Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
"Vagy ha videofil aggályaid vannak, akkor ne legyenek, ha már Android-os "tévé okosítóról" filmezel!"
Ez a mondatod sok mindent elárul. Olvasgass utána, szükséged van némi friss infóra!
"Kiszámoltad mennyi gépidő alatt térül meg az Androidos mini pécéd bekerülési költsége és kedvezőbb fogyasztása egy PC idle fogyasztásához képest?"
Neked nemcsak a legújabb droidos mini PC-k videólejátszási képességeiről kellene olvasgatnod, hanem az általam írtaknak is neki kellene futnod még egyszer, mert elsőre sok minden nem ment át. Kit érdekel a PC-d idle fogyasztása? Egyebek mellett játszunk, filmeket és youtube-videókat nézünk, online rádiót hallgatunk a droidos mini pécénken. Tud droidos játékokat futtatni a szuperkonzolod? Gondolom tud (hát hogyne tudna, Kodi is lesz rajta!
, szóval tud majd futtatni BlueStacks-et is), és gondolom, a fogyasztása is alacsony lesz közben, ahogy egy magas bitrátájú full hd filmnél sem pörgeti majd a villanyórát egy kicsit sem. Tehát mind funkcióit, mind pedig áramfogyasztását tekintve helyettesítő eszköze lesz egy androidos, sd kártyáról OE-t futtatni képes mini PC-nek.
Nem értem, miért kell egyértelmű előnyöket vitatni. A laptopom és a mini PC-m összesen nem esznek annyit, mint a One, minek kapcsolnám be utóbbit akkor, amikor nem játszom? Hogy neked jobb legyen, mert szerinted nekem most arról kellene pötyögnöm
, máskor pedig azon kellene kodizni, droidos játékokat futtatni, szövegszerkeszteni, youtube-videókat nézni, online rádióadókat hallgatni, filmeket nézni stb. stb. stb., mert az jobb?
Miben jobb, ember? Az a helyzet, hogy nekem ezzel a 3 eszközzel ezerszer komfortosabb az életem, akkor is, ha fejre állsz. És messze nemcsak a villanyszámla miatt.
-
interstate76
addikt
A mobilitás onnan jött, hogy - sok más emberhez hasonlóan - én is csak laptopot használok és 100 éve nincs asztali gépem, nem is vágyom rá. Márpedig az all-in-one eszköz asztali gép lenne.
A Microsoft konzoljára a Kodi? Ha viccből írtad, akkor jó (tényleg!), ha nem, akkor nem jó.
A többit már leírtam a #28-ban, és tényleg nem értem, hogy az energiatakarékos gépek korszakában miért jó az, ha pl. egy word doksi szerkesztéséhez be kell izzítani egy böhöm monstrumot.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Microsoft és a Khronos Group számára talán szigorúbban kellene szabályozni a gyártóspecifikus kiterjesztéseket?
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest