Hirdetés
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
IBel
csendes tag
válasz
der medve #47 üzenetére
Szerencse, hogy nem vagy bíró. A fentiekben ismertettem néhány mentő körülményt.
-
der medve
csendes tag
Rampage jó. Nem játék adaptáció (melyik filmje volt az?!), a többiért kötél általi halálra ítélném ezt az ürgét.
-
ViZion
félisten
Uwe Boll for President! Nincs vita, Ti mondjátok a magatokét, én meg az IGAZAT!
Uwe a király! Asylum is király! Éljenek a homokcápák, a Tevepókok, Dude és az egy gombbal kikapcsolható terminátorok!Aterra: profi narrátor, minőségi videó az első lépés, hogy legalább végignézzék. Két langyos sörért vmi angolszakos egyetemista felmondja, sokkal igényesebben. Szurkolok, h összejöjjön
-
KisDre
senior tag
Inkább ez:
Aterra kickstarter
Egy jó kickstarter(magyar játékfejlesztés, csapat tagja vagyok)
VVVaVe fb oldala, játék sorsolás
-
L_ajos
őstag
YES! IMÁDOM! ( szóval, öö:
)
-
bali93
tag
Csak A király nevében c. "csodálatos" alkotását láttam, amire azt mondták, hogy az egyik legjobb filmje... Okés, hogy a DS-ból készült, de hogy a filmben is Farmernek hívják a főszereplőt (Nem is értem, hogy Jason Statham ezt hogy vállalta be
), az már több mint gáz...
-
Jhonny06
veterán
A Postal abszolút hozta a játék színvonalát. Baromság, de szórakoztató. Ha ezt hasonlóra meg tudja csinálni, akkor áldásom rá. Amúgy látszik, hogy nem fog összegyűlni a pénz, kora délután óta alig pár dollárral növekedett. Hiába van még 2 hónap, a népszerű dolgoknál látszani szokott, hogy milyen ütemben növekszik a pénz, itt nincs ilyen.
-
Slade92
aktív tag
"B" kategória királya!
-
tonerz
aktív tag
Ennek az embernek nemhogy pénzt, de egy pohár vizet se adnék
-
-
Dr. Akula
félisten
Van aki erre pénzt ad?
-
ViZion
félisten
Uwe ezt üzeni a fanyalgóknak:
-
ASTON117
tag
És már 8000 dollár összegyűlt, az emberiségbe nem lehet elégszer csalódni.
-
banhammer
veterán
A Postal szerintem többször is nézhető
volt. -
na most lehetne egyértelműen tudtára adni hogy neki nem kell filmet csinálnia semmiből nemhogy játékokból és jól megtámogatni egy nulla összeggel.
-
WongFeiHong
senior tag
Rampage tényleg jó filmje. Nekem az Alone in The Dark is tűrhető volt,igaz köze nincs a játékhoz.
A BloodRayne viszont nézhetetlen.
-
Televan74
nagyúr
Ha valaki hisz benne és támogatja, akkor úgy is lesz film, akármilyen tehetségtelen is.
Bár nem emlékszem hogy láttam volna egy filmjét is, de valakinek biztos tetszenek. -
Xerxész
őstag
Igeeeen, a német gagyigyáras visszatér!
Most komolyan, olyan szegény lenne a világ nélküle, ő egyszerűen csak KELL!!!Azt próbálom már jó ideje megfejteni, hogy hogy volt képes összeszedni olyan neveket A király nevében c. filmjéhez, mint Jason Statham, John Rhys-Davis, Ray Liotta, Burt Reynolds, Ron Perlman, Clair Forlani, Kristinna Loken, Leelee Sobieski. Ha nem is giga-, de mindenképpen említésre méltó nevek...és együtt, egyszerre szerepelnek egy Boll filmben.
Ami sikeredett egy laza 3,8-asra.
-
-
IBel
csendes tag
Néhány méltatlanul kevéssé ismert, teljesen nézhetőnek vagy akár egészen jónak is minősíthető Uwe Boll film:
Tunnel Rats (a vietnámi háborúról)
Assault on Wall Street (a bankárok görénykedéseiről, és igen, visszanyal a fagyi)
Stoic (börtönfilm az álságosságról és az álszentségről)
Rampage (na ez egy ritka g*ci kis k*afiról szól)
Ha az elkövetkező filmjei között is lesz pár legalább ilyen, akkor van értelme támogatni.
-
Jose73
tag
A Rampage című filmjét anno valahogy nem sikerült elrontania, értékelhető alkotás. Sajna a többi (számomra) nem.
-
Kanczy
veterán
NEIN!
-
sTERNI
senior tag
Lehetne valahol gyűjtést rendezni, hogy ne forgasson több filmet?
Edig: orichalcos már megelőzött :/
-
atidzsiforc
őstag
Elfogyott az arany?
[link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hova kell utalni, ha nem akarok folytatast?
-
Spancho
senior tag
A house of the dead filmje is jó volt
Simán össze fog jönni neki ,tegnap DU még csak 5.000$ volt most meg 8,5k és 58 nap van mégÉs ez azért nem rossz
'The money goes all for cocaine for the stars down the nose.' -
danikollar
őstag
Ez az ember.......
-
tomee007007
addikt
Mindenemet felajánlom, csak hogy a "mester" ismét nagyot alkothasson
Egyébként a Postal nézhető volt, a többit inkább hagyjuk.....
-
ViZion
félisten
+1
Pontosan. A Postalban -ha lerántjuk róla a véres külsőt- elég komoly társadalomkritika is van, ahogy a játékban is. Bármi f@szt istenítünk, mert a reklámok azt mondják ez kell. A tragédia kevés, annak ütnie kell, mert a nézettség a fontos (amikor a gyerek holttesteket egybecibálja a riporternő...). Mintha csak az esti híradó lenne... (Hasonlóan bújtatott "ítélet" van a Shaun of the dead, magyarul a botrányosan gagyi haláli hullák hajnala címmel megáldott filmben). De ezeken túl marha vicces is volt, az ezer apró majom...
azóta is szállóige.
-
A Bailout sem rossz.
-
satz18
őstag
Sztem is a postal volt az egyetlen aránylag jó filmje a csávónak. A blood rayne volt szerintem a legrosszabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Uwe Boll nem ismer lehetetlent, ezért gyűjtést indított a Kickstarteren, hogy elkészíthesse a Postal 2 filmet.
- Fejtörők, rejtvények, feladványok
- Futás, futópályák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ingatlanos topic!
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest