Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
maci25
aktív tag
Végig olvasva a hozzászólásokat hat nem értem a felhasználókat es a gyártókat.
Miért nem lehet mar "kikukázni "azt a 10/100??
Jó -jo elég az, de hat, ha van már gyorsabb, akkor minek a régi lassabbat erőltetni, ezzel mar szerintem a gyártok csak magukat járatják le.Ja, értem. Legyen választási lehetősége a vevőnek pár ezer forintot spórolni, cserébe a gyártok is milyen jól járnak, mert meg 2009 be is értékesíti mind a 2./amit ha gyártói oldalról mézük gyanítom, hogy „nincs”érdemi anyagi különbség/
Nekem már nincs Rotterem 2 éve kb. Most kicsit felcsillant a szemem,hogy na végre talán megint lesz. Első routerem egy D-link 614 es volt aszem/ez nem volt valami nagy szám, de elment egynek. Második routerem egy linksys wrt54gs vagy talán gl volt 4.0 amit meg akar bütykölni is lehetet, mert jó volt a vas./nem értek sokat hozza es nem vagyok annak a híve ,hogy veszek valamit aminek a dobozara rá van írva sok jó dolog es felet sem tudja. Ha azt szeretnéd ,hogy tudja amit kellene neki elvileg akkor buherálni kel nem is keveset!!! NA PERSZE A WRT AZ NEM EZ A ROUTER VOLT/korának es a dobozán lévő dolgokat/MEG a gyári firmvar is stabilan tudta/
Következet az asus 500gp. Nekem itt lett elegem a routerekbol………………
Neha haverre rékérezek,hogy megy e meg a wrt……válasz…fogalmam se nincs netem van es a szomszed sem panaszkodik…
Bocsi a helyesírásért…
eroltetni
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest