- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
ugye nem azt akarod mondani, hogy maszatoljam össze a laptopom képernyőjét mert szerinted az jó?

megismétlem mégegyszer, nem az a baj, hogy te vagy más ezt szereti csinálni, hanem az, hogy mindenki aki ezt rühelli, annak azt mondták, komám bekaphatod, ez van. én meg azt mondtam nekik, hogy ti meg leszophattok kedves ms, mert nem veszem meg. és úgy tűnik jó sokan vagyunk, akik megmondták, hogy leszophatja őket..
én tapperoláls helyett ultranav-ot használok, majd ha lesz képernyő amin semmilyen maszat, zsír meg egyéb nem fog látszani és nem kell állandóan takarítani, akkor szóba jöhet. aki meg az asztalnál ül és maga előtt kinyújtott karral tapperolja a monitort, mert ez az igazi experiensz.. meg is érdemli, hogy hülye legyen..
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Trollok komolyan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi