- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ugyanaz, mint a Win10-et megelőző windows-okkal: A külső fejlesztők eléggé hanyagul írogatták meg hozzá a drivereiket (1-2 gyártót kivéve) és/vagy elég lassan tudatosult bennük, hogy új driver modellt kaptak és ahhoz kell(ene) alkalmazkodniuk, illetve a szoftverek egy része sem kompatibilis vele. Ha te olyan cuccokat/programokat hasznáálsz, amiket ez a probléma nem érint: a saját szempontodból nézve hibátlannak tűnhet a Win10 (nekem is van pár ilyen ismerősöm, akik roppant nagy megelégedéssel használják) de én pl. visszatértem nemrég win7-re, mert állandóan és napi szinten felb@szott. Pl. beállítok valamit, megjegyzi egy ideig, majd pár következő újraindítást követően visszaáll egy saját maga által megálmodott értékre. Ez most programokra és driver beállításokra is értendő. Aztán ott van az az érzés (és tapasztalat) hogy olyan, mintha "külön életet élne", eléggé agresszíven, sok dolgot pedig egész egyszerűen kivettek a felhasználó kezéből, ami az eddigi windowsokban megszokott volt, állítani sem lehet maximum trükközéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- GAINWARD GeForce RTX 2060 SUPER GHOST
- ELADÓ: Sapphire PULSE Radeon RX 7800XT Gaming 16G - Garanciával - 1 napos AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi