Új hozzászólás Aktív témák

• maci25

aktív tag

Végig olvasva a hozzászólásokat hat nem értem a felhasználókat es a gyártókat.
    Miért nem lehet mar "kikukázni "azt a 10/100??
    Jó -jo elég az, de hat, ha van már gyorsabb, akkor minek a régi lassabbat erőltetni, ezzel mar szerintem a gyártok csak magukat járatják le.

Ja, értem. Legyen választási lehetősége a vevőnek pár ezer forintot spórolni, cserébe a gyártok is milyen jól járnak, mert meg 2009 be is értékesíti mind a 2./amit ha gyártói oldalról mézük gyanítom, hogy „nincs”érdemi anyagi különbség/
    Nekem már nincs Rotterem 2 éve kb. Most kicsit felcsillant a szemem,hogy na végre talán megint lesz. Első routerem egy D-link 614 es volt aszem/ez nem volt valami nagy szám, de elment egynek. Második routerem egy linksys wrt54gs vagy talán gl volt 4.0 amit meg akar bütykölni is lehetet, mert jó volt a vas./nem értek sokat hozza es nem vagyok annak a híve ,hogy veszek valamit aminek a dobozara rá van írva sok jó dolog es felet sem tudja. Ha azt szeretnéd ,hogy tudja amit kellene neki elvileg akkor buherálni kel nem is keveset!!! NA PERSZE A WRT AZ NEM EZ A ROUTER VOLT/korának es a dobozán lévő dolgokat/MEG a gyári firmvar is stabilan tudta/
    Következet az asus 500gp. Nekem itt lett elegem a routerekbol………………
    Neha haverre rékérezek,hogy megy e meg a wrt……válasz…fogalmam se nincs netem van es a szomszed sem panaszkodik…
    Bocsi a helyesírásért…
    eroltetni

Új hozzászólás Aktív témák