- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
"természetesen bix mint az a nagy "swich" amibe mind bedugja a maga kanócát...": mert hiába pofázok napok óta, hogy nem...
"Így a retn - externet közti bix swithen történő peering az amiről beszélek.": erről hiába beszélsz, mert a bix főszabályként csak az országon belüli forgalmat cseréli ki. tehát az externet retn-en keresztül külföldre irányuló forgalma kötelezően elkerüli a szűkebb értelmezésben vett bixet.
"A lényeg, hogy kizárólag a bix switch valamelyik portjába dugott kapcsolata van-e csak az externetnek és azon kívül más nem.": a kérdésedet nagyon egyszerű megválaszolni: a bix szabályzata szerint ilyen nem lehet. felesleges találgatni, a külföldi forgalmát minden cég saját maga köteles elhordani. erre nem alkalmazhatja a szűkebb értelmezésben vett bixet, de tipikusan szokás alkalmazni a tágabb értelmezésben vett bixet.
"Éppen azért fontos szerintem tisztázni, hogy ki a hunyó, hogy ne a hazug hírek alapján ítélje meg a politika a helyzetet": idézek:
"Mignem a biró, haraggal
Ráütvén a két zsebére
S rámutatván a két félre,
Törvényt monda e szavakkal
A szegény fülemilére:
Hallja kendtek!
Se ide nem, se oda nem
Fütyöl a madárka, hanem
(Jobb felől üt) nekem fütyöl,
(Bal felől üt) s nekem fütyöl:
Elmehetnek."
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest