Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maci25
aktív tag
Végig olvasva a hozzászólásokat hat nem értem a felhasználókat es a gyártókat.
Miért nem lehet mar "kikukázni "azt a 10/100??
Jó -jo elég az, de hat, ha van már gyorsabb, akkor minek a régi lassabbat erőltetni, ezzel mar szerintem a gyártok csak magukat járatják le.Ja, értem. Legyen választási lehetősége a vevőnek pár ezer forintot spórolni, cserébe a gyártok is milyen jól járnak, mert meg 2009 be is értékesíti mind a 2./amit ha gyártói oldalról mézük gyanítom, hogy „nincs”érdemi anyagi különbség/
Nekem már nincs Rotterem 2 éve kb. Most kicsit felcsillant a szemem,hogy na végre talán megint lesz. Első routerem egy D-link 614 es volt aszem/ez nem volt valami nagy szám, de elment egynek. Második routerem egy linksys wrt54gs vagy talán gl volt 4.0 amit meg akar bütykölni is lehetet, mert jó volt a vas./nem értek sokat hozza es nem vagyok annak a híve ,hogy veszek valamit aminek a dobozara rá van írva sok jó dolog es felet sem tudja. Ha azt szeretnéd ,hogy tudja amit kellene neki elvileg akkor buherálni kel nem is keveset!!! NA PERSZE A WRT AZ NEM EZ A ROUTER VOLT/korának es a dobozán lévő dolgokat/MEG a gyári firmvar is stabilan tudta/
Következet az asus 500gp. Nekem itt lett elegem a routerekbol………………
Neha haverre rékérezek,hogy megy e meg a wrt……válasz…fogalmam se nincs netem van es a szomszed sem panaszkodik…
Bocsi a helyesírásért…
eroltetni
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó számítógép
- Gainward RTX 2060 Pegasus 6GB / Beszámítás OK!
- Kingston FURY Renegade 32GB 2x16GB DDR4 3600MHz kit - 38 hónap Aqua.hu Garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RX 9060XT/RX9070/RX9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest