-
PROHARDVER!
Általános kérdésekre választ gyorsabban kaphattok a fő UPC topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz Meglivorn #50 üzenetére
Pedig pont az általad linkelt oldalon van a digital bronze és goldnál is a +1000ft a díjcsomagon felül mind a kettőnél a kártyaolvasóért.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
A bronze csomag az nem az sd csomag?
Amúgy a hd olvasó felára sem érthető, hogy miért létezik, mivel az olvasó maga ugyanaz, és a hd csomagnak eleve magasabb a díja.
Mindegy, mindeközben dvb-t platformon lesz ingyenes 3d.
Bele se merek gondolni erre mekkora felárat fog rakni a upc.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
ChipKng
aktív tag
A Rucomnál már régóta működött a CI kártyás megoldás, mikor a UPC megvette a céget, gondolom ők is láttak benne lehetőséget.
Nem. A kartyas szolgaltatas hollandiaban - szinten a UPC-nel - mar tobb mint 1 eve mukodik. Rakerdeztem a UPC-nel, hogy mikor szandekoznak ezt nalunk is bevezetni es azt az infot kaptam, hogy 2012 elejen. Csak a mi agyunkat huztak, mert valahol meg le lehetett huzni meg 1 bort ugyanazokrol a mediaboxokrol amiket ott mar kidobaltak. Ugyanezt csinalta a T-com az ISDN-el anno. Sima uzletpolitika, ennyi.
Mint korabban irtam, nem kell +1000 forintot fizetni ha ugyanazokat az SD adasokat akarod nezni amiket idaig. Jo lenne ha ezt kijavitana valaki a cikkben, mert igy felrevezeto. A box-ot meg az ugyfelszolgalaton kell leadni. Majd gondolom viszik tovabb megkeletebbre ujabb bort lehuzni.
2B OR NOT 2B that is FF
-
zsigus
őstag
Nem, a Bronze és a Gold a csatornák számában különbözik, ugyanúgy plusz összeget kérnek mindkettőnél a HD csomagért.
A HD csomagokért sajnos mindenhol felárat kérnek, és nem az olvasó, hanem a letiltott csatornák miatt. Ott húznak le mindenkit ahol tudnak, de ez sajnos minden szolgáltatóra jellemző itthon... Ahogy korábban írtam a T-Home 3db HD-s csatornáért (+M1, M2-ért) kér +2000 Ft-ot "HD csomag" néven, de ez még minicsomagnak is kevés szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Destructo
senior tag
Köszi a cikket!
-
szp1
addikt
A v...anetnél már 2 éve lehet kérni CI modult a sima box helyett, ráadásul bérmentesen.
A legnagyobb előnye, hogy a HD adásokhoz nem kellett bérelni havi 1500-ért a HD képes box-ot, amellett persze, hogy a TV-m tunerje sokkal jobb, mint a szolgáltatói box-é...és agyő 2 távkapcs.Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
bambano
titán
a műsorgyártók nem adják el úgy a műsort a terjesztőknek, ha nem vállalják a kódolást. ez nem az upc sara.
egyébként vicces, hogy rendes helyen a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges cuccokat adják, itt meg fizess érte. ez sima burkolt áremelés. az upcot könyvelők vezetik...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Petya25
őstag
válasz Meglivorn #50 üzenetére
Sose volt SD boxom, Rubicomnál CI kártyával jött az ingyen digi csomag + pár ingyen HD adás. UPC meg kiküldi az SD boxot amit nem kértem, viszont ha szeretnék pár HD csatronát box nélkül akkor ez így ugye nem okés. Ezt váltja ki a +kártyadíj +hd csomag díj. Milyen jó, hogy átvett minket a UPC....
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
pinnacle
nagyúr
A Diginél, a csatorna frissítés után kellett Svédországra állítani (addig Finnország volt, de gondolom Svédország is jó lenne), mert pl. a HD csatornák mindig eltűntek. Svédországra állítva meg van adva egy szolgáltató, de másikat is lehet választani.
Nekem is a PaceHD boxért kellett fizetni +1000Ft-t azt nem mondták, hogy ezért a HD csatornákat is foghatom, külön kellett kérnem az aktiválást. Erről a lehetőségről délelőtt tudtak, délután már nem.
ChipKng neked G20-as LCD-d van? Országot meg kell adni?
Akkor én simán kérhetek egy mediacardot a PaceHD helyett és plusz költségem sincs. -
Attici
őstag
Szerintem nincs értelme azért a pár HD adásért +1000Ft-ot fizetni havonta.
Majd, ha az összes HD lesz!"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
vasii
senior tag
Akkor most a sima CI-s TVknel lehet h mukodnek, lehet h nem?
-
ChipKng
aktív tag
@vasii: Itt van a nem hivatalos lista a mukodo keszulekekrol.
@pinnacle: Igen, Pana Viera G20-as plazmam van (nem a rapper ). Csehorszagot adtam meg es azzal az EPG is teljesen rendben van. Ha vegzett a hangolassal utana allitsd at az alapertelmezett nyelvet es a feliratot magyarra, hogy a Paprika se csehul szoljon mikor odakapcsolsz.
[ Szerkesztve ]
2B OR NOT 2B that is FF
-
Meglivorn
aktív tag
Az más kérdés, én is írtam. Azért maradok az SDnél. A 10 csatornából az m1, m2, Duna alap kellene legyen, a 3 sportcsatorna nem érdekel. A Sundance nemtommi, maradna 3 amit nézek is. Röhej.
Miközben a TVben mutatott sorozatok gyakorlatilag mindegyike rég HDban de legalábbis widescreen adásban fut. -
pinnacle
nagyúr
Köszi! Nekem G20 LCD-m van, de remélem ez nem probléma. Már meg is rendeltem, mondták, hogy van HD-s meg SD-s kártya. Ha nem jó legfeljebb visszaviszem. Nem lesz plusz költségem, csak az 1 év hűségem 2 hónappal tovább tart.
Először le kell futtatni a keresést azután bedugni a kártyát? Gondolom nem kell újraindítani a keresést. Régebben is csináltam ilyen DVB-C tuneres keresést, szerintem Magyarországra állítva, megtalált mindent, de kiírta, hogy kódolt, ezért kell a kártya. Egyébként nem tudom, hogy miért nem a DIGI-s egyszerűbb megoldását választották. Remélem itt is szabadon tudom rendezni a csatornák sorrendjét.[ Szerkesztve ]
-
speederiii
tag
Engem az érdekelne, hogy ha a TV tud USB-re felvenni, akkor ezzel a medicarddal tudok-e egyszerre egy csatornát felvenni és egy másik csatornát nézni, illetve timshifting működik-e?
Konkrétan pana gt30-as tv-ről lenne szó, azzal esetleg próbálta vki?
Köszi
-
Straw
senior tag
-
lapa
veterán
válasz speederiii #70 üzenetére
én úgy gondolnám csak ha azonos transzponderen vannak. de lehet hülyeség. én ennyi pénzért inkább a sky hd-t rendelném meg, ott bámulatos módon egyszeri plusz lóvé a ci modul. mondjuk hogy az usb-s linuxos tunerrel megy-e majd, az kérdéses.
[ Szerkesztve ]
-
Petyb00
aktív tag
Csak egy észrevételem volna a témában CI és a CI+ nem összetévesztendő, bár kompatibilisek, de CI mégsem ugyan az min t a CI+ utóbbival lehet kódolt adást is fogni, míg az előbbi ezt nem tudja.
Tehát ha a TV-d tudja a CI-t és beleraksz egy CI+os kártyát érhetnek meglepetések.
P.
-
unclefucka
senior tag
Amint megláttam, hogy van ilyen szolgáltatás, egyből hívtam az ügyfélszolgálatot.
Mondtam nekik, hogy nincs a készülékem a listán, de működnie kell.
Elég "rugalmasan" kezelték a dolgot:Végül is abban egyeztünk meg, hogy a szokásos 1300,- Ft-os kiszállási díjért kijön a fazon egy Media Card -al és kipróbáljuk, ha megy elviszi a SetTopBox -ot, ha nem megy, akkor marad minden a régiben.
Ennyi pénzt röhögve megér, hogy kipróbáld a TV-det egy ilyen kártyával, ha kell.
Szvsz kéne importálni egy nem hivatalos listát a PH! -ra is, én csütörtökön megírom, hogy megy-e a cumó a TV-mel, vagy sem.
Üdv.: M
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
sikolymester
csendes tag
Azoknak, akik nem értik, hogy miért nincsen az a vastag valami beépítve a TV-be:
Az a ci modul, ami az adás titkosítását oldja fel. A vékony kártya pedig egy azonosító számot hordoz. Mivel a szolgáltatók nem estek a fejükre, tudják, hogy minden titkosítás csak ideig-óráig biztonságos.
Értsd: feltörik jövőre az idén meg működő titkosítását, így minden Pistike ingyen nézheti a HBO-t egy warez CI kártyával. De nem baj, mert jön az új titkosítás egy új CI kártyával (az a vastagabb kártya) és az HBO megint titkosítva van Pistike elől. -
kezdő
senior tag
WOW!
2012-ben sikerült odáig eljutni, hogy plusz pénzért használhatja az ember a drága pénzért megvásárolt TV-jében lévő tunert!
Micsoda fejlődésnek lehetünk a tanúi!!! -
jerry311
nagyúr
A DIGI-nek meg eladjak ugyanazt a csatornat kodolatlanul?
De maradjunk cegen belul...
UPC analogon nezheti Pistike 3 TV-n a valo vilagot, digitalison meg csak akkor ha fizet a 3 dekoderert?
Ezt te sem gondolod komolyan, ugye?Csak is azert megy a kodolas, hogy megegy bort lehuzhassanak mindenkirol, aki digitalis TV-t akar.
-
nagyúr
válasz speederiii #81 üzenetére
nem kérnek el, csak a hd-csomagért...
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
ChipKng
aktív tag
Ha neked a Magyarorszagnal engedelyezi a keszulek a DVB-C-t, akkor nem kell Csehorszagra allitanod. Nalam sajnos magyarnal csak DVB-T van es ez a trukk kell ahhoz, hogy a DVB-C is hasznalhato legyen.
Mindent ugy kell csinalni ahogy a hasznalati utmutatoban lesz leirva (a dobozban mellekelve). Az utolso lapon meg a halozati azonosito es a freki is ott lesz amit meg a TV be fog kerni. Sok sikert!2B OR NOT 2B that is FF
-
csasaKKP
senior tag
Kár, hogy nálunk nem szolgáltat az UPC.
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
Gusztáv
addikt
Valamit eléggé félreértesz. A szolgáltató dönt arról, hogy milyen formátumban sugározza a tartalmat a hálózatán. A digi azt mondta, neki nem kell kódolás, nem érdekli, ha valaki több tv-n akarja digitálisan nézni az adást, vagy rögzíti.
UPC-nél ha digitális csomagod van, akkor alapból 1 tv-n nézheted a kapott beltérivel, az összes többi tv-n meg a csomagodnak megfelelő analóg csomagot tudod fogni box nélkül.
Laci
-
echterion
nagyúr
Hm, tök jó lenne pl. nekem, végre HD-ben nézhetném a focit
De sajna asszonnynak (meg a gyerkőcnek) hiányozna a time-shift és a felvétel, így marad a box. Az a plusz ezres meg ráadásul vicc. Miért? Mert náluk kell maradnia a retek lassú box-uknak? Aminek ráadásul scart csatlakozója van a XXI. században. Röhely...[ Szerkesztve ]
-
jerry311
nagyúr
Nincs itt semmi felreertes, ha a (kiemelten) reklamozott 72 csatornat latni akarod minden TV-n, akkor fizetni kell tobb dekoderert, mert a csomagnak megfelelo analog csatornakbol kevesebb van, mint digitalisbol.
Tovabbra is lehuzasnak tekintem a kodolt digitalis adasokat... -
Gusztáv
addikt
Valaki esetleg próbálta pc-s DVB-C kártyával? Mert akkor lehet, beszerezné egy ilyen kártyát. Mostanában az UPC csak a gold csomaghoz hajlandó rögzítős boxot adni.
Laci
-
Brutális eb
addikt
Nem sértődni kell.Válaszolni kulturáltan ahogy én a kérdést feltettem.Ha meg vicceskedünk kérlek legalább ne kőkorszaki legyen.Tudsz ennél bizonyára jobbat is.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
zsigus
őstag
válasz echterion #88 üzenetére
Egyrészt nem fizetős az SD MediaCard, csak HD csomagnál kell fizetni +1000 Ft-ot.
Másrészt ott a szabadon fogható DVB-T (MindigTV), miért nem szerzel be egy antennát? A közszolgálati csatornák (M1-M2-Duna) HD-ben jönnek DVB-T-n, ingyen. Itt meg tudod nézni hogy milyenek a vételi lehetőségek nálad.
[ Szerkesztve ]
-
PlanetDada
csendes tag
Van az SD modulnak is ára havi 850 ha 2012. 04. 01 után járt le a hűségnyilatkozatod. Ha így van akkor nem rendelheted meg alapból a MediaCard-ot hanem csak második kártyaként. Az SD 850 a HD 1550. Mekkora trógerség ez, de tényleg: Ha szeretnék egy évre aláírni akkor se. Mindenképpen kell kapnom egy SD boxot hogy utána félretegyem hogy legyen egy MediaCardom. És akkor még nem is biztos hogy SD box mellé tudok kérni másodiknak HD kártyát, de gondolom ez már nem lehet gond.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános kérdésekre választ gyorsabban kaphattok a fő UPC topikban.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest