- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Projektor topic
- Asztrofotózás
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Jim Tonic #13 üzenetére
Vannak kis vállalatok is.
A harmadárat meg mutasd légyszi, mert én is vennék egyet.
A hírhez:
A korábbi DLK NAS-okkal az volt a gond, hogy elég szánalmas volt a sebességük így tényleg nem érték meg az árukat.
Ha ez felveszi a versenyt sebességben, megbízhatóságban stb. a versenyt a Qnap, Synologic vagy a Thecus hasonló termékeivel akkor nincs is túlárazva.
Persze én inkább azokat választanám azonos ár mellett. -
aram01
nagyúr
olyan mint egy mélyláda
-
Ezt jól belőtték a semmibe. Ráírták, hogy vállalatoknak jó, hogy magyarázzák az árát, de oda szerintem baromira nem jó, a plebsnek meg drága.
A legjobb, hogy harmadáron hasonló eszközök vannak.
Ez egy vicc. -
TOM-202
senior tag
Ez otthonra draga és felesleges lenne, de vállalati környezetben nagyon hasznos tud lenni.
-
.mf
veterán
Mitől lenne ez SAN?
-
Jók ezek a masinák, bár ezt már kicsit drágának érzem.
Én ennek csak egy kis testvérét a 320-ast használom, annak az árából még nem lehet semmilyen kis fogyasztású "szervert" összedobni, így szerintem az kicsit jobban megéri. Persze tudom, minden szentnek maga felé hajlik a keze.
Aki ilyen vásárlásán gondolkodik, az azért járjon utána a specifikációknak. Nem tudom ennél mi a helyzet, de a 320-as bizonyos nyomtatókat nem támogat, így a konica minoltánkat sem tudjuk használni róla. Tehát a print szerver funkció ugrott.
Belső hálón viszonylag "gyors", weben keresztül már nem annyira, nem árt mellé kicsit nagyobb feltöltési sávszélesség ha távolról szeretnénk használni.
Talán itt már orvosolva vannak ezek a bakik, de nem árt utánakérdezni előbb.
-
radi8tor
MODERÁTOR
legkritikus?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Újabb taggal bővült a hibrid NAS-SAN eszközöket tartalmazó ShareCenter Pro termékcsalád.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- Peugeot, Citroën topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Gitáros topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen autót vegyek?
- Hardcore café
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Gigabyte AORUS 2TB M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest