- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Nálam nem a DDU volt a hibás, mert Win install után rögtön feltettem a 16.2-t és már akkor is rossz volt. (Windows 10 internet elérés nélkül települt, szóval nem töltött le autómatikusan drivert a telepítés után. Rögtön ment fel a 16.2)
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Az, de akár mennyi emberrel beszéltem, annyi végkimenetel. Van akinek nem Win10-zel is van baja.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
100% mivel a driver összeomlik a win-ben és ki is írja, hogy nem válaszol, majd helyreállt. Régi driverrel egyikkel sincs gond. Mindegyik Crimson-nal rossz. Lehet a R9-380 specialitása ez nem tudom. De tuti driver, max nem szereti a VGA-mat.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Nálam: Wildstar, The Crew, The Division, GTA V, Rise of Tomb Raider, Arkham Knight (bár ott nem a driver lesz a gond lehet). Igazából amit eddig próbáltam mindennel, kivéve a Battlefront.
Hozzátenném, mert biztos felmerül benned az user error. Fris Win10 telepítése után is, drivercserék mindig DDU+amd cleaner, mindkettő net nélkül. A rendszerem patyolat, a configom nem annyira gyenge.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Nem azt mondom, hogy ne foglalkozzanak vele. Megértelek én benneteket is akiknek 2x VGA-juk van. De azért arányosan melyik lenne fontosabb most komolyan!? Persze, nézőpont kérdése is...
-
.LnB
titán
Rosszul vagyok ettől, hogy az AMD kiad főverziókat és hotfixeket amik crossfire, meg 4k problémákat orvosolnak fos játékokban. De még mindig benne marad a :
"Core clocks may not maintain sustained clock speeds resulting in choppy performance and or screen corruption"
Ami azt eredményezi, hogy egy Wildstar, The Crew játékok alatt (amik már nem új játékok) is összefossa magát a 380-es VGA-m.
Tényleg az a francos crossfire meg 4k a legnagyobb probléma?!
Évekig elvoltam az amd driverekkel, sose volt semmi bajom. Most mióta R9-380-am van nem tudom használni a Crimson drivereket..
Meg aztán nagy optimalizálás történt a Far Cry Primal-ra is, mert csak a crossfire támogatást írják arról is, semmi optimalizálást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest