- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Milyen házat vegyek?
- Mini PC
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
djculture
üzenetére
Na igen. Két probléma van ezzel. Miért öt év múlva, és miért van az, hogy az end user egy büdös fillért nem lát a kiszabott n milliárd dolláros büntiből, pedig őt nyúlták le?
Ráadásul valószínűleg a kiszabott büntetések kisebbek, mint a valós okozott kár, vagy maximum annyi. Én bevezetnék egyy szorzófaktort, ami lehetne mondjuk 1,5-2, vagyis a bizonyított kár 1,5-2-szeresét kellene ehhez hasonló esetekben kifizetni. Az ilyen esetleges büntetéseknek semmilyen elrettentő ereje nincs, és ez érthető is. Lenyúlom az embereket, de legrosszabb esetben - már ha lesz bármi az egészből, és nem csak néhány döntéshozónak kell a pénz töredékét visszaosztani - majdnem ugyanannyi pénzt kell visszafizetnem, mint amennyivel megloptam őket, na bumm
.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ráadásul valószínűleg a kiszabott büntetések kisebbek, mint a valós okozott kár, vagy maximum annyi. Én bevezetnék egyy szorzófaktort, ami lehetne mondjuk 1,5-2, vagyis a bizonyított kár 1,5-2-szeresét kellene ehhez hasonló esetekben kifizetni. Az ilyen esetleges büntetéseknek semmilyen elrettentő ereje nincs, és ez érthető is. Lenyúlom az embereket, de legrosszabb esetben - már ha lesz bármi az egészből, és nem csak néhány döntéshozónak kell a pénz töredékét visszaosztani - majdnem ugyanannyi pénzt kell visszafizetnem, mint amennyivel megloptam őket, na bumm
.