Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
te valoban ennyire nem vagy jartas a temaban, hogy tenylegesen azt hiszed, amit a lulzsec csinal, az feltetel nelkul jo?
a hekkeles es ddos kozti kulonbseget ugyan szepen leirtad (es itt kerek elnezest, amiert ilyen felelotlenul fogalmaztam es hekkelest irtam), viszont ez tovabbra sem erv arra, hogy miert is jo (bar abbol, hogy ezzel szorakoztal, ad par otletet, miert is allsz mellettuk....)
hacsak nem az akart lenni az ervelesed, hogy "mert miert ne?", amely esetben annyit tudok mondani, hogy "mert miert ne rugjak fel az utcan minden masodik szembejovo kismamat" - mindezt anelkul, hogy a cia-t kismamakhoz hasonlitanam - az ervelesen van a hangsuly, nem a celponton -, mielott belekotsz
az 1500 ember valoszinuleg nem a ddos tamadashoz kellett, ahhoz gyanum szerint megvan az infrastrukturajuk"...hogy a lulzsec jobb, mint valaki más? nem biztos, de legalább nyilvánosságra hozta, hogy mit tett, és milyen könnyedén.
az, hogy bemaszkalhattak a sony-hoz, valoban eleg gaz, viszont ennel is nagyobb problema, hogy az adatokat nyilvanossagra hoztak
#55-ben (amibol csak a cia betuszot fogtad fel) kifejtettem, hogy ezt nem csak igy lehet, nem igy kell
masok - akiknek tenylegesen az it biztonsag a celje - meg tudjak oldani kulturaltan, de ez a csurhe lathatoan sajat szrakozasara okoz kart masoknak
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- HBO Max
- Motoros topic
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Peugeot, Citroën topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest