Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
huskydog17 #45 üzenetére
Értem és értjük, eddig is értettük. Csak éppen nem érdekel minket, hogy tömörített képkockákat kell nézni. Én egy fejlesztő barátomnál láttam élőben működni és egy vakteszten nem tudtam volna megmondani, hogy melyik a rendes HDMI-vel kiadott kép és melyik jön streamelve. Bár ha kimerevítem a képet és elkezdtem keresni a hibákat, talán. Talán. De lenne gyakorlati értelme egy ilyen összehasonlításnak?
Valóban vannak a rendszernek korlátai, de akit meg ez zavar az majd jól nem veszi meg és továbblép az életben. Majd madzagozik a 20 méter HDMI kábellel, ami mellé nem árt behúzni még 20 méter USB hosszabbítót, mert a kontrollert, billentyűzetet meg egeret valahova be kell dugni.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
huskydog17 #45 üzenetére
A játékok se veszteségmentesek, a textúrák, a hangok és még sok más dolog tömörítve van.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Steam Link és a Steam Controller igazán egyedi, de a Steam masinák csak az eddig elérhető windowsos megoldások másolatai.
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest