- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspirit
csendes tag
válasz #85552128 #154 üzenetére
"A vízhűtés nem a hűthetőség miatt kell..."
Nyilván nem a hűtés miatt kell. A procira is azért vesszük a vízhűtést, hogy prémium kinézete legyen. Sőt 1 ventillátorral is meg tudnák oldani a hűtését, mondjuk úgy 15000-es fordulaton ... A FuryX is lazán kibírná léghűtéssel, mondjuk amikor furmark alatt felvesz vagy 450W-ot. Nem kell mindent elhinni amit a marketinges pingvin ír.
Long live the lord Jen-Hsun Huang!
-
bunfi
őstag
válasz #85552128 #159 üzenetére
Vettem az iróniát, de a gyártópartnerek is erőltetik ezeket a megoldásokat, hasonló gondolkodás mentén (pl. Seahawk, Waterforce, Hybrid, félig-meddig a Poseidon). Mondjuk az ötlet nem ma fogant, de akkor is inkább szívás, mint praktikum.
[ Szerkesztve ]
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
bunfi
őstag
válasz #85552128 #154 üzenetére
Nem értem mi abban a prémium, hogy egy olyan megoldást hasznának, ami plusz hibalehetőség, kb. 2 év az élettartama és csak a GPU-t hűti. Ha már prémium, akkor kooperáljanak az EK/Aqua/Phobia-val és tegyenek rá full-cover blokkot. Szerintem.
(#155) Oliverda
A tápcsatlakozó nélküliség eléggé behatárolja az elérhető maximum teljesítményt. Ettől függetlenül kétségtelen, hogy ebben a tekintetben egy 1050Ti a jobb megoldás, de kétlem, hogy az OEM PC piacon ez nagyon marginális szempont lenne, mert a nagy Brand gyártók nem nyitottak még a low-end gamer szegmensben, a kis gyártók pedig egyedi megoldásokkal ezt ellensúlyozni tudják. Szerintem nagyobb szerepe van a kártya árának a desktop vonalon.A laptopoknál már inkább, de ott akárhogy is nézzük az akkumlátoridők játék alatt amúgy is siralmasak, tehát nem feltétlenül lehet limitáló tényező, inkább a TDP az. A szerverek esetében pedig én nem látom a relevanciát, legalábbis a desktop kártyák tekintetében nem.
[ Szerkesztve ]
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest