- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
-
dilipok
veterán
ertem, ilyen ez a konzolos faj, sokkal gyengebb genetikai allomannyal rendelkezik, mint az eletre termett pc-sek... nagyon gaz, amit mondasz es ahogy mondod. Majd legkozelebb, mikor a kornyezetemben emelyeg valaki (mint ahogy a hobbiton is tette, vagy esetleg 3ds filmeknel is tapasztalja), majd azt mondom, hogy hulye, mert masok megmondtak, hogy nem is emelyeghetne. Vagy az is lehet, hogy befejezem a hazudozast, mert teljesen valotlan dolgokat hazudok megtortentnek
Lehet, hogy a jateknal valoban nem fog ez kijonni (marmint a rosszullet) es csak egy jobban sikerult marketingduma, de ettol fuggetlenul, amit irtam az all, marpedig te allitod, hogy az nem letezik
-
dilipok
veterán
azert mert neked, egy cikkironak, nekem(meg sokan masoknak) ez nem okoz problemat, nem ertem miert kezeled tenykent, hogy az emberek egy reszenek ez okozhat rosszulletet
Orulj neki, hogy neked ez nem problema. Inkabb orulni kellene, hogy gondoltak erre is (meg ha esetleg mas is huzodik a hatterben)
Új hozzászólás Aktív témák
ph Spanyolországban házal a Naughty Dog a PS4-re érkező The Last of Us spéci kiadásával, innen szivárogtak ki részletek.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest