- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Nálam: Wildstar, The Crew, The Division, GTA V, Rise of Tomb Raider, Arkham Knight (bár ott nem a driver lesz a gond lehet). Igazából amit eddig próbáltam mindennel, kivéve a Battlefront.
Hozzátenném, mert biztos felmerül benned az user error. Fris Win10 telepítése után is, drivercserék mindig DDU+amd cleaner, mindkettő net nélkül. A rendszerem patyolat, a configom nem annyira gyenge.
-
.LnB
titán
Rosszul vagyok ettől, hogy az AMD kiad főverziókat és hotfixeket amik crossfire, meg 4k problémákat orvosolnak fos játékokban. De még mindig benne marad a :
"Core clocks may not maintain sustained clock speeds resulting in choppy performance and or screen corruption"
Ami azt eredményezi, hogy egy Wildstar, The Crew játékok alatt (amik már nem új játékok) is összefossa magát a 380-es VGA-m.
Tényleg az a francos crossfire meg 4k a legnagyobb probléma?!
Évekig elvoltam az amd driverekkel, sose volt semmi bajom. Most mióta R9-380-am van nem tudom használni a Crimson drivereket..
Meg aztán nagy optimalizálás történt a Far Cry Primal-ra is, mert csak a crossfire támogatást írják arról is, semmi optimalizálást.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Far Cry Primalhoz készültek az NVIDIA és az AMD legújabb kiadású eszközillesztői.
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Retró És kuriózum AGP kártyák Eladók !!!
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- ASUS GeForce RTX 4070 12GB Dual White OC Edition
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest