- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceripapa
aktív tag
Én simán el tudom képzelni hogy a win10 alatt a dx11 máshogy lett implementálva, és az miatt elszállhat a játék is , a display driver is.
Kinézem az ms-ből ahol a kódokat kilóra mérikViszont ha rászánom magam a win10-re biztos le fogok szedni olyan játékokat ami 9,10,11,12-s dx-n futnak és majd akkor letesztelem minél fagy ki . Nekem a 380 van okt óta :]
Volt nv-m is :] szerettem is csak hát elromlott nv driver update-be ( nv alatt viszont volt már driver összeomlásom még régen ). Szóval mindkettőnél van hibafaktor , de a winbe több van -
DeRP
csendes tag
270X-el nekem is állandóan összeomlik a képernyőillesztő mindegyik Crimson verzióval. Pluszban volt még memóriahiba gyanús zöld csíkozódás videóknál.
Most a 15.11 béta Catalyst van fent. Ez nagyjából jól működik, csak a firefox feketedik ki néha, meg indításkor előfordul, hogy kifőnek a játékok (értsd.: hibaüzi nélkül visszadob az asztalra, de másodszorra elindul).
A 15.7 telepítése után pedig nem lehet a hdmi-n hangot kicsikarni. Lehet visszamegyek az Omegáig, hátha.
Felmerült, hogy a kártyámmal lehet valami baj, de az egy óra szőrösfánk + firestrike + unigine heaven bench kombó minden illesztőprogrammal végigmegy hiba nélkül.
Az 50-60k körüli Pascal kártyák nem jöhetnek elég hamar. Elegem van. -
nagyúr
nekem viszont tetszik, hogy megjelenés napján jön cf profil, nem csak hetekkel később.
mod.: nekem a cf profil.
az fc: primal elég jól fut amd vga-kon így is. jól ismert engine, jól ismert hardverre jól ki van optimalizálva.[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?