Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Elég valószínű. Fut egy kernel, amin egy virtuális gépen fut egy felület... Kicsit túl sok a réteg, nem?

@fordfairlane : OK, de a Java nem csak a háttérben létezik, hanem az emberek kezében is ott van
 Nem is mondtam, hogy nem népszerűek. A C persze, hogy elavult, az nagyon régi, de mivel a legegyszerűbb, beágyazott rendszerekre nagyon jó. Annál már tényleg csak az assembly jobb ilyen célra - AVR-t, PIC-et azzal lehet a legdurvábban... - 

Sk8erPeter
nagyúr
Nahát! Nem is vágtam.
De hát nem érted, hogy a Java akkor is egy "fos"? Meg a .NET is!!
Pokolba velük, tűzre az összes alkalmazással, amik ebben készültek! Egyáltalán hogyan fordulhatott elő, hogy ezek a világra jöttek?(#302) emvy :
Jaja, persze, a példám szándékosan volt leegyszerűsített, mert az elég közérthető; de teljesen egyetértek, millió lehetőség van a tákolásra.(#304) hcl :
szerinted az egy szakmai vélemény, hogy "Hát, azért sem a Java, sem a .net nem a fejlesztők szíve csücske."? Nem, ez csak egy nyilvánvaló óriási tévedés, igazából valóban nem szorul magyarázatra."mára már kicsit tákolt lett"
Ezt is jól alátámasztottad.
 - 

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
 - Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - Fujifilm X
 - EA Sports WRC '23
 - Tőzsde és gazdaság
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - Milyen széket vegyek?
 - Kuponkunyeráló
 - Debian GNU/Linux
 - További aktív témák...

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nem is mondtam, hogy nem népszerűek. A C persze, hogy elavult, az nagyon régi, de mivel a legegyszerűbb, beágyazott rendszerekre nagyon jó. Annál már tényleg csak az assembly jobb ilyen célra - AVR-t, PIC-et azzal lehet a legdurvábban...