- Melyik tápegységet vegyem?
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapszaicin
tag
Nekem az jutott eszembe ha ezeket a sorokat olvassa néhány iphoneért sorba álló amiket te írsz meg a futurama videó/youtube linket nézik meg, az a shrekkes szamár jelenik meg előttük. "Te is így nézel ki?" mondattal a szamár alatt. tényleg gáz, nem is tudom hányan dolgoztak ezek közül bármilyen munkát is, egyáltalán van-e fogalmuk arról, hogy miből áll a Havi fizetés, mennyi munkát kell érte ott hagyni az adott munkáltatónál. Nekem az egyetlen apple teló a 4-es tetszett egyedül, de, sosem venném meg. még használtan sem, 25000ért vettem egy S3 mini-t, s hát kicsit azt is soknak találtam.
Vettem németben egy applet azt a kis lejátszót, a picike csak pár gomb van rajta, 49 euro volt, hát tényleg jó meg kicsi meg minden. elhagytam a kábelt, vagyis elveszettnek hittem, bementem hogy nem-e van e kis kábel mondom 5 eurónál több nem lehet, mégha apple sem. azt mondja a csávó 21 euro. Meg a K...a anyáád,.... ezt.. nektek.. Azt mondja Apple = Quality.Quality mi? a büdös életbe többet nem veszek apple terméket. nagy hiba volt
-
alevan
őstag
Általában vagy az első, vagy a második, vagy a kettő keveréke. Pl. a futurama hozzászólásod jogos volt, viszont nem magához a topic-hoz, hanem egyes hozzászólásokhoz. Viszont most mindenki arra vár, hogy valaki belinkeljen a iHaterek-nek is egy szarkasztikus videót, mivel ők voltak első átolvasatra a hozzászólók nagy része.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Discord
- Óvodások homokozója
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Fotók, videók mobillal
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged