- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkodaDuda
tag
Ha minden jól megy, jövő 7 vége felé már kapható lesz itthon is ez is és a Tauron is.
-
zso85
tag
Szerintem ebbe az árba már fentre is tehettek volna szellőzést!!!
Akkor egész jó ház lenne.Aki szivárványt akar látni, annak el kell viselnie az esőt is.
-
bmollszeptim
aktív tag
Jó kis házak,de szerintem az ár nem igazán nyerő.olyan 15 körül lenne szerintem reális.
üdv.
-
kjann.s
csendes tag
Részemről tökéletes,főleg a kék ledes.
-
Zolee11
senior tag
Mindenki más, és más az ízlése, engem felnőtt fejjel sem zavar az, ha ledes egy ventilátor, sokszor a teljes sötétben csak az világít a szobában, így még éjjeli lámpa se kell és nem esek el. Sőt az ilyen házak nekem mutatósabbak, mint a szimpla ilyen olyan. Arra minek költenék 25 eFt-ot? Azért, hogy eltegyem az asztal alá? Ha nektek nem tetszik maga a világítás, akkor ki lehet kötni egy mozdulattal, és akkor ott a világítás nélküli verzió, de fordított esetben, már nem egy mozdulat.
no brain, no problem
-
manoarc
senior tag
A ződ nagyon monsteres
{。^◕‿◕^。}
-
X Factor
addikt
Fekete-fehérben pofás, bár csinálhatnának ezekből gyári csili vili színes cuccok nélküli változatot is.
Make things work
-
kNG
senior tag
Ez a kék, ez nekem szörnyű...bár poénból megnéznék egy házat, amiben minden kék, még ez is...kék giga alaplap, kék giga kártya, kék procihűtő, stb.
Nekem is tetszene ez a ház, fekete-fehérben (lehet T9 value lesz ennek a vége)...most a thermaltake spacecraft gondolkodtatott el, miután nemrég olvastam egy tesztet róla itt ph-n...nekem még egy ősrégi, moddolt, karcos, szétmatricázott thermaltake swing-em van, és hűvősebbek az alkatrészeim, mint néhány mai komolyabb ház esetében az ismerőseimnek!
Igaz az enyém meg még így is zsúfolt, nincs benne SSD tartó, csak 1 winchester fér el benne, stb. szóval tervezem a cserét valamikorra (csak ne lenne ennyire sz*r az árfolyam).
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
(ÉN)közPONT
őstag
Az a poisonzöld festés nem semmi
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
czanga
őstag
Csatlakozom, kolega úr! Fekete alapon fehér led-del , és már vinném is. Az ahhoz "kapott" fehér ledes ventiket cserélném sima Arctic-ra, és jó is. Egyedül talán a power és reset gombok elhelyezése van elég rossz helyen, mert olyannyira megtöri a front panel szélének vonalát, hogy azzal a lendülettel el is rontja.
-
banhammer
veterán
Szép színe van a kék háznak.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
ch003067
addikt
Szép kis ház, nem is olyan sok érte az 50 euró.
-
nicu71
addikt
nagyon szépek!Pont sikerült eltalálni azt a formát ami még minimál,de mégis egyedi.És a fények/nekem a klasszikus kék-fekete/ is kellenek!
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Day 'n' Nite
tag
Egészen jó házak.
És a fanok is elégedettek lehetnek (AMD-nVidia-Intel )
Egyébként miért nem raknak a ledes ventikbe egy kapcsolót a világításnak? Annyira nem lenne nagy dolog megcsinálni, viszont annál hasznosabb lenne.“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
-
jocek91
aktív tag
válasz fulltime4wd #10 üzenetére
Ennek nem elfordított a HDD kerete....
-
őstag
Pont az előző Sharkoon házas hírnél említettevalaki a klasszikus kék-feketét...hát itt van,csak olcsóbban.
És ha jól látom,előző hsz-nél fehér fekete is van.Remélem nagy közönsége lesz ezeknek a házaknak,a márka mindenféleképpen dicséretre méltó. Tápok terén biztosan,ahogy elnézem,házak terén is felmutatnak jókat.
-
fulltime4wd
tag
Nincs sok különbség, ha fehér/fekete kell:
"I see no God up here" - Juri Gagarin 1961
-
jocek91
aktív tag
De most ebből miért nem csinálnak fehéret vagy sima fekete belsejűt?:S egyik szín se tetszik de a kialakítás és az ár az jó....
-
törölt tag
[link] Lemaradt a végéről.
Nekem fekete/fehérbe kellene fehér ledes, de a neon zöld se rossz -
Zolee11
senior tag
Pöpec kis kunyhónak tűnik és az ár sem vészes. (Engem nem zavarnak a fények. )
no brain, no problem
-
SkodaDuda
tag
Nagyjából 20-21e körüli árra lehet számítani.
Kis hazánkba érkezése sajnos januárra "datálódik"...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- World of Tanks - MMO
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- További aktív témák...
- Garanciális ASUS ROG Strix 1200W 80 PLUS Gold Aura Edition
- Aerocool LUX 750W RGB 80 PLUS Bronze
- NZXT C1200 Gold 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Cooler Master Masterbox MB311L ARGB ablakos Micro ATX ház ARGB vezérlővel, 4 ventivel, AQUA Garis!
- Lian Li SL-INF 120mm aRGB ventilátor hármas csomagban