- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- A Dbrand megfejtette mi hiányzik a Steam Machine-ről
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- Meglepetés: az ARM is belép az NVIDIA titkos klubjába
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- boot hiba
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
Már hogyne tudnák, az én B450-es lapomon sincs, de ilyen régi cuccnál, mint ez a bioSz@r vétek lenne nem kivezetni, ha már (még) úgy is tudja az APU vagy a chipset. Amúgy pl ipari cuccokban pont hogy érték a régebbi csatik megléte, ha pl van egy PS2-es ipari billentyűzeted, ami por víz és atomvillanás álló, a franc cseréli, csak mert kidöglött a régi vezérlés. Tudom, vannak átalakítók, de azért jobb kerülni, pláne ipari cuccban, mert minden plusz elem plusz hibaforrás, valamint én már tákoltam ipari vezérléshez PC-t, és lehet, hogy egy eszköz irodában szépen üzemel, de gyárban az elektromos szekrényben 0-24-ben pont a legrosszabbkor fog bekrepálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest