- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Home server / házi szerver építése
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
"Ugyanakkor ha már van szavazás is és egy alapvetően infós oldalról van szó:
Az, hogy 51,1-en áll a 15,6 a vélemény szerint a tudatlanság műve. Viszont ha az akkor elég szomorú hír mondhatni megsemmisítő erejű egy ilyen oldal esetében. "Én is arra böktem, pedig 15,4-t használok és a héten is ilyen méretben érkezik az új gép. Úgy vélem, hogy rajtam kívül más sem az alap kategóriákban turkál ilyen méretben. Ahogy már írtam is a jelenlegi gépem 1440x900-as felbontással dolgozik, ami teljesen elfogadható számomra úton elkövetett munkákra. Az új pedig ugyan ilyen területtel fog kiszolgálni, csak hiDPI megoldással (2880x1800).
A 13-as méretben még csak-csak lenne alternatíva a munkafelületre, viszont hiDPI ilyen méretben még nem tart ott.Nem hiszem, hogy a 15-ös méretcsoportban csak és kizárólag hipermarket szökevény műanyag csodák futnak a kezeink között.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A közepes méret elvileg mindenre jó, de valójában semmilyen szempontból nem ideális. Mégis ebből fogy a legtöbb.
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Üzletből, gyártói garanciával, bontatlan dobozában, Macbook Pro Retina 14" 2022, M2 Space gray
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest