- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz huskydog17 #49 üzenetére
Ennyi? Kifogytál az érvekből és akkor jön a bullshit henger?
Ki mondott olyat, hogy a Valve valami újat talált fel? Ki mondott olyat, hogy nincs száz másik módszer amivel a PC képét kirakhatod a TV-re játék céljával?
Ez csak n+1 megoldás. Eddig is ezt hangoztattuk.
Menj aludni, vagy lapozgasd ezt.
-
huskydog17
addikt
válasz Stauffenberg #48 üzenetére
LOL
Már évek óta feltalálták a vezeték nélküli képtovábbítást (pl.: Wireless HDMI vagy WiDi) és a vezeték nélküli beviteli eszközöket. A Valve semmi újat nem talált fel, már régóta működő technológiákat ötvöztek, csak most ráöntöttek egy nagy adag marketing-et és hype-ot és most sokan azt hiszik, hogy ők találták fel a spanyolviaszt.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz huskydog17 #45 üzenetére
Értem és értjük, eddig is értettük. Csak éppen nem érdekel minket, hogy tömörített képkockákat kell nézni. Én egy fejlesztő barátomnál láttam élőben működni és egy vakteszten nem tudtam volna megmondani, hogy melyik a rendes HDMI-vel kiadott kép és melyik jön streamelve. Bár ha kimerevítem a képet és elkezdtem keresni a hibákat, talán. Talán. De lenne gyakorlati értelme egy ilyen összehasonlításnak?
Valóban vannak a rendszernek korlátai, de akit meg ez zavar az majd jól nem veszi meg és továbblép az életben. Majd madzagozik a 20 méter HDMI kábellel, ami mellé nem árt behúzni még 20 méter USB hosszabbítót, mert a kontrollert, billentyűzetet meg egeret valahova be kell dugni.
[ Szerkesztve ]
-
huskydog17
addikt
válasz TESCO-Zsömle #46 üzenetére
Oh Gott! Ez már szőrszál hasogatás mesterfokon. Tök jó, hogy te is teljesen másról írsz, mint amiről szó volt a hozzászólásomban.
Amit írtam egyértelmű, csak az nem érti, aki nem akarja érteni.[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz huskydog17 #45 üzenetére
A játékok se veszteségmentesek, a textúrák, a hangok és még sok más dolog tömörítve van.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
huskydog17
addikt
válasz Stauffenberg #42 üzenetére
Továbbra is teljesen félreérted amit írtad és azt is említettem, hogy a filmeket ne keverd a játékokkal, ezt is kifejtettem. Említettem, hogy pontosan tudom, hogy a filmek alapból veszteségesek, de nem erről beszéltem.
Megpróbálom még egyszer, tömören leírni: a PC VGA-ja/IGP-je veszteségmentes képet számol ki, amit digitális csatlakozó esetén veszteségmentesen küld a monitor/TV felé, így veszteségmentes képet látsz a kijelzőn.
Steam Link esetében egy alapból veszteséges eljárással tömörített képet kapsz a játékból, vagyis gyengébb lesz a képminőség, mint ha HDMI vagy egyéb digitális kábellal (DVI,DP) kötnéd össze direkten a VGA-t és a kijelzőt. Remélem így már érthető.Hogy jönnek megint ide a filmstúdiók? Játékok esetén egy veszteségmentes videófolyam több száz Mbit/s bitrátát igényel, ezt ki is próbáltam a saját gépemen. Ezért van szükség tömörítésre, 100 Mbit-es Ethernet-tel és még annál is lassabb WiFi-vel lehetetlen átvinni veszteségmentes képet. Ez nagyon hasonló ahhoz, amilyen az OnLive volt, csak annyi különbséggel, hogy a képet itt nem szerver, hanem a saját játékgéped tömöríti. Sajnos sok sajtó azt sem közli, hogy a 1080p/60fps kombót csak hardveres enkódolóval lehet elérni.
Erről fentebb egy tesztet is találsz, amit belinkeltem.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Ragnar_
addikt
válasz Stauffenberg #15 üzenetére
(Jah most látom, hogy Steamlinkhez lehet vezérlőt is csatlakoztatni, másogy nem is lenne sok értelme az igazat megvallva. )
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz huskydog17 #38 üzenetére
"Amúgy igen, ha én a gépemet összekötöm HDMI kábellel a TV-re, akkor a TV veszteségmentesen kapja meg a PC által küldött jeleket (képkockákat)."
Egy veszteségesen tömörített filmet fogsz kiküldeni a TV-re. Sőt, ha a BR lejátszódba raksz egy eredeti lemezt és arról játszod le, akkor is egy veszteségesen tömörített filmet nézel. Hozzáteszem a Blu-Ray szabványban rögzített bitráta is maximum 54 Mbps, de a gyakorlatban a filmek inkább 36-42 Mbps közé vannak szorítva.
Az ilyen 250 Mbps bitrátával nem tudom mi a bánatot akarsz elérni, ezeket stúdió körülmények között használják, otthonra nem tudom mit kezdenél te vele.
A Steam Link működési elve pedig, hogy a képkockákat a H.264 szerint kódolja és tömöríti, ezért kell a PC-től extra kakaó, hogy ennek a folyamatos renderelésével a játék mellett megbirkózzon. (szerk: látom ezt már te is megtaláltad). A képkockák minősége nem lesz rosszabb, mint egy profi házimozi rendszeren a mozifilmeké.
Úgy érzem te olyat akarsz elvárni a rendszertől, ami teljesen értelmetlen.
[ Szerkesztve ]
-
huskydog17
addikt
Ezek és ezek az információk pár kérdést megválaszolnak. Érdemes ezeket átolvasni.
A lényeg, hogy a kliens gép (amin a játék fut) valós időben enkódolja a képanyagot H.264 videófolyammá, vagyis veszteséges képtömörítés történik, ahogy sejtettem, máskülönben nem lehetne Ethernet kábelen átvinni a sok adatot.
"Streaming may not perform well when streaming to older systems with a single or dual core CPU and no hardware accelerated H264 decoding."
Nem tudom hogy akarják megoldani 1-2 magos CPU-knál a valós idejű enkódolást fixfunkciós hardveres enkódoló nélkül, ide valami brutál gyors szoftveres enkódolóra lesz szükség, amit még soha senki nem csinált. Szoftveres enkódolás még az én 3470-es Ivy Bridge négymagos procimon is diavetítésbe ment át. A szoftveres enkódolást utólag szokták csinálni. Az is érdekes ,hogy a legújabb Steam kliens csak QS és NV ENC támogatást nyújt, de AMD VCE-ről egy szó sincs. Ez így elég gáz.
Kár, hogy a fenti információkat 10-ből 9 sajtó nem közli az olvasókkal.
[ Szerkesztve ]
-
gekkoXT
senior tag
A SteamController akkor lenne igazán király, ha kompatibilis lenne a konzolokkal. Beprogramozod pc-re kötve, majd rátöltöd a profilt és utána menne xbox-al.
Én pc-sként képtelen vagyok megszokni a sima kontrollerrel való konzolos játékot. főleg fps-ben vagyok képtelen célozni. Ez a touchpad ez megváltás lehetne erre a célra.
-
Polllen
nagyúr
válasz huskydog17 #38 üzenetére
Nem feltétlenül van szükség veszteségmentes 1080p/60 fps-re.
Egy TV-t nem fogsz olyan közelről nézni, mint egy monitort, így nagyon észre sem fogod venni, ha ügyesen oldják meg a tömörítést.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
huskydog17
addikt
válasz Stauffenberg #36 üzenetére
Szerintem félreértettél. Én arra gondoltam, hogy a PC-n kiszámolt képkockák vajon veszteségmentesen át tudnak-e menni Ethernet kábelen 1080/60fps kombóval?
Amúgy igen, ha én a gépemet összekötöm HDMI kábellel a TV-re, akkor a TV veszteségmentesen kapja meg a PC által küldött jeleket (képkockákat). Tehát ha én elindítok egy videót a gépen, minőség és képkocasebesség vesztés nélkül tudom nézni a TV-n.
Ne keverd a játékokat a filmekkel! A játékok sokkal nagyobb bitárát, illetve adatforgalmat generál, mint egy film (mivel ez utóbbi alapból veszteséges, ahogy mondtad is, de ez már más téma, nem ide tartozik), mivel a PC a játékot valós időben számolja és veszteségmentes képkockát jelenít meg a VGA-d a monitoron. Ezeket a képkockákat vajon mind át tudja tolni az Ethernet kábel veszteségmentesen? Ha igen, hogyan?Egy filmnél kapsz maximum pár tíz Mbit/s bitárát, míg egy játék több száz Mbit/s bitárát generál 1080/60fps mellett. Néhány hete próbáltam ki kíváncsiságból és 1680×1050 felbontáson egy régebbi játékban 230 MBit/s bitrátát kaptam 60 FPS-en. Akkor mekkora lehet Full HD-n? Na ezt a több száz megabitnyi adatot kellene átlöknie az Ethernet-nek úgy, hogy közben az input információk is átmenjenek minél alacsonyabb késleltetés mellett.
#37: Hivatalos termék oldal szerint:
Wired 100 Mbit/s Fast Ethernet and Wireless 802.11ac 2x2 (MIMO) networking abilities
Vagyis 100 MBit/s elegendő. Na de hogyan küldd át másodpercenként több száz megabit adatot mindössze 100 MBit áteresztőképességgel? Ez csak úgy lehetséges, hogy valahol erős tömörítés történik.
Sokan közvetlen a játékgép mellett tartják a Router-t kb. 1 vagy 1,5 méteres kábellal összekötve. Ha használsz Steam Linket és a TV a másik szobában van, akkor sok méternyi új Ethernet kábel kell, hogy áthidalja a két szobát.
[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
válasz huskydog17 #34 üzenetére
miért egyébként nem lenne összekötve a router és a PC? De. akkor meg???
Nem értem mi nem érthető.
Ha meg tényleg csak gigabites hálózattal megy akkor max beírják a rendszer követelmények közé és annyi.
2015-ben már nem olyan nagy csoda a gigabites router, pláne nem nyugatabra. -
Stauffenberg
nagyúr
Te amúgy Full HD filmet is veszteségmentesen nézel a TV-n? Ha igen, hogyan?
Tömörített képet kapsz, ez nyilvánvaló, de nem értem ezzel mi a gond.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Na és mi van azokkal a felhasználókkal, akiknek csak 100 Mbit/s-es Router-ük van?
Szerintem a megcélzott célközösségnek nincsenek ilyen gondjai...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
huskydog17
addikt
De akkor a PC-t direkten össze kell kötni a Router-rel, vagyis ígyis-úgyis kell sok-sok méternyi kábel (vagy a PC-router között vagy a Router-Link között), ami áthidalja a két vagy több szobát. Ezen felül Ethernet kábelen hogy tud átmenni 1080p/60fps veszteségmentes kép és hanganyag? Na és mi van azokkal a felhasználókkal, akiknek csak 100 Mbit/s-es Router-ük van? Normális képminőséghez és sebességhez minimum Gbit-es Ethernet kell, de az említett 60 fps-hez lehet még az is kevés.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Stauffenberg #32 üzenetére
Pont ezt akartam írni. Aki Dell-t, HP-t, Alienware-t vesz, azok általában azért veszik, mert:
-Megtehetik
-Nem értenek a gépek összerakásához
-Kell nekik az a támogatás, ami a csomaggal járÉs ha belegondol, igazuk is van. Miért kéne egy mérnöknek értenie, hogy rakjon össze egy számítógépet? Ő csak bemegy a boltba, kér egy vasat tervezésre és fizet. cserébe -ha jó helyen él/vásárol- kaphat olyan 24/7 szerviz-szolgáltatást, hogy soha ne essen ki a munkából egy óránál tovább...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz huskydog17 #30 üzenetére
De téged semmi nem akadályoz abban, hogy olyan gamer PC-t rakj össze, amilyet akarsz.
A Steam Machine azoknak szól, akik erre nem képesek és ennek bizony felára van. Mint eddig is az előre épített konfigoknak, amiben semmi újdonság nincs.
-
Hunter2
addikt
válasz huskydog17 #29 üzenetére
"Na de a PC-vel hogyan/min keresztül kommunikál?"
Egyértelmű, etherneten a helyi hálózaton át.
-
huskydog17
addikt
Most néztem a CB és a PCGH beszámolóit. Nézzük csak:
Zotac Zbox NEN SN970: Intel Core i5+Geforce 970M -> 1100 euró!!!
Alienware Alpha csúcsmodell: Intel Core i7+Geforce 860M -> 940 euró!!! Itt ráadásul a GPU-t nem is lehet cserélni.
Mindkettőben HDD van és nem SSD. Ez így még viccnek is rossz!
Szerintem az év legnagyobb lehúzása a Steam Machines!
[ Szerkesztve ]
-
huskydog17
addikt
Több videót és leírást megnéztem, de nekem sajnos még mindig nem világos pár dolog a Steam Link-kel kapcsolatban:
- A Steam Link ugye a TV-vel van összekötve (HDMI), valamint a Router-rel (Ethernet). Na de a PC-vel hogyan/min keresztül kommunikál? Feltéve persze, hogy a PC és a TV két külön szobában vannak, mert ugye erre találták ki.
- A veszteségmentes képátvitel hogyan működhet? Sok router 100 Mbps sebesség a maximum, ami túl kevés ehhez, így csak erősen tömörített kép mehetne át, még kábelen is.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #26 üzenetére
Hagyd, nem értik. A statisztikák szerint még 37 kommentelő jön visszaolvasás nélkül és teszi fel ugyanezt a kérdést.
-
K0vasz
aktív tag
"A Steam Link tehát egy streamelő a PC és a tévé között. A felhasználó a nappaliból kéri a tartalmat, az a hálózati kapcsolaton keresztül eljut a PC-re, majd onnan a kiszámolt képkocka és hanganyag visszakerül az eszközbe, amely így megjelenik a tévén."
Nem akarok trollkodni, de nem egyszerűbb a gépet a tévé mellé rakni, és összekötni egy HDMI-kábellel?
-
Stauffenberg
nagyúr
Jó, fordítsuk meg: Szerinted képtelenség, hogy a PC játékos a nappaliban, kanapén elterülve akarjon játszani, mint egy konzolos gamer.
A Steam Linket meg nem kell félreérteni. Ez tovabbra sem kizárólagos módszer a kép megosztására a TV felé, csak egy a sok közül. Ha te 20 méternyi HDMI kábellel akarod, akkor úgy csinálhatod. Ha te laptoppal akarod fogadni a streamet (vagy azzal játszani a TV-n) akkor úgy használhatod.
Ha meg egyáltalán nem akarsz mindenki szeme láttára, üvöltő gyerek meg csörömpölő asszonyság mellett játszani, akkor továbbra is ott a PC az eldugott biztonságos sarkodban.
-
joysefke
veterán
válasz Stauffenberg #19 üzenetére
A PC GAMER MONITOR ELŐTT ÜL AZ ASZTALÁNÁL! - Joysefke evangéliuma
köszönöm
De ettől még nagyon nem ezt mondtam...
-
AnonyX
tag
-
Hegasus
senior tag
a streameléssel nem vagyok teljesen képben, szóval valaki felhomályosítanai? a win10-el jött olyan lehetőség ugye hogy win10et futtató készülékek között mehet a streamelés minden mennyiségben (asztali gép, xbox, telefon, tablet, laptop), de tvn még nincs win10, szóval semmilyen módja nincs, hogy egy wifis okostvre mindenfajta készülék nélkül streameljem az asztali gépen futó játékot, és tvn irányítsam? meg filmet se lehet streamelni készülék nélkül?
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
Stauffenberg
nagyúr
Végre valaki elég tökös ahhoz, hogy felvállalja, csak neki, kizárólag neki, egyedül neki, megmásíthatatlanul neki, kétségbevonhatatlanul csak neki van igaza annak megítélésében, hogy mi az agyatlan és mi a nem agyatlan koncepció!!
Köszönöm!
A többiek túl nyuszik előállni ezzel, szóval mától hivatalosan a te igéd az egyetlen igazság a földön!
Véssétek feleim kőtáblára az alábbit:
A PC GAMER MONITOR ELŐTT ÜL AZ ASZTALÁNÁL! - Joysefke evangéliuma
-
joysefke
veterán
válasz Baggins86 #13 üzenetére
Semmit, marhaság az egész, legalábbis szerintem...
Valamelyik nagyokos kitalálta, hogy a PC gamer márpedig a nappaliban, mindenki szeme előtt, gyereksírás, a szaba-konyhában csörömpölő feleség etc közepette akar játszani, így most nyomatják ezt az agyatlan koncepciót.
Mégis mi a realitása annak, hogy egy szabvány szerint max 15, a gyakorlatban akár 20m-t áthidalni képes HDMI kábel nem elegendő, illetve ha valaki itt is ott is használni akarja a gépét, az nem rendelkezik egy laptoppal amit ott helyben rá tud dugni a TV-re? Nyilván lesznek ilyen felhasználók, de nem ők fognak nyarat csinálni.
A Steam kontrollerre viszont kiváncsi vagyok. Ha összehoznak visszamenőlegesen egy X360 kontroller kompatibilitást, és a kontroller tényleg jó, akkor éppen annak lehet haszna...
-
laceszgamer
addikt
Alapvetően egyik sem hozott lázba, bár a kontroller meg a link cucc még hasznos is elhet sokaknak, de a pc má valahogy totál felesleges kategoria ilyen téren. Bárki össze tudja állítani darabokból is, és valószínű olcsóbban jön ki.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Baggins86
aktív tag
Én totál nem értem ezt a Stem linket. Ez miért jó? Mit nyerek vele ahhoz képest, ha mondjuk egy HDMI kábellel közvetlen a TV-re kötöm a PC-t?
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Szerintem ez nem alternatíva a steam linkre, maximum akkor, ha a TV és gép nincs túl messze egymástól, hiszen az irányítást is meg kell oldanod.
Csak pc-notebook között próbáltam a stream-t, ott jól ment. Szóval én ehelyett inkább egy win-s htpc-t raknék a TV alá. Az is képes fogadni a stream-t, de mellette még kiszolgálja a médialejátszó szerepét is.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Egon
nagyúr
Gyanúsan kevés szó esett a cikkben a Steam Machine-kről, így utánanéztem, és nem csalódtam...
Egyelőre (?) három gyártó termékeit lehet megvásárolni a Steam-en, általában többféle kiépítésben. Ami közös bennük: Intel proci, nVidia vga. AMD egy szál se (legalábbis én nem találtam)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
addikt
A steam link életképes ötlet, a kontroller sem rossz, de az os-en van még mit faragni, hogy életképes versenytárs legyen win mellett..
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
anulu
félisten
remelem a hardware surveyben kulon fogjak merni a Steam masinakat. kivancsi vagyok, h mennyi embert talalnak, akinek megeri. (es nem rak a vasarlas utan win-t ra...)
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
SityiSXT
őstag
Shadow of Mordor - SteamOS 2.0 vs Windows 10 benchmark - Egyelőre úgy tűnik, jobb Windows mellett maradni. Persze ez egyelőre csak egy játék, meg még az elején vagyunk, na de akkor is: AAA játékot nem fognak alapjaiban újraírni, hogy a SteamOS-nek (és ezzel a Linuxnak) maximálisan megfeleljen, ha pedig egy port ennyit tud, akkor elgondolkodtató, hogy ennek igazából mennyi értelme van így.
Szerk.: Ez a forrás részletesebb (innen szedte az első linkem is), itt van Source is és Metro Last Light Redux - hasonló eredménnyel.
Szerk.2: A PH nem gondolkozik egy hasonló teszt tető alá hozásán? Csak hogy alátámasztani vagy megcáfolni lehessen az Ars Technica méréseit, esetleg több konfiggal...
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
a Steam Link mint ötlet nem rossz, de 55 dollár, vagyis több, mint 15 ezer Ft-ért megveszed mondjuk ezt, és ugyanott vagy, cserébe nem terheled a gépet a steameléssel.
persze a Steam Link mellett szól az egyszerűsége, ez vitathatatlan.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
félisten
A kontroller kéne... a többit perpill nem tudnám mire használni.
-
Robert07
aktív tag
válasz Stauffenberg #2 üzenetére
Azt lehet tudni, hogy van-e benne valamilyen GPU-s gyorsítás vagy csak a processzort használja az enkódoláshoz? Ja, és kíváncsi lennék, hogy "sima" windowsos asztallal működik-e, továbbá a non-steames (nem feltétlenül warez) játékok működnek-e vele.
-
berVi
senior tag
Hat mondjuk ha uj termekkel jossz ki, nem art, ha van piaci res, amit be akarsz tolteni. Az, hogy kihozol egy n+1-edik ugyanolyan PC-t, az nem erdekes, az egy semmi.
Mas kerdes, hogy ezt mar a bejelentes napjan lehetett tudni, ugyhogy meglepo valoban nincs benne.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Stauffenberg #2 üzenetére
Az eddigi tesztek alapján eléggé vegyes lett a végeredmény. Ráférne egy ráncfelvarrás. Én pl élből cserélném az összes gombot valami puhábbra és valahogy a gázkarokat is kitolnám kicsit, hogy legyen némi mozgásterük, mert így eléggé értelmetlen az analóg voltuk.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Stauffenberg
nagyúr
Szerintem is a Steam Link a leginkább életképes az összes közül ha már valaki rendelkezik egy kellően erős PC-vel.
Több teszteben is olvastam, hogy LAN esetén 0,1 ms körüli a válaszidő (vagy még ennyi sem), de Wi-Fi kapcsolattal is bőven a televíziók átlagos válaszideje alatt marad. A gondot inkább az jelenti, hogy a PC teljesítményéből nagyon sokat kiharap a Full HD stream renderelése, így aki folyamatos 60 fps-el akar játszani, annak nem árt ha a konfigurációja jócskán túl van méretezve az adott játék igényeihez képest.
Már nagyon megtapogatnék egy Steam Controller-t is, mert nagyon agyalok a PC fejlesztés és az új konzol között.
-
kac
csendes tag
"a Steam masinák csak az eddig elérhető windowsos megoldások másolatai"
Ezt nem értem, mit vártál, atom rakétákat!?
Előre összerakott PC-k, amin garantálják, hogy fut a win, vagy jelen esetben a linux...
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM