Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• interstate76

addikt

válasz Teasüti #29 üzenetére

"Vagy ha videofil aggályaid vannak, akkor ne legyenek, ha már Android-os "tévé okosítóról" filmezel!"

Ez a mondatod sok mindent elárul. Olvasgass utána, szükséged van némi friss infóra! ;]

"Kiszámoltad mennyi gépidő alatt térül meg az Androidos mini pécéd bekerülési költsége és kedvezőbb fogyasztása egy PC idle fogyasztásához képest?"

Neked nemcsak a legújabb droidos mini PC-k videólejátszási képességeiről kellene olvasgatnod, hanem az általam írtaknak is neki kellene futnod még egyszer, mert elsőre sok minden nem ment át. Kit érdekel a PC-d idle fogyasztása? Egyebek mellett játszunk, filmeket és youtube-videókat nézünk, online rádiót hallgatunk a droidos mini pécénken. Tud droidos játékokat futtatni a szuperkonzolod? Gondolom tud (hát hogyne tudna, Kodi is lesz rajta! :D, szóval tud majd futtatni BlueStacks-et is), és gondolom, a fogyasztása is alacsony lesz közben, ahogy egy magas bitrátájú full hd filmnél sem pörgeti majd a villanyórát egy kicsit sem. Tehát mind funkcióit, mind pedig áramfogyasztását tekintve helyettesítő eszköze lesz egy androidos, sd kártyáról OE-t futtatni képes mini PC-nek. :))

Nem értem, miért kell egyértelmű előnyöket vitatni. A laptopom és a mini PC-m összesen nem esznek annyit, mint a One, minek kapcsolnám be utóbbit akkor, amikor nem játszom? Hogy neked jobb legyen, mert szerinted nekem most arról kellene pötyögnöm :) , máskor pedig azon kellene kodizni, droidos játékokat futtatni, szövegszerkeszteni, youtube-videókat nézni, online rádióadókat hallgatni, filmeket nézni stb. stb. stb., mert az jobb? :D :DD Miben jobb, ember? Az a helyzet, hogy nekem ezzel a 3 eszközzel ezerszer komfortosabb az életem, akkor is, ha fejre állsz. És messze nemcsak a villanyszámla miatt.

• interstate76

addikt

válasz Teasüti #29 üzenetére

A mobilitás onnan jött, hogy - sok más emberhez hasonlóan - én is csak laptopot használok és 100 éve nincs asztali gépem, nem is vágyom rá. Márpedig az all-in-one eszköz asztali gép lenne.

A Microsoft konzoljára a Kodi? Ha viccből írtad, akkor jó (tényleg!), ha nem, akkor nem jó. :)

A többit már leírtam a #28-ban, és tényleg nem értem, hogy az energiatakarékos gépek korszakában miért jó az, ha pl. egy word doksi szerkesztéséhez be kell izzítani egy böhöm monstrumot.

Új hozzászólás Aktív témák