Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Ebben a témában történ valami érdemleges az elmúlt 1 évben?
-
zeix
senior tag
Ez egy alternatíva Kinect helyett.
Bár sokkal kevesebbet tud, de ki lehet próbálni. A progi képes joy-ként felismerni a kamerát és így lehet játékokkal is játszani. -
krisztofer55
tag
Már április közepe van, és még egyik nagykernél sem elérhető a cucc.
Tud valaki róla valami konkrétumot?
-
icons
addikt
válasz
leechange #115 üzenetére
PCs Kinect-re gondolsz? Nem célja mennie a Box-szal. Lehet, hogy működik, de semmi értelme megvenni :S (sokkal drágább, nem használod ki, és nem biztos, hogy ugyanúgy jól fog működni)
Ha meg X-es Kinect-re gondoltál, akkor rossz topikban kopogtatsz
Zewa: Ennek semmi köze az Xbox-os Kinecthez... egyáltalán nem az a célja, tehát semmi értelme összehasonlítani a kettőt
És miért kellene bármelyik Kinect-hez nagy TV??? Nem látom az összefüggést, nyilván nagy TVn minden szebb/királyabb/nagyobb/stb, de ennek az égvilágon semmi köze sincsen a Kinecthez :S -
Zewa
senior tag
250dodo azaz jó 53 000 magyar forint?! Annyiért jó formán veszek egy használt garis Xboxot amihez jobb esetben még 1-2 játék is van.
Kinect az igazán tisztességes méretű kijelzővel izgalmas szóval TV/big nagy monitor/projector így is-úgy is kell. -
Expulso
tag
ennek játékokkal kapcsolatban annyira nem látom értelmét 12 éves kor felett.. dehogy fogok én már cigánykereket vetni a nappaliban 30 körül.. örülök ha havonta besüppedhetek pár órára a fotelbe egy kis játékra..
más alkalmazását viszont lehet hasznosnak mondani fejlesztés terén..
-
icons
addikt
Valaki tud bármit is hol lehet kicsiny hazánkban ilyet kapni/mennyiért?
Eddig sehol sem láttam, bár az jó megérzés lehet hogy aligha fogják behozni amíg ennyibe kerül, egyedül pár fejlesztőnek lehet érdekes addig csak
-
icons
addikt
Áhháá!
Utóbbi témában már vannak kutatások, úgy hallottam néhány sikert is elértek, reméljük 5-6éven belül már piacon is lesznek az első megoldások!
Előbbi talán úgy működne, ha a fejedre kötnél kötnél egy kamerát, ami a szemedet figyeliAhhoz azért elég jó felbontás kell, hogy pontosan meg lehessen állapítani, pontosan hova nézel (bár az Apache helikben van egy sisakja az elő ülőnek, ami figyeli hova néz, és a gépágyút arra fordítja, de az lehet, hogy csak fejmozgást figyel. Próbáld ki, nem lehet olyan nagyon drága egy Apache. Mindenképpen írd meg, hogyha megtudtad!)
-
icons
addikt
Pontosság. Mit szeretnél? Centiméter pontosan látja minden elmozdulásodat, ha az ujjad behajlítod, azzal semmi gondja nem lesz. Nem is kell kívánnod, már létezik
Youri: ja értem
Hát igazából félek, hogy nem sokban fejlesztették az SDKt, csak úgy gondolják, aki megveszi az így is megfogja, tehát nem szükséges alacsony áron árulni (meg ugyebáár semmilyen terméket nem szokás alacsony áron árulni, kivéve ha van a piacon riválisa, vagy ha pl mint az XBOXnál és a Kinect nél a játékokkal szedik vissza a kiesést)
-
depmod
aktív tag
Én próbáltam már mindent, barátomnak szinte mindene van, rengeteget szórakozunk/szórakoztunk.
Őszintén, nálam a csúcs, ha a PC-met projektorra kötve leülök 3 méterre és bill-egér kombóval elszórakozom. Nem tehetek róla, nekem a kontroller elvadult dolog, soha a fenében nem lesz olyan pontos, mint a kombó együtt. Ha netalántán ezt a pontosságot sikerülne a PC-s kinectnek hozni (szép álom), akkor annál jobbat én nem kívánok.
Sokat gondolkodtam, hogy vegyek xboxot kinecttel én is, de nekem ennyit nem ér a dolog, de 250 dolcsit is sokallom, nem is kicsit. Majd lemegy az ára, remélem.Hagyjuk a BUgokat, én nem hajlok a zsír új játékokra, simán kiélvezem a régebbi idők patchelt verzióit, ha kell. Nem minden játék szar kiadáskor, ne túlozz. Vannak, sajnos, és idővel egyre több lett, de azért általánosítani túlzás. De ha BUgos, félreteszem és játszom mással, vagy az önuralom segít
.
-
icons
addikt
Ha már elektromágneses mező: Sony Move "An internal magnetometer is also used for calibrating the controller's orientation against the Earth's magnetic field to help correct against cumulative error (drift) by the inertial sensors"
És a PCs Kinect elsősorban nem játékokhoz készült, ilyenről szó se volt, a Microsoft akkor már rég beszélt volna a játékokról, amik érkeznek rá.
Sokkal inkább a Minority Report kategória az, ami érdekes, a különböző home-made fejlesztések! De Kinect-et használtak robotokon is, mivel kifejezetten olcsónak számít ahhoz képest hogy mit tud, és ha a mélységi szenzor még pontosabb, akkor akkor főleg érdekes lehetDe olvastam itt olyan hsz-t is, amiben valaki arról beszélt, hogy "megvenni az SDK-t"... ilyenről szó sincs, felmész ide és letöltöd.
Távirányítós téma: ennél egyszerűen megmondod, mit szeretnél, mappák között pár mozdulattal lehet lapozni. Azt leprogramozni, hogy fel tudja ismerni a kézmozdulataidat és az alapján váltogasson a mappákban (egy olyan fejlesztőnek, aki írt már pár dolgot Kinectre) körülbelül 1 nap
. Ez a 40cm pedig elég sok segítség lesz, ha valaki PChez és nem HTPChez használja majd!
-
antikomcsi
veterán
Képzeld el, hogy pont lefagy a cucc, amikor a Nóta TV-t akartad átlapozni, Te meg ott lóbálod a kezeidet előtte.
Persze a rokonság ott tobzódik a nappali ajtóban, és rémülten tárcsázzák a segélyhívót, hogy jöjjenek Érted Hárshegyről, mert karmesternek képzeled magad, és Bangó Margitnak vezényelsz.
-
Banános Joe
csendes tag
Már korábban mondtam, de erre való a távirányító. Fotelből ülve lehet nyomkodni a tévét, dvd lejátszót, akármit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest