Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arthuro_Adam
őstag
A gsmarenara felrakott képek alapján kicsit az N9-re hajaz a rendszer

-
tomistarkapi
tag
candy bar qwerty ha ilyen nem lesz akkor rá lehet nyomni a tutó lakatot a waterlooi gyár kapura
-
Cyberpunk
félisten
Azért jöjjön csak qwerty-vel is.
Valami 4,5"-os jószág minimum jöhetne nekem is akkor cserélném a Note-ot rá azonnal. Nekem kéne a qwerty, sokkal jobb mint a virtuálison pötyögni, igen a swipe-nál is. BT-s cucc felejtős, mivel menet közben nem jó. A rendszer is jó, ha kicsit tupíroznak a QNX-en még. (Vagyis ja tupíroztak.) Simán ott lenne a helye a másik három mellett. -
Cyberpunk
félisten
Hát egy 4"+os 5 soros slide qwerty-s BB jöhetne. Tuti vétel lenne.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mercedes topic
- OLED monitor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Nintendo Switch
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 32GB DDR4 / RTX 3070 8GB / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Valami 4,5"-os jószág minimum jöhetne nekem is akkor cserélném a Note-ot rá azonnal. Nekem kéne a qwerty, sokkal jobb mint a virtuálison pötyögni, igen a swipe-nál is. BT-s cucc felejtős, mivel menet közben nem jó. A rendszer is jó, ha kicsit tupíroznak a QNX-en még. (Vagyis ja tupíroztak.) Simán ott lenne a helye a másik három mellett.