Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Harmadjára is bevásárolná magát az AI-ba az Intel?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
modder
aktív tag
@emvy: Igen, ebben teljesen igazad van, hogy a C++ rohadt bonyolult azért, mert többféle paradigmák találkoznak, ahogy említetted, szintaxisa is rohadt bonyolult. Ettől még egy jó nyelv persze. Szerintem minden programozási nyelvnél igaz, hogy attól, hogy valaki össze tud benne rakni egy programot valahogyan, nem biztos, hogy tud a nyelvben programozni, nem biztos, hogy ismeri a buktatóit. Mind Javánál, mind C-nél, C++-nál is van nagyon sok apróság, amit az ember úgy fog megtanulni, hogy sokat jár utána, sokat olvas, és nem úgy, hogy sokat kódol. Sőt, egyébként szerintem a C++ bonyolultabb nyelv a Javánál.
Például C++-ban is lehet baromi lassú programot írni, ha töméntelen mennyiségben használod a new operátort object poolok helyett. (Ez konkrétan Javában ki van küszöbölve, mert ott a new operátor nem system callban fog végződni)
Itt egy pdf arról, hogy "miért rossz a C++", de vigyázzatok, ehhez már kellett látni kódot: http://www.fefe.de/c++/c++-talk.pdf
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest