- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- MILC felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
Szerintem ma már ez a minimum, hogy ennyit elbírjon egy alaplap, Az Acorp meg a Tomato ideje rég lejárt. Inkább azért ez a jelző, mert mostanában mindenféle elfekvő készletes alkatrészre kényszeresen építenek valamit. Csak nézz szét a PH! biostar címkés hírei közt. Ezt meg a te lábjegyzetedbe...
-
E.Kaufmann
veterán
Már hogyne tudnák, az én B450-es lapomon sincs, de ilyen régi cuccnál, mint ez a bioSz@r vétek lenne nem kivezetni, ha már (még) úgy is tudja az APU vagy a chipset. Amúgy pl ipari cuccokban pont hogy érték a régebbi csatik megléte, ha pl van egy PS2-es ipari billentyűzeted, ami por víz és atomvillanás álló, a franc cseréli, csak mert kidöglött a régi vezérlés. Tudom, vannak átalakítók, de azért jobb kerülni, pláne ipari cuccban, mert minden plusz elem plusz hibaforrás, valamint én már tákoltam ipari vezérléshez PC-t, és lehet, hogy egy eszköz irodában szépen üzemel, de gyárban az elektromos szekrényben 0-24-ben pont a legrosszabbkor fog bekrepálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.Skill Aegis DDR4 DDR4-3000 CL16-18-18-38 1.35V 16GB (2x8GB)
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI - 3 év garanciával
- Kingston FURY Beast Black RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 24 hó garancia - ÚJ!
- Patriot Viper Steel 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 5 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi