Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lee56

őstag

válasz ViZion #51 üzenetére

Egy biztos a Titanfallal nem fogok, már az első része se tetszett, BF1 egyelőre, ami úgy néz ki hogy benéz majd, de az téged nem érdekel mert nincsenek benne mechek, és kicsit se sci-fi. :P Mostanában meg war thunderrel szenvedek, de cifunak ismételten igazat kell hogy adjak, az sincsen rendben teljesen. Jelenleg a BR balansz és matchmaking rendszerük a csapnivaló, 10-ből jó ha 2x kerülök olyan csapatokba ahol van is esélyem valamit elérni a játszmában, és ahogy unlockolod az egyre "jobb" tankokat egyre roszabb lesz, mindig van egy nagyobb hal a csatatéren, és persze azzal rak össze a kedves játék, mert miért ne. Most meg legutóbb behozták a korai hidegháborús technikát 60-70es évek tankjait és fegyverzetét, jöttek az ATGM-ek, hát személyes élményem még nem volt velük (szerencsére)(1-mert annyit azért nem kockulok vele, 2-meg azon a szinten már olyan lassu az unlockolás, hogy hónapok kellenek egy-egy újabb lépcsőhöz, főleg ha nem időmilliomos az ember..), de ahogy hallom, ott is ugyanez a helyzet, sőt talán még roszabb is. A repülős része még talán elmegy szódával, de tankozás egy idő után halál idegesítő lesz. Azért kiváncsian várom mikor jutnak el a vizi harceszközökig, és mit kezdenek majd így az egésszel, de ahogy telik az idő, itt is csökkennek az elvárásaim, ebben kezdenek hasonlítani már az MWO-ra, és ez sem dícséret. :)

"Annyira szidtad őket, azt hittem otthon jobbat összedobsz." - Bár csak ilyen egyszerű lenne. :)
    Csupán azért szidom őket, mert én is szerettem volna egy jó(bb) meches játékot, többet vártam tőlük, és aki túl sokat vár az csalódik, és aki csalódik az szídkozódik. :)

Új hozzászólás Aktív témák