-
PROHARDVER!
Általános kérdésekre választ gyorsabban kaphattok a fő UPC topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
A korábban elhangzottak alapján ráálltam az 1-es csatornára és indítottam egy újabb keresést úgy, hogy átállítottam teljesre (a "gyári" Hálózatról), eredmény: 198 digitális csatorna. Ez után ismét lefuttattam egy keresést úgy hogy nem piszkáltam el, az eredmény: 202 digitális csatorna.
Úgy láttam előbbi módszerrel 6, utóbbival 8MHz-enként ugrik, hogy a közte lévőket keresi-e azt nem tudom. A korábban nevezett két csatorna egyik módszerrel sem jött be.
"Nekem még mindig nincs a Duna HD, Duna World HD, m1 HD, m2 HD négyes (tehát amik 610 MHz-en mennek)..."
Nálam nincs velük gond. Nekem is C530-am van (csak LCD) és nem lakunk messze egymástól, itt a csatorna-exportom próbáld meg importálni. De előtte azért a biztonság kedvéért csinálj te is egy exportot.
Új hozzászólás Aktív témák
Általános kérdésekre választ gyorsabban kaphattok a fő UPC topikban.
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged