Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Szerintem nem is lehetne, mert minden egyes rezgéskor kétszer is lassul és gyorsul a fej. Gondolom ezért kell a szuperkemény anyag, viszont az is kopik, vagy ezt valahogy ki tudják szűrni? Nekem nagyon bejövős az ötlet. SSD-vel nem unszimpatizálok, főleg, hogy nekem az adatbiztonság sokkal nagyobb szempont mint a sebesség. Az SSD-k meg még nem bizonyítottak. Ellenben szerintem ennél az eljárásnál is kérdéses lehet, ha közvetlen fizikai kapcsolatban van a fej az adatfelülettel. Én drukkolok a technológiának!
A hengermegolás is mekkora ötlet lehet, amit még az első hsz.knél lehet olvasni. Csak jópár körbeforgó fej kellene. Már látom is a jövőt...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bsh
addikt
nem igazán értetted jól, valamint utána sem olvastál, szokásos ph színvonal...
nem gyémántkemény réteg, hanem nanoméretű gyémántszemcséket tartalmazó "szilárd" (de igazából majdnem folyadékként viselkedő) kenésről van szó. ergó olyan lesz, mint egy hidrodinamikus csapágyazás, egy "filmréteg" a felületek közt, csak szilárd kenőanyaggal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! Bontatlan Gigabyte SSD 1TB
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- ÚJ! BONTATLAN! WD BLUE Sata SSD 1TB,2.5,560/530 Már csak 1db.van
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- független kis Pöpec telo Samsung A33 128GB, dobozával, kábellel, stb.
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)