Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
-
L3zl13
nagyúr
válasz Jim Tonic #13 üzenetére
Vannak kis vállalatok is.
A harmadárat meg mutasd légyszi, mert én is vennék egyet.
A hírhez:
A korábbi DLK NAS-okkal az volt a gond, hogy elég szánalmas volt a sebességük így tényleg nem érték meg az árukat.
Ha ez felveszi a versenyt sebességben, megbízhatóságban stb. a versenyt a Qnap, Synologic vagy a Thecus hasonló termékeivel akkor nincs is túlárazva.
Persze én inkább azokat választanám azonos ár mellett.Aki hülye, haljon meg!
-
aram01
nagyúr
olyan mint egy mélyláda
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
nagyúr
Ezt jól belőtték a semmibe. Ráírták, hogy vállalatoknak jó, hogy magyarázzák az árát, de oda szerintem baromira nem jó, a plebsnek meg drága.
A legjobb, hogy harmadáron hasonló eszközök vannak.
Ez egy vicc.[ Szerkesztve ]
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
TOM-202
senior tag
Ez otthonra draga és felesleges lenne, de vállalati környezetben nagyon hasznos tud lenni.
-
-
.mf
veterán
Mitől lenne ez SAN?
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
antikomcsi
veterán
Jók ezek a masinák, bár ezt már kicsit drágának érzem.
Én ennek csak egy kis testvérét a 320-ast használom, annak az árából még nem lehet semmilyen kis fogyasztású "szervert" összedobni, így szerintem az kicsit jobban megéri. Persze tudom, minden szentnek maga felé hajlik a keze.
Aki ilyen vásárlásán gondolkodik, az azért járjon utána a specifikációknak. Nem tudom ennél mi a helyzet, de a 320-as bizonyos nyomtatókat nem támogat, így a konica minoltánkat sem tudjuk használni róla. Tehát a print szerver funkció ugrott.
Belső hálón viszonylag "gyors", weben keresztül már nem annyira, nem árt mellé kicsit nagyobb feltöltési sávszélesség ha távolról szeretnénk használni.
Talán itt már orvosolva vannak ezek a bakik, de nem árt utánakérdezni előbb.
-
radi8tor
MODERÁTOR
legkritikus?
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- Újszerű Kingston SSDNow UV400 480GB SATA3 SUV400S37/480G -2,5 SSD meghajtó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 99.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest