- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
KraX
őstag
válasz gyurkikrisz #98 üzenetére
Nezd, igaz ez nem tul elegans megoldas, de a lehetoseg mar most adott (apple tv rev2-ig biztosan), hogy JB utan raksz ra xbmc-t es x-elheted is ki a netflix es hasonlo itthon egyelore nem mukodo szolgaltatasokat, ami csak ido kerdese es jon az ujabb revisionokre is. Ennyi.
For the God Emperor!
-
KraX
őstag
válasz gyurkikrisz #95 üzenetére
Lehet, hogy nem lesz hiszen egy mar letezo termek plusz szolgaltatasarol beszelunk (jatek). 100 usd a jelenlegi ara, amit remelem tartanak majd, akkor en mindenkeppen beszerzek egyet otthonra. Kollegak kozott tobben hasznalnak xbmcvel felvertezett apple tv rev2-t es nem nagyon panaszkodtak, sot, de en mar varok vele ha eddig vartam.
For the God Emperor!
-
KraX
őstag
válasz gyuribácsi88 #91 üzenetére
Megintcsak elo kell hozakodnom ket nem oly regi peldaval:
- iphone, Steve Ballmer kirohogte, a nokia legyintett ra. Latjuk az eredmenyt...
- ipad, szinte kivetel nelkul mindenki temette. Tulmeretes iphone, sot! Ipod... Az eredmenyt ugyancsak latjuk.- apple tv (konzol), ?
Szerintem jo lesz ez is. Amig nincs netflix es tsai addig (es vszinuleg azutan is, hasznalok rajta xbmc-t). Ha pedig nem fogja futtatni a project cars szintu jatekokat, na bumm. Nem is szamitok erre, viszont egy limboval, vagy ahoz hasonlo szinvolas kis jatekokkal tokeletesen el lehet lenni. A metal api miatt pedig igenis lehet szamitani grafikailag komoly(abb) alkotasokra is ha valakinek ez kell a boldogsaghoz. Kulonbozoek az igeny szintek. Nyilvan egy hc gamert nem fog kielegiteni, de nem is az a celkozonseg.
[ Szerkesztve ]
For the God Emperor!
-
KraX
őstag
válasz gyuribácsi88 #75 üzenetére
Ravarrok egy xbmc-t es viszon' latas'.
Nekem ennyi pont eleg lesz.
[ Szerkesztve ]
For the God Emperor!
-
KraX
őstag
-
KraX
őstag
válasz gyurkikrisz #70 üzenetére
Milyen konzoloktol? Ahogy a cikkben is emlitve lett, vszinuleg nem a xo es ps4 ligajaban indul majd az apple "konzolja" ami valoszinuleg egy A7-es vagy esetleg A8-as soc-al indul es nem a jatekok lesznek a fo profilja hanem ami eddig is volt: film, zene es extrakent majd jatszani is lehet vele ha a spekulaciok igaznak bizonyulnak. Nekem mar kozel 40 fele, gyerkoccel boven eleg lesz. Van egy kozepesen eros pc-m is, de mar nem invesztalok bele, mert egyszeruen nem erdekel, illetve nem kot le. Kioregedtem... nem hittem, hogy eljon ez az ido is, de ugylatszik mindent meg lehet unni egy ido utan... Kiveve a... Es ide mindenki behelyettesitheti amit szeretne
[ Szerkesztve ]
For the God Emperor!
-
KraX
őstag
válasz gyurkikrisz #62 üzenetére
Felolem egy tucsok is ciripelhet a motorhazteto alatt ha egy olajozott villám modjara mukodo, pattogos, es ne adj Isten esztetikailag is szepen osszerakott rendszert/programokat kapok cserebe. A loteri kutyat nem erdekli hany mag stb mukodik a gepben ha az jol mukodik.
For the God Emperor!
-
KraX
őstag
válasz gyuribácsi88 #35 üzenetére
En is szifont hasznalok, de ezeken en is jot derultem, bar hozzatennem, hogy mindenhol talalsz idiotakat, "partpolitikai" hovatartozsatol fuggetlenul es forditva.
A cikk viszont nagyon jo lett, koszonjuk!
[ Szerkesztve ]
For the God Emperor!
-
KraX
őstag
válasz energy4ever #10 üzenetére
Jesus Cristo...
"Mert szerencsetlen sony-t, es Microsoftot minimalisan lefogja huzni."
Tenyleg szerencsetlen ez a ket mamut... Sniff sniff, mindjart sirok.Egyreszt, nem hiszem, hogy a jatekkonzolok piacan ellenfelei lesznek egymasnak (apple vs ms, sony), mert az utobbi ket cegnek sokkal erosebb hardver all rendelkezesere + exkluziv tartalommal is rendelkeznek, egyszoval nem ugyanabban a ligaban jatszanak.
Masreszt ha meg kozvetlenul konkuralnanak is egymassal, akkor is a piac diktal... Tessek neki megfelelni. Ennyi.[ Szerkesztve ]
For the God Emperor!
-
KraX
őstag
Apa kezdodik!
Szerintem meg jo dolog, hogy esetleg a telefonommal vagy majd az ujabb generacios apple tv-vel jatszogathatok is ha szeretnek, mindezt ugy, hogy megtartom a keszulekeim kozotti koheziot. Ha nem szeretned hasznalni, ne hasznald! Ennyire egyszeru, tovabbra is kaphato lesz a tobbi nagy konzol, pc, stb.Nem tudom, miert faj ez? Google is lephetett volna ebbe az iranyba, nem tette, ezzel egyertelmuen lepeshatranyban lesz jo esellyel kb mostantol.
For the God Emperor!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- One mobilszolgáltatások