hogy ugyan az a hardverrre kell írnia dolgokat és így nem az van ,hogy A-nak be B-nek más adottságokkal rendelkező gépe van mint a PC esetében. Erre most Jön az Apple és csinál egy megint különböző dolgot. Akkor megint ott vgyunk.. Kell írni más más PC-re/ Kell programozni PS4,Xbox one/ra és jön egy harmadik amire megint máshogy kell programozni!! Éljen. Adtunk a sz...nak egy pofont hjipijájé. . Másik kérdés. Most akkor perelje be a ps4 meg az xbox a iphone-t mert ötletet dob és csinál egy console-t (úgy apple szokásra - beperelés - ) ? 8)
Youri nem a két mag a fő problem hanem ,hogy megint egy új komplett platform amire megint kell külön programozni!! Soha a büdös életbe nem fogunk előre haladni ,ha ezek a Kapitalista cégek ennyire idiótán nyomulnak.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Parallaxis
addikt
válasz gyurkikrisz #77 üzenetére
Apró kérdés: ezek mióta Apple szolgáltatások?
-
Youri
veterán
-
gyurkikrisz
őstag
válasz Parallaxis #76 üzenetére
A netflix, a hola, a pandora? Mert ezek biztos nem.
-
Parallaxis
addikt
válasz gyuribácsi88 #75 üzenetére
mivel a többi szolgáltatás kis hazánkban nem lesz elérhető.
A mindegyik szolgáltatás már most elérhető.
-
addikt
Mit kell ezen fejteni. Ott van pl az xbox one, "csudijó" dolgokat tud AMERIKÁBAN, aztán ennyi. Te itthon semmilyen tartalmat nem fogsz élvezni egy apple konzolnál max a játék részét, mivel a többi szolgáltatás kis hazánkban nem lesz elérhető.
-
KraX
őstag
-
KraX
őstag
válasz gyurkikrisz #70 üzenetére
Milyen konzoloktol? Ahogy a cikkben is emlitve lett, vszinuleg nem a xo es ps4 ligajaban indul majd az apple "konzolja" ami valoszinuleg egy A7-es vagy esetleg A8-as soc-al indul es nem a jatekok lesznek a fo profilja hanem ami eddig is volt: film, zene es extrakent majd jatszani is lehet vele ha a spekulaciok igaznak bizonyulnak. Nekem mar kozel 40 fele, gyerkoccel boven eleg lesz. Van egy kozepesen eros pc-m is, de mar nem invesztalok bele, mert egyszeruen nem erdekel, illetve nem kot le. Kioregedtem... nem hittem, hogy eljon ez az ido is, de ugylatszik mindent meg lehet unni egy ido utan... Kiveve a... Es ide mindenki behelyettesitheti amit szeretne
[ Szerkesztve ]
For the God Emperor!
-
Parallaxis
addikt
válasz gyurkikrisz #70 üzenetére
2 magból szerintem lehetetlen kihozni olyan teljesítményt amit a konzoloktól várnak el
Konzoloknál sem a CPU-n van elsősorban a lényeg, hanem a GPU-n, az meg az A7-ben sem 2 magos
-
KraX
őstag
válasz gyurkikrisz #62 üzenetére
Felolem egy tucsok is ciripelhet a motorhazteto alatt ha egy olajozott villám modjara mukodo, pattogos, es ne adj Isten esztetikailag is szepen osszerakott rendszert/programokat kapok cserebe. A loteri kutyat nem erdekli hany mag stb mukodik a gepben ha az jol mukodik.
For the God Emperor!
-
Szabikaa20
őstag
válasz gyuribácsi88 #44 üzenetére
Hát ez nagyon komoly! Még ekkora fékeket! XD Kiscsávót is átkéne rendezni nem lenne neki elég az ip5!Mondjuk a leányzó azért nemkutya!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Parallaxis
addikt
válasz #09819904 #66 üzenetére
Telepítéshez online kapcsolat kell és ennyi, az iTunes Store már több évtizede így működik, mi lenne az újdonság?
Mellesleg már meg lett állapítva, hogy nem lesz Apple konzol, max az Apple TV-n engedik majd alkalmazások telepítését és lehet majd TV-n játszani a jelenleginél picit jobb iPad-es grafikával (személy szerint nekem ez bőven elég, ha a játszhatóság kárpótol a gyengébb grafikáért).
--
Ja, hogy nem érdekli az Apple-t az ilyesmi? Az más!Csak halkan jegyzem meg, hogy a Steam sem használ offline médiát, szóval lehet, hogy őket sem érdekli
-
törölt tag
válasz Parallaxis #65 üzenetére
Akkor Apple konzolba mégis mit fog használni? Péterfy Bori DNS-ét?
Mert oké, hogy App Store meg HDD/SSD, de azért aki játékot vesz azokra is gondolni kell. Mert ugye nem minden konzoltulaj használ online cuccot.
Ja, hogy nem érdekli az Apple-t az ilyesmi? Az más! -
törölt tag
Majd szabadalom védi a DVD/BD lemez forgási irányát és sebességét...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A CryEngine-nek vannak különböző verziói. Az egyes eljárások futhatnak OpenGL ES-en, míg van olyan, amelyik nem. A Metal azt teszi lehetővé, hogy az Apple megkapja a CryEngine legtöbb eljárását, vagyis a motor tudása ne butított legyen, hanem a konzolos, PC-s szinthez közelítsen.
Ez a portolásra minden bizonnyal nem lesz hatással, maximum extra grafikai effekteket hoz. Bár ez is csak nézőpont kérdése. Valszeg Android/iOS multiplatformnál nem lesz különbség, de egyszerűbb Metálra leportolni egy PC-s CryEngine játékot, mármint abból a szempontból, hogy az adott engine verzióból minél több effekt működjön.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Igazából az Apple A7 sem különb integráció, mint ami most van a Macbookokban. Az egységes címtér majd később lesz beépítve.
Szerintem nagyobb esély van rá, hogy saját tervezésű lapkát kapnak a Macek is, ha oda is akarnak Metalt. De szerintem a Mac az Apple szemében nem gaming gép, szóval nem fogja túlzottan érdekelni őket ez az irány.
(#42) n.p: Nem játékról van itt szó. A CryEngine Metal alatt sokkal többet tud, mint az érkező OpenGL ES implementáció alatt. Ezeket ki lehet használni. Például a 3.5-ös CryEngine verzió csak Metalra portolható normálisan, OpenGL ES-re még nem.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Vico87
tag
válasz energy4ever #58 üzenetére
Beszólnak az AMD-nek ...
Ezek szerint még senkinek sem esett le, hogy az Apple nem akar konzolt, mivel az iPad+iPhone lemossa akarva akaratlanul a kézikonzolokat, a Mac vonal pedig nem gaming célú, és nem is ezt mutatja az, hogy egyre kevesebb modellben van rendes GPU és nem csak Intel HD. A Metal OSX-en azért előnyös, mert akkor lenne egy API, amivel könnyen megcélozható mind a mobil, mind a desktop piac, mint MS-nél a Direct3D. Az Apple a tartalomszolgáltatásból és a mobil hardverek eladásából akar nagy pénzt csinálni.
-
Vico87
tag
Erősen benne van a pakliban, hogy desktopon is lesz egységes címterű hardver, és akkor lesz Metal OSX-en is, tekintve, hogy a Metal API minden gond vagy teljesítményromlás nélkül képes menni pl. Kaverin, ha implementálják. Viszont az Intelnél nincs ilyen chip, vagyis vagy csinálnak, vagy az Apple átpártol az AMD-hez.
-
KraX
őstag
válasz gyuribácsi88 #35 üzenetére
En is szifont hasznalok, de ezeken en is jot derultem, bar hozzatennem, hogy mindenhol talalsz idiotakat, "partpolitikai" hovatartozsatol fuggetlenul es forditva.
A cikk viszont nagyon jo lett, koszonjuk!
[ Szerkesztve ]
For the God Emperor!
-
Alex91
félisten
Csak nem azért, mert konzolból nem lehet évente újat kiadni??
Az a gond, hogy mivel gyakorlatilag ugyanazt a procit hasznalja az iOS keszulekeiben, igy akar minden evben hozhatja ki az "uj konzoljat", ami visszafele is kompatibilis...
-
KraX
őstag
válasz energy4ever #10 üzenetére
Jesus Cristo...
"Mert szerencsetlen sony-t, es Microsoftot minimalisan lefogja huzni."
Tenyleg szerencsetlen ez a ket mamut... Sniff sniff, mindjart sirok.Egyreszt, nem hiszem, hogy a jatekkonzolok piacan ellenfelei lesznek egymasnak (apple vs ms, sony), mert az utobbi ket cegnek sokkal erosebb hardver all rendelkezesere + exkluziv tartalommal is rendelkeznek, egyszoval nem ugyanabban a ligaban jatszanak.
Masreszt ha meg kozvetlenul konkuralnanak is egymassal, akkor is a piac diktal... Tessek neki megfelelni. Ennyi.[ Szerkesztve ]
For the God Emperor!
-
KraX
őstag
Apa kezdodik!
Szerintem meg jo dolog, hogy esetleg a telefonommal vagy majd az ujabb generacios apple tv-vel jatszogathatok is ha szeretnek, mindezt ugy, hogy megtartom a keszulekeim kozotti koheziot. Ha nem szeretned hasznalni, ne hasznald! Ennyire egyszeru, tovabbra is kaphato lesz a tobbi nagy konzol, pc, stb.Nem tudom, miert faj ez? Google is lephetett volna ebbe az iranyba, nem tette, ezzel egyertelmuen lepeshatranyban lesz jo esellyel kb mostantol.
For the God Emperor!
-
alevan
őstag
Általában vagy az első, vagy a második, vagy a kettő keveréke. Pl. a futurama hozzászólásod jogos volt, viszont nem magához a topic-hoz, hanem egyes hozzászólásokhoz. Viszont most mindenki arra vár, hogy valaki belinkeljen a iHaterek-nek is egy szarkasztikus videót, mivel ők voltak első átolvasatra a hozzászólók nagy része.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
KisDre
senior tag
válasz energy4ever #49 üzenetére
Lehetséges Egyébként van eleve egy fura kisugárzása a hozzászólásaimnak hogy gyakran nincs utána másik hsz, ilyenkor elgondolkodok hogy örüljek-e hogy enyém az utolsó szó, vagy pedig hogy ekkora bődületes marhaságot írtam volna?
KisDre.artstation.com
-
KisDre
senior tag
Futurama S06E03 parodizálta ki a legjobban ezt az egész mizériát
KisDre.artstation.com
-
Tian66
senior tag
válasz gyuribácsi88 #44 üzenetére
Szánalmas... Majd az élet megtanítja õket, hogy mi az ami valóban fontos.
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Az ém iPhonomon már van Metal
Örülnék egy Almás konzolnak, A fanboyságom miatt bizti megvenném Mekkora faszaság lesz ha pár év mulva a mobilodon tudsz majd Crysisozni?(#44) gyuribácsi88:
Én agykukit kaptam attól a sráctólKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
addikt
Csidejó videjó nézd végig, érdemes
-
azopi74
addikt
válasz gyuribácsi88 #35 üzenetére
Elég ránézni, én így is röhögök rajta. Miért, mi volt a videoban?
-
n.p
csendes tag
A Metal esetében szintén kiderült már, hogy a CryEngine, a Frostbite, a Unity és az Unreal Engine videojáték-motorok érkező új változatai kezelik a rendszert,
CryEngine esetén a WWDC 2014-es The Collectables-re gondolsz? [link]
A CryEngine és a Frostbite 3 támogatása sokkal fontosabb. ... mivel a gyakorlatot tekintve egyik motornak sincs portja Androidra.
Készült már egy iOS/Android-os (na jó, Amazonos) Crytek-es játék: a Fibble. [link]
Ha van CryEngine Metal-ra, akkor Android-ra is van...
[ Szerkesztve ]
-
alevan
őstag
Naszóval iOS-nak ott van a Metal, WP-nek ott lessz a DX12. Android-nak meg OpenGL kiterjesztések.
Abu, remélem, a játékfejlesztők úgy gondolkodnak majd mint te a low-level APIkról és a jövőben nem lessz harmadlagos platform a WP.
Viszont kíváncsi leszek az első Metal-os 3rd party játékokra.
A fenti hozzászólásokat olvasva látom, mindenki hozza a formáját. Nem akarok személyeskedni, de az emberek többsége vagy hobbi troll, vagy csak simán hülye. (No offense).
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
addikt
-
KisDre
senior tag
válasz energy4ever #1 üzenetére
*Ha játék és kevés pénz akkor is PC
Egyébként most így olvasva a kommenteket, eltudom képzelni ahogy az Apple elkezdene pereskedni mert a PS vagy a Xbox úgy néz ki mint az AppleTV
[ Szerkesztve ]
KisDre.artstation.com
-
bbTamas77
aktív tag
Xbox 360 és a PlayStation 3 konzolokra így fejlesztettek a 2007-es esztendő után,
Na és előtte, hogyan fejlesztettek mondjuk PS2-re, és sima Xbox-ra? Ezt is leírhatná valaki!
Vagy esetleg N64-re vagy PS1-re?
-
3RROR
aktív tag
válasz Elpresidente #11 üzenetére
Az Apple szar? Gratulálok. Ehhez nincs hozzáfűznivalóm.
Az Apple drága? Mert minőségi. Eddigi 28 telefonom közül az előző i4 és mostani i5 tetszik a legjobban pedig volt 1-2 "csúcs"samsungom.
Csak sznobok veszik? Nem tartom magam sznobnak. Szinte mindent használtan veszek netről ahogy az iphonejaimat is.
Felvágnak vele? Ismerettségi köröm nagy része iphonet használ és leszarja ha valakinek éppen nem iphoneja van. Nem vágnak fel vele.
Más OP rendszer? Csak a WPt nézem valamire mostmár.Nem az apple felhasználokkal van a baj hanem akik nem azok és mondják a bölcsességet. ( Ne értsd félre nem azt mondom hogy aki nem applet használ az egy senki...)
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Erről hirtelen ez jutott az eszembe.
A piacnak és a fejlesztéseknek csak jót tennének, ahogy az az okostelefonok esetében is történt.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Dav123
tag
válasz gyuribácsi88 #28 üzenetére
Na, ez jó vót', s még ráció is van benne.
-
addikt
2 hét múlva bejelenti a samsung hogy konzolt fejleszt
-
Cathfaern
nagyúr
válasz energy4ever #22 üzenetére
Ugye tudod, hogy nem velem vitatkozol, hanem a piaccal?
-
Diocles
aktív tag
válasz energy4ever #10 üzenetére
Az Apple terméket fejleszt, és nem dinnyét termeszt.
Az ilyen gondolkodásmód miatt kellett az LG-nek a G3-ba QHD panelt rakni. Sötétebb, lassab tőle a rendszer, hamarabb lemerül a teló, és senki sem látja az extra pixeleket. De a márketing osztály elmondhatja, hogy többet raktunk bele.
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
Mondták már, hogy effektív teljesítmény számít, nem a magok/ghz-ek/mb -ok száma?
Effektíven pedig pont olyan jó az Apple mint a többi. Az árról annyit, hogy óriási haszonkulcs, de amíg egy gagyi műanyag optimalizálatlan recsegő kutyajátéknak beillő ipari hulladék kerül ~potom 200k -ban amit utánna fél évig támogatnak, akkor ~220k "nem sok" egy iphoneért.
Egyébként eléggé rühellem őket, de más okból. Fanboyságról szó nincs. -
gerii
addikt
Az valahogy mindig kimarad a fikázásokból, hogy végül úgyis az emberek döntenek, hogy jó-e amit kaptak, lásd Wii
És az embereket baromira nem érdekli hogy mi is van a házon belül, 2 mag, 8 mag, blablabla, lásd iPhone.
Használják, és ha jó veszi a többi is. Ha nem jó akkor elsorvad. Tök mindegy milyan vas van benne. -
Cathfaern
nagyúr
válasz energy4ever #18 üzenetére
Ez egyre inkább átfordulóban van. Épp a hetekben olvastam egy cikket arról, hogy a J-RPG (pl. Final Fantasy) fanok mennyire sírnak, hogy utóbbi időben egyre több minden jön iOS / Androidra ahelyett, hogy Nintendo-ra jönne
Illetve lásd most Metal-al kapcsolatos bejelentéseket, olyan játékok fognak megjelenni iOS-re, amik semmi más hordozható platformra nem jönnek ki. -
-
-
Alex91
félisten
Ezt is venni fogjak, mint a cukrot ! Ha 100-150 dollar lesz az ara, akkor meg plane!
-
Dr. Romano
veterán
Én már anno az első UT-t is Metallal játszottam, nem tudom mi ez a nagy újdonság
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
Cathfaern
nagyúr
Igazából az Apple már bent van a konzolpiacon. Csak nem az "asztali" ("nappali"? ) szegmensben, hanem a hordozható piacon. A Nintendo kézikonzolja nem azért mutatnak csökkenő eladásokat, mert senki sem akar már hordozható konzol gépet, hanem azért mert teljesen felesleges okostelefonok mellé egy külön gép. Főleg most, hogy a gamepad támogatottság is egyre általánosabb.
-
FAR
tag
Remélem, nem lépnek be a konzolpiacra.. mindenki csinálja azt, amihez a legjobban ért:
Nintendo - játékfejlesztés, Microsoft - másolás, Sony - konzolfejlesztés, Apple - pereskedés.NagyDOBOZOS PC játékokat keresek
-
the_mad
aktív tag
válasz Elpresidente #11 üzenetére
Alapvetően ezzel az a baj, hogy az Apple max egy Ouya kategóriájú konzolt tudna összehozni, azon szegmensben pedig láttuk, hogy mennyire nem kell a kutyának sem. Főként a játékfelhozatal miatt.
“God made men, but Sam Colt made them equal.”
-
Elpresidente
tag
és ha kiadják, akkor az neked miért is fáj? Méregdrága lesz? Keveset fog tudni? Ezeket honnan tudod?
Szerintem most leírom, hogy másoknak ne kelljen:
Apple szar
Apple drága
Apple terméket csak a sznobok vesznek
Apple terméket csak azért vesznek, hogy felvágjanak vele
Android, WP, Blackberry, Symbian (a megfelelőt tessék kiválasztani) sokkal jobb, gyorsabb, többet tud, olcsóbb, jobban megéri
Apple ebbe bele fog bukniCsak hogy értelmeset is írjak: Gratulálok a cikkhez! Nagyon színvonalas anyag!
Xbox gamertag: goserHU
-
energy4ever
addikt
-
the_mad
aktív tag
"...az almás cég ugyanis nem igazán érdekelt saját játékkonzol fejlesztésében."
Csak nem azért, mert konzolból nem lehet évente újat kiadni??
“God made men, but Sam Colt made them equal.”
-
Petya2900XT
aktív tag
A jelenlegi telefonjaik sem tudnak keveset,mert nem 3giga ram és 2,5GHz-es proci van a telefonban...Kisebb hardvert ellensúlyozzák az ott dolgozók optimalizálási tudása. Az meg,hogy minőségért pénzt kérnek logikus akármilyen hőbörgés megy érte,h több,mint drágák a telefonjaik.
[ Szerkesztve ]
6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
Rhino666
addikt
Na, jönnek szétverni a konzolpiacot is a méregdrága, kritikán aluli minőségű, szétoptimalizált (=lebutított) vacakokkal.
2025 - a szólásszabadság halála
-
vm93hun
aktív tag
Dehogynem, jöjjön csak. Ha a Pippin-ből nem tanultak, akkor majd ebből fognak
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
lev258
veterán
Lehet tévedek, de nem IOS only-nak harangozták be a Metal-t? Vagyis nem OSX-re vagy egyéb rendszerekre. Tudnál esetleg valami forrást mutatni, hogy mást is terveznek vele? Persze nem állítom, hogy nem történhet meg később.
Ubuntu MATE 20.04, hobbi cayenne termesztő
-
Youri
veterán
-
energy4ever
addikt
Ne, ne, ne.... Az alma legalabb a konzolpiacbol maradjon ki! Ha ugyan azzal az uzletpolitikaval csinalna mint a telefonjait, akkor 2magos lenne az is!?
Szerintem nem kellene egy meregdraga keveset tudo valamit kiadniuk. Ha jatek, es sok penz, akkor PC, ha jatek es keves penz, akkor konzol...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest