Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
ugye nem azt akarod mondani, hogy maszatoljam össze a laptopom képernyőjét mert szerinted az jó?
megismétlem mégegyszer, nem az a baj, hogy te vagy más ezt szereti csinálni, hanem az, hogy mindenki aki ezt rühelli, annak azt mondták, komám bekaphatod, ez van. én meg azt mondtam nekik, hogy ti meg leszophattok kedves ms, mert nem veszem meg. és úgy tűnik jó sokan vagyunk, akik megmondták, hogy leszophatja őket..
én tapperoláls helyett ultranav-ot használok, majd ha lesz képernyő amin semmilyen maszat, zsír meg egyéb nem fog látszani és nem kell állandóan takarítani, akkor szóba jöhet. aki meg az asztalnál ül és maga előtt kinyújtott karral tapperolja a monitort, mert ez az igazi experiensz.. meg is érdemli, hogy hülye legyen..
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen széket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest