Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkodaDuda
tag
Ha minden jól megy, jövő 7 vége felé már kapható lesz itthon is ez is és a Tauron is.
-
zso85
tag
Szerintem ebbe az árba már fentre is tehettek volna szellőzést!!!
Akkor egész jó ház lenne. -
bmollszeptim
aktív tag
Jó kis házak,de szerintem az ár nem igazán nyerő.olyan 15 körül lenne szerintem reális.
-
kjann.s
csendes tag
Részemről tökéletes,főleg a kék ledes.
-
Zolee11
senior tag
Mindenki más, és más az ízlése, engem felnőtt fejjel sem zavar az, ha ledes egy ventilátor, sokszor a teljes sötétben csak az világít a szobában, így még éjjeli lámpa se kell és nem esek el. Sőt az ilyen házak nekem mutatósabbak, mint a szimpla ilyen olyan. Arra minek költenék 25 eFt-ot? Azért, hogy eltegyem az asztal alá? Ha nektek nem tetszik maga a világítás, akkor ki lehet kötni egy mozdulattal, és akkor ott a világítás nélküli verzió, de fordított esetben, már nem egy mozdulat.
-
manoarc
senior tag
A ződ nagyon monsteres
-
X Factor
addikt
Fekete-fehérben pofás, bár csinálhatnának ezekből gyári csili vili színes cuccok nélküli változatot is.
-
kNG
senior tag
Ez a kék, ez nekem szörnyű...bár poénból megnéznék egy házat, amiben minden kék, még ez is...kék giga alaplap, kék giga kártya, kék procihűtő, stb.
Nekem is tetszene ez a ház, fekete-fehérben (lehet T9 value lesz ennek a vége)...most a thermaltake spacecraft gondolkodtatott el, miután nemrég olvastam egy tesztet róla itt ph-n...nekem még egy ősrégi, moddolt, karcos, szétmatricázott thermaltake swing-em van, és hűvősebbek az alkatrészeim, mint néhány mai komolyabb ház esetében az ismerőseimnek!
Igaz az enyém meg még így is zsúfolt, nincs benne SSD tartó, csak 1 winchester fér el benne, stb. szóval tervezem a cserét valamikorra (csak ne lenne ennyire sz*r az árfolyam).
-
(ÉN)közPONT
őstag
Az a poisonzöld festés nem semmi
-
czanga
őstag
Csatlakozom, kolega úr! Fekete alapon fehér led-del , és már vinném is. Az ahhoz "kapott" fehér ledes ventiket cserélném sima Arctic-ra, és jó is. Egyedül talán a power és reset gombok elhelyezése van elég rossz helyen, mert olyannyira megtöri a front panel szélének vonalát, hogy azzal a lendülettel el is rontja.
-
banhammer
veterán
Szép színe van a kék háznak.
-
ch003067
addikt
Szép kis ház, nem is olyan sok érte az 50 euró.
-
nicu71
addikt
nagyon szépek!Pont sikerült eltalálni azt a formát ami még minimál,de mégis egyedi.És a fények/nekem a klasszikus kék-fekete/ is kellenek!
-
Day 'n' Nite
tag
Egészen jó házak.
És a fanok is elégedettek lehetnek (AMD-nVidia-Intel)
Egyébként miért nem raknak a ledes ventikbe egy kapcsolót a világításnak? Annyira nem lenne nagy dolog megcsinálni, viszont annál hasznosabb lenne. -
jocek91
aktív tag
válasz
fulltime4wd #10 üzenetére
Ennek nem elfordított a HDD kerete....
-
Pont az előző Sharkoon házas hírnél említettevalaki a klasszikus kék-feketét...hát itt van,csak olcsóbban.
És ha jól látom,előző hsz-nél fehér fekete is van.Remélem nagy közönsége lesz ezeknek a házaknak,a márka mindenféleképpen dicséretre méltó. Tápok terén biztosan,ahogy elnézem,házak terén is felmutatnak jókat.
-
fulltime4wd
tag
Nincs sok különbség, ha fehér/fekete kell:
-
jocek91
aktív tag
De most ebből miért nem csinálnak fehéret vagy sima fekete belsejűt?:S egyik szín se tetszik de a kialakítás és az ár az jó....
-
törölt tag
[link] Lemaradt a végéről.
Nekem fekete/fehérbe kellene fehér ledes, de a neon zöld se rossz -
Zolee11
senior tag
Pöpec kis kunyhónak tűnik és az ár sem vészes. (Engem nem zavarnak a fények.
)
-
SkodaDuda
tag
Nagyjából 20-21e körüli árra lehet számítani.
Kis hazánkba érkezése sajnos januárra "datálódik"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Fiatalos, figyelemfelkeltő midi tornyok kategóriájukban visszafogott köntösben.
- Apple MacBook
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- LED világítás a lakásban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tőzsde és gazdaság
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Lian LI SP750-SP850 fehér sfx tápegységet keresek!
- Minőségi Corsair HXi Series HX1200i 1200W 80 PLUS Platinum
- Zalman ZM-1200-ARX, ATX, 1200W, 80 Pus Platinum
- Fractal Design Torrent Compact White RGB TG Clear Tint
- CORSAIR HX Series HX1200 - 1200W 80 PLUS PLATINUM Fully Modular - ALZA garancia 2033.01.16.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest