Hirdetés

Újabb színes Sharkoon házak, ezúttal olcsóbban

Alig egy hete mutattuk be a Sharkoon Tauron háztrióját, mely igen kontrasztos, vad színvilággal kívánt hódítani, erre itt egy újabb adag a gyártótól, mely hasonló célközönségnek készült, de lényegesen alacsonyabb árcédulával érkezik. A T28 is három modellel indul útnak, kívülről mindegyik fekete, de a beltérben a Tauron esetében látottakhoz hasonlóan az alaplaptálca és néhány egyéb alkatrész erős színezetet kapott: létezik piros és zöld variáns, és külön felhasználói kérésre kéket is felvettek a repertoárba.


[+]

Mérete 475x200x440 mm, tömege 6,6 kg, vagyis minden szempontból elég visszafogott, de sok esetben nincs is szükség ennél többre. Formavilága egyszerű és szögletes, nem igazán van túlcsicsázva, teljes előlapját sűrűn lyuggatott lemez borítja, ezen keresztül szívják be a ventilátorok a levegőt. Az oldalsó élek csapottak, ebből középtájékon két oldalt egy-egy kiemelkedésben ül a krómozott power és reset gomb. Feljebb két külső 5,25”-es meghajtóhely található, végül legfelül a szokásos audiocsatlakozók mellett 3 x USB 2.0 és egy USB 3.0 port sorakozik szimmetrikusan, oldalt két LED megvilágítású csík szegélyezi az I/O panelt.


[+]

Ablakos oldallapját eltávolítva tárul szemünk elé a rikító színorgia, még a bővítőkártyák rései is színre fújt takarópaneleket kaptak. A 90 fokban elforgatott merevlemez keretbe összesen 8 x 3,5”-es adattároló rögzíthető, ebből a felső kettő fiókos rendszerű, mely 2,5” és 3,5”-es meghajtókat is fogad. A lemezek rögzítésére szolgáló keret valójában három részből áll, ebből a középsőt egy mozdulattal eltávolíthatjuk, így akár 40 cm hosszú videokártyákat is beépíthetünk a rendszerbe.


[+]

Az alaplaptálca a stratégiai fontosságú helyeken kivágott, de a kábelbújtató rések gumírozását már kispórolták. A hűtésről gyárilag 3 x 120 mm-es LED-es ventilátor gondoskodik (kettő elöl, egy hátul), természetesen a ház színvilágához igazítva, csakúgy, mint a POWER és HDD LED-ek. Ezen kívül hátul vízhűtés előkészítést is kapunk, bár ez nem igazán jellemző erre a kategóriára.

A Sharkoon T28 vételára 54,90 euró, forgalmazása megkezdődött.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés