Új hozzászólás Aktív témák
-
lumpen_stex
aktív tag
ez hülyeség. egy xbox 6..8 éves konstrukció, 70..80k-ból simán kihozható olyan pc ami veri.
a másik dolog tavaly előtt ősszel vettem a gyereknek egy box-ot 34k-ért okositva (ujat) az (előző 3 év után halt meg) karácsonyra meg kisírt egy kinnect-et magának valami 25k volt egy játékkal. ez így együtt 60k. nyilván tv meg monitor egyiknél sincs az árban.
az xbox-os kinect meg pc-vel is mivel egy sima usb device és van driver hozzá:[link]
-
aerosmith
őstag
valaki el tudná magyarázni miért érdemes ezt venni és nem a 100 dodós xboxosat hozzákötni a pchez?
-
capulet75
addikt
Végre?
-
-
lumpen_stex
aktív tag
"Ennek következtében az USB-s összekötés kábele rövidebb lett, amivel csökkenthető a beérkező adatok késleltetése, "
muhaha ekkora ostobaságot leirni...
-
Pl mászkálni a mappákban, filmet leállítani, elindítani, hangerő, tekerés stb...
egy mozdulattal bekapcsolni a gépet, egy másikkal indítani a VLC-t, ha sokáig nem mozgok, elaludtam, leáll a gép...
erre azóta vágyom, mióta elolvastam Asimov Robot-sorozatát. a solariai robotok a térben lévő elektromágneses mezőnek, az ember mozdulatai által keltett torzulásait érzékelték, és fordították parancsokká önmaguknak. ez egy lépés afelé...
ha mindez megvalósítható lesz, és az ára is lejjebb megy, veszek egy ilyet, mert fényévekkel több értelme van, mint a nevetségesen irányítható játékoknak.
-
he7edik.
addikt
Tök mindegy hogy mi az ára, az egyszeri kinect élvezőnek ott a box azt talán még sikerül is neki bekapcsolni.
-
Sanchez638
addikt
ennyiért kint is játszhatok
nade a pc-n milyen game-el lehet ezzel nyomulni?
Harry Pottert kiprobálnék vele
-
pusszycat
nagyúr
Skypolni lehet vele? ( Egyelőre
)
Samsung Wave GT-8500
-
mistixx
tag
Valahogy nincs előttem, hogy otthoni felhasználásra miért praktikusabb ez mint az egér+bill kombó.
Értem én, hogy xbox-hoz egy rakat játékkal fun, így játszani, de pc-re éppen nincs egy darab sem egyenlőre.
Biztosan lesznek kreatív felhasználók akik olyat találnak ki, hogy nekem is megtetszik, de egyenlőre nem látok túl sok fantáziát benne. -
ddekany
veterán
"Ennek következtében az USB-s összekötés kábele rövidebb lett, amivel csökkenthető a beérkező adatok késleltetése"
Ne szórakozzanak már... Valószínűleg észleli bárki az abból eredő különbséget, főleg hogy ettől függetlenül brutál lagja van az ilyeneknek.
-
250 dollár, azaz bruttó 75000 forint. Bruhahahahaha
-
Xaels
félisten
Sry egy sorral későbbre akart menni.
(#27) Banános Joe:Például. Megnéznék egy 3-6 monitoros rendszert ilyennel kezelve. Persze ez a Kinect még valószínűleg nem lesz képes annyira finom munkákra, de elkezdeni nem rossz és az elkövetkező években biztos rengeteg finomításon át fog esni.
-
khron78
őstag
Úgy gondolom, akit ez izgatott az vett xboxot, akit meg eddig sem hozott lázba, ezután se hinném, hogy foglalkoztatja majd, főleg, hogy semmivel nem lehet használni jelenleg.
-
-
FlekkeN
aktív tag
Lehet ráhekkelni ezt a verziót az xbox 360-ra vagy firmware-t cserélni köztük valahogy. Kiváncsi leszek mit talának ki.
-
syl5
őstag
Persze, ez nyilvánvaló! Jelen pillanatban, ha valakinek már van egy erős PC-je, akkor ebben az adott pillanatban kevesebből jön ki, ha vesz egy PC-s kinect hw-t, mint ha venne egy komplett xbox360 pakkot.
Azonban a PC-re is valamikor ki kellett adni azt a pénzt, és jó PC nélkül mit sem ér a kinect, szóval szerintem ez nem mérvadó.
Persze lehetne úgy is tekinteni, hogy azt a pénzt már kiadtuk azzal nem lehet mit kezdeni, de egy jó pc-t jó áron elég egyszerűen el lehet adni.
De mindegy ez egyéni preferenciák kérdése. Én biztos nem adnék ennyi pénzt a PC-s kinectre, hanem inkább egy komplett x360 pakkot vennék, pedig egy viszonylag erős PC-vel rendelkezem. Miért? Mert szerintem ha racionálisan nézzük, akkor az a plusz 35k kiadása jóval többet nyújt, mintha megspóroltam volna azt. Ugye állandó PC-s szenvedések, portolások, késések, elavuló hw, stb. -
Xaels
félisten
Kicsit drága lett. Gondolom a MS arra is számít, hogy a köztudottan buhera mániás PC-s közösség miket fog tudni kihozni a rendszerből amiket aztán át tud majd ültetni a konzolos rendszerbe és alkalmazásokba.
Ezen felül én nem csak játékok terén látok potenciált a rendszerben, el kell vonatkoztatni az X360-as verziótól és a professzionális lehetőségeket is figyelembe kell venni.
-
-
-
syl5
őstag
válasz
pusszycat #15 üzenetére
Abba szerintem ne menjünk bele, hogy olcsóbb alternatíva.
Mennyit is kell költeni egy PC-re (csak alapgép), hogy vállalható grafikával futtasson mindent? Most így durván becsülve olyan 150k-t +50k a kinect
Mennyi is egy xbox, ami vállalható grafikával futtat minden?
85k kinecttel, 250 Gb Hdd-velTöbb, mint dupla áron jössz ki PC-vel, úgyhogy az ár szerintem nem a legjobb érv
Még ha azt mondjuk, hogy elég egy 120k-s alapgép, még akkor is dupla ár! -
Yutani
nagyúr
válasz
Banános Joe #20 üzenetére
Tegnap néztem Saturnban, a dobozos Seven 65k körül van. A Kinect kicsit olcsóbb lesz.
Más kérdés, hogy pofátlanul drága a Windows 7. 30k-t még kiadnék érte, de ennek a duplájáért a t*k*m veszi meg.
-
Dany007
veterán
Na végre! Már csak programok kellenek rá és veszem is!
Arra lennék leginkább kíváncsi, hogy milyen lehetőség van vele magát a PC-t irányítani. Pl mászkálni a mappákban, filmet leállítani, elindítani, hangerő, tekerés stb...
Nekem lényegében erre kellene, persze a játék lehetőség se lenne rossz. Iszonyat sok lehetőség van benne, kérdés mikorra lesz kikanázva rendesen.A kábelhossz mizériát továbbra is baromságnak tartom
A majdnem fénysebességgel terjedő elektromos jelek esetében az az 50 cm-es kábelhossz rövidülés semmi érezhető hatást nem vált ki.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Angel1981
veterán
Bocsánat, de ez azért drága....
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Banános Joe #3 üzenetére
Javítva.
-
pusszycat
nagyúr
Van, aki csak a kinect miatt vet vagy akar venni xbox-ot azoknak egy olcsóbb alternatíva lehet persze a 250 $ az csak induló ár megy az lejjebb is.
#14 Esetleg emulátor szoba jöhet?
Samsung Wave GT-8500
-
Mozsa
tag
Játékok hozzá? Az xbox360 játékait átírják? Mint a kinect sports 1-2?
-
banhammer
veterán
Teszt mikor lesz?
-
Yutani
nagyúr
válasz
Banános Joe #3 üzenetére
Olvasd el a hírt még egyszer, és megtalálod a választ a kérdésedre.
-
zoltanz
nagyúr
Ez nem úgy megy mint egy game controller, hogy bekalibrálom és használom? Kell hozzá támogatás?
-
syl5
őstag
Nem tudom mennyire lesz életképes a dolgozó szobában való ugrándozás...
Aki meg nagy térbe játszik, az inkább konzolozik szerintem.
-
Én kíváncsian vártam, hogy mikor lesz, milyen lesz, hogy fog szuperálni, stb..
Na de persze, hogy megint a PC-seket kell lehúzni, mert azok a marhák fizessenek, ha kell nekik. Kis túlzással a 250dollár, egy konzol ára. Csalódott vagyok, mert nagyon túlárazottnak érzem.
-
Banános Joe
csendes tag
"végleges formát öntött"
Mármint öltött.Értem én, hogy PC-s verzió, de mitől ér ez 150 dollárral többet, mint a boxos?
-
depmod
aktív tag
Ez nagyon érdekes lesz, de a 250 dolcsi
-
Sefter
veterán
Végre játékokat is elkezdenek írni rá...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Windowshoz készült modell jóval drágább, mint az Xbox 360-hoz használható verzió, de többet is tud.
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest